Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalunia 21

jakadlugość sukienki na wesele?

Polecane posty

Gość Lalunia 21

od razu krotka czy dluga? w jakiej mam isc do koscila? w dlugiej czy takiej do kolan??? a okolo 24 w jaka sie przebrac? dluga czy krotka??

Gość tja....
taką w jakiej Ci ładnie :) byle by gatek nie było widać ;)

Gość Lalunia 21
gorzej jak ladnie mi w wielu pytam jaka dlugosc wypada zalozyc np na uroczystosc w koscoiele

Gość tja....
zasadniczo do świątyni wypada zasłonić kolano, ale nie zauważyłam żeby ktoś się tym przejmował za bardzo.

Gość Lalunia 21
no ja wlasnie tez nie :D wiadomo mini tak czy siak nie zaloze hahahahaa a czy przed 24 przed oczepinami zmienic sukeinke? na jaka?? raczej chyba na krotką ,co? bo wtedy to juz chodzi o to zeby bylo wygodnie.....

Gość tja....
no ja na cała imprezę zakładam wygodną sukienkę (zazwyczaj taka pod kolano, bo dobrze mi w takiej długości) przecież się nie będę połowę imprezy "męczyć". przebierania nie uskuteczniam, nie lubię i uważam za przejaw szpanerstwa (patrzcie wszyscy jakie mam dwie ładne sukienki). po za tym za dużo zachodu, bo dwie kreacje to dwa komplety dodatków i zmiana makijażu (chyba że kiecki bardzo podobne).

Gość Lalunia 21
hm z dodatkami jednak w moim przypadku nie byloby problemu..... a z makijazem maly,zrobiloby sie nowy :P no sukienki raczej nie podobne bo jedna dluga,bordowo czerwona a druga za kolano i srebrna.....

Gość Azalia A
Ja byłam w długiej, wyszłam z założenia, że suknia jest i tak na raz więc nie będę zakładać innej, to moda z zachodu