Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmalinowa

o kurde! moja przyjaciołka ...

Polecane posty

Gość mmalinowa

moja kolezanka daria , wyglada jak goryl jest cala owlosiona , ma owlosione rece , nogi a takze odbyt ;( nie wiem co mam zrobic , co jej powiedziec ,z eby sie wreszcie wydepilowala .. gdy codniennie do mnie prychodzi smierdzni i ma brudne nogi , moja mama ma juz dosc bo musi myc 5 razy dziennie podloge ;( bardzo ja lubie , ale nie mgoe zyc z brudasem!

Zaproponuj jej upalną nockę z depilatorem xD Zaproponuj, żeby wydepilowała Ci rowa. Może poprosi, żebyś się jej odwdzięczyła.

Gość mmalinowa
bo jak byla pijana , to sciagala majtki : D a i ci***pe tez ma :D haha

Dyskretnie włącz przy niej kafeterię, wejdz na temat, w którym faceci wypowiadają się negatywnie o owłosionych pizdach i pokaż jej to, smiejąc się, że nie miałaś pojęcia, że takie istnieją :classic_cool:. Może załapie, o co Ci biega. A tak na poważnie - chuj Ci do jej pizdy :O?

Gość kochanie ..
moja kolezanka ma owsiki i wszy ... nie chce tego powiedziec mamie . i nie chce barc na to tabletek zadnych wgl smierdzi i wgl . ubiera sie jak smietnikara :( jak mam jej o tym powiedziec ;( bardzo ja lubie , nie chce jej ranic ... ;(

Gość Dziewczyna0016
A ja proponuje, żebyś np. zaczęła mówic jej o jakiś nowościach kosmetycznych i wgl ... moglabys się raz na jakiś czas pomalowac na jej oczach i zapytac czy też czasem nie chce .. albo moglybyście się pobawić w np. wizaż i pomalowac się nawzajem ... pewnie się jej to po jakimś czasie spodoba i zacznie bardziej o siebie dbać. Albo powiesz jej, żeby przyszla do Ciebie i wyjedziesz z tekstem : Wiesz co ? Mam fajny pomysł. Zabierzemy się w końcu za siebie, zrobimy sobie makijaz, wydepilujemy nogi, ładnie się ubierzemy i idziemy np. na miasto ;) Powinno podziałać. Ps. Widzę że wielu się zastanawia nad odbytem jak też to mogla go widzieć inna dziewczyna ;p Odpowiadam : poprostu. Też mam bliksą kolezankę, mamy teraz po 16 lat, ale jakiś rok czy dwa lata temu jak przychodzila do mnie na noc albo ja do niej toi razem szlyśmy pod prysznic i kąpalyśmy sie na golasa ;p tak samo ja moge sobie siedzieć na kibelku, ona na dywaniku w lazience i możemy se gadac o pierdolach ;p