Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie nr 11099

Czy jest mozliwe zeby luzny przyjacielski zwiazek przerodzil sie w trwaly?

Polecane posty

Gość pytanie nr 11099

chodzi mi o cos takiego ze dwoje ludzi spedza ze soba czas i widuja sie 2 razy w tygodniu czasem rzadziej ale bardziej traktuja sie jak przyjaciele i napewno nie jest to szalencza milosc chociaz facet wdac ze pozada ta kobiete a ona jego tez czy to mozliwe ze sie pokochaja ? a moze beda tylko dobrymi przyjaciolmi

heheh czy mozliwe ???????? to jest wiecej niz prawdopodobne ;) taka jest kolej rzeczy ....a wyznaczanie sobie granic typu to tylko przyjazn mozesz wlozyc miedzy bajki :)

właśnie zastanawiam się nad tym samym zagadnieniem,niby się ludzie zbliżają do siebie,ale z drugiej strony jest duży dystans do tego

dystansu nabieramy gdy jestesmy pewni ze nie mamy ochoty sie angazowac :)......zreszta nie ma takich silnych ktorzy oparli by sie temu co do siebie czuja :)

Gość ..Karina
U mnie się tak właśnie stało ale dopiero po 3 latach takiej znajomości

do Kariny- miałaś luźny układ 3 lata i w końcu załapało? Opowiedz o tym,jeśli możesz

Gość ..Karina
Poznaliśmy się w pracy i pózniej ta znajomość zaczęła zamieniać się w przyjażń, codzienne smsy, rozmowy na skype, po jakimś czasie pierwsze wspólne wyjście do kina i coraz czestsze wyjścia do różnych miejsc no i wzięło mnie zakochałam się w swoim przyjacielu. Jednak do dzisiaj nie wiem dlaczego to wszystko aż tak długo się rodziło, miałam już okresy zwątpienia że nic z tego nie będzie a tak bardzo chciałam, wydawało mi się że on też chce, tylko że nic nie mówił, ta sytuacja zaczęła meczyć. Teraz jest dobrze jesteśmy razem od roku.

Gość ..Karina
ale nie pobędziemy więcej niż rok, bo już wtedy spłacę kredyt

Gość ..Karina
Widzę że komuś się nudzi i już się podszywa. Tyle ode mnie co napisałam powyżej. Zyczę powodzenia wszystkim w podobnej do mojej sytuacj. Pozdrawiam:)