Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 468864486

PROBLEM Z FACETEM

Polecane posty

Gość 468864486

pare minut temu napisałam smsa swojemu facetowi ze dzisiaj sie nie spotkamy się bo dzisiaj bedzie u mnie rodzina po za tym musze sie uczyc testow na prawko.i pytałam czy moze tak byc..myslałam ze mnie zrozumi ale on odpisał......nie bedzie o tym rozmawiał i koniec tematu.on chce poznac moją rodzine.a jak nie chce zeby dzisiaj przyjechał to juz nigdy nie przyjedzie. Juz nawet dnia wolnego nie moge spedzic bez niego..musze zawsze z nim.. napisał mi jak by to był szatasz jak sie dzisiaj z nim SIE nie spotkam to juz nigdy nie przyjedzie..czy ja przesadzam czy on ma racje?po za tym jestem juz z nim 1.5roku..on ma 22lata a ja 20

Gość Magicca
To JEST szantarz. Nie pozwalaj mu na to, bo potem bedziesz miala problem. Masz prawo spedzic dzien z rodzina, a nie znim. Masz prawo sie uczyc, albo pojsc na piwo z kolezankami. Glowa do gory!

Gość vjhjnb jhj
masz 20 lat ? dlaczego piszezs jak 14-to latka ? dlaczego robisz takie błędy ?

Gość 468864486
tak mam 20... a nie zwracałam uwagi na bedy bo jestem zdenerwowana..sory za taka pisownie

Gość a co mają nerwy do poprawnego
pisania??? Nie chcesz się spotkać, to się nie spotykaj. Przymusu nie ma przecież. Ale skoro ci się znudził to mu to powiedz, a nie wymyślaj kretyńskie powody

Gość 468864486
nie znudził mi się...ale znjąc mojego faceta to nawet jak nie bede chciala to i tak przyjedzie...kilka razy zdarzyło się ,że wogule nie miałam czasu to i tak przyjechał...

Gość masz coś z mózgiem
Sorry dziewczyny ale spójrzcie na to z perspektywy faceta, nie wiem co się na niego rzuciłyście. Gdyby facet założył taki temat to zaraz byście go zjechały . Cały dzień nie będziesz się uczyć do testów. Mógł przyjść na godzinę, albo dwie i poznać rodzine a potem jechać skoro ty masz się uczyć a dla niego przyjazd był ważny. W związku nie myśli się tylko o sobie, ale też potrzebach drugiej osoby. Chyba nie dorosłaś do związku i kompromisu.. A tu księżniczka nie chce przedstawić go swojej rodzinie, BO nie. SOrry ale półtora roku to jest czas, gdy najczęściej się poznało najbliższą rodzinę. On czuje, że się go wstydzisz. Ja też bym się tak poczuła.

Gość vjhjnb jhja
przekonałaś nas iż nie masz 20 lat wez się dziecko za edukację twoja pisownia jest na poziomie ginazjalnym i takim samym jest twój problem z facetem którym to określasz chłopaka w wieku adekwatnym do twojego

Gość 468864486
on nie chce przyjechac na godzine czy dwie tylko na cały dzień...i nie pytałam sie was dziewczyny co uwazacie o moim pisaniu tylko o moim problemie z facetem.chyba ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem...a jak macie pisac ze zle pisze itp.to wogole nie wypowiadajcie sie

nie pozwól zeby facet wlazł Ci na głowe! masz swoje zycie i swoje sprawy on nie musi byc zawsze 2 kroki za Toba. Ja bym nie wytrzymała jakbym musiala codziennie spedzac caly wolny czas z moim facetem. Wystarczy mi 3 razy w tygodniu. Twoj facet nie ma znajomych? zainteresowan? jesli jestes jego calym swiatem to wcale nie powinnas sie z tego cieszyc. Dla mnie to co on robi jest troche nie na moejcu, bo mozna miec czas dla 2 osoby, mozna tesknic ale nie mozna jej odbierac wolnosci. Chcesz odpoczac to odpoczywaj z rodzina, powiedz mu ze nie i koniec. Zreszta jego groźby pewnie i tak sie nie sprawdza. Pomarudzi a jutro znow bedzie chcial sie spotkac. Wiec czym sie przejmujesz?

Gość 46684668
bo nawet jak mu powiem ze nie chce sie spotkac to on i tak na siłe przyjedzie...to juz zaczyna być straszne...zawsze weekendy mam z nim spedzac

Gość o wieków WIADOMO
ZE kobiety to HIPOKRYTKI

to dziwi mnie ze jestes z nim 1,5 roku i nie potrafisz mu sie jasno postawic. Powiedz ze przyjezdza rodzina, ze chcecie gdzies razem wyjsc i Cie w domu nie bedzie. Jak jestes chora, masz grype, sraczke czy wymiotujesz co 30 min to on tez usilnie chce sie z Toba spotkac? przeciez to jest chore...

dziwny koleś :o powiedz, że ma nie przyjeżdżać i tyle... zupełnie zignoruj szantaż, w ogóle do tego szantażu nie nawiązuj w rozmowie ani smsie - za każdym razem jak próbuje Cię zaszantażować nie ulegaj, ignoruj - żeby zobaczył, że taka dziecinada to nie z Tobą !

Gość aaaasia
Podobno nie masz czasu, a jednak siedzisz od rana na kafe...

Gość 468864486
np.jak był u mnie i ja byłam chora na grype to powiedziałam mu czy moze juz jechac a to było chyba 21 bo chciałam isc spac i odpoczac..to on był wielce obrazony bo musiał juz jechac...