Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pytanie,prosze o odpowiedzi

Polecane posty

ostatnia miesiaczke mialam 3.08.2009 teraz jakby wypadaja dni plodne choc nie odczulam tego w postaci sluzu czy bolu brzucha...troche poszalelismy z moim facetem w sensie takim ze na chwile wszedl we mnie bez zabezpiecznia nie wiem moze bylo to z 5 ruchow,mowil ze jeszcze daleko do konca...w zasadzie to nie pobudzalam go wczesniej...to byla chwila emocje zrobily swoje....zaraz go wywalilam stamtad,wiec do niczego nie doszlo wiecej....prosze powiedziec jesli chodzi o ciaze to szanse sa raczej znikome prawda?

Kochana, ja ze swoim kochamy się bez żadnego zabezpieczenia od września ubiegłego roku, nawet w dni płodne ( oczywiście nie kończy we mnie) i jakoś w ciązy nie jestem, więc nie panikuj, tak łatwo w ciążę się nie zachodzi staranka zaczynamy za 2 miesiące :))))

Gość shishhha
nic Ci nie bedzie, nie martw sie :)

wiesz to jakas paranoja chyba a panikuje tylko dlatego ze bylam z facetem 6 lat wiec nie przejmowalam sie takimi rzeczami jakby bylo to by bylo...ale rozstalismy sie teraz jest obok mnie kto inny,on zakochany ja nie...ponioslo nas mam teraz okropne wyrzuty sumienia i dlatego sie boje.... wiem sama ze szanse sa nikle...

czyli ze mam sie niczym nie martwic i w ciaze wbrew pozorom tak latwo nie jest zajsc?

Gość agałamaga
rzeczywiście szaleństwo!!!wszedł w ciebie i pięć ruchów wykonal wow !!!!!!!!!!!!!!

dla mnie bylo to szalenstwem doprowadzic do takiej sytuacji kiedy nie jest sie emocjonalnie zwiazanym z ta osoba...

zauwazylam u siebie sluz bialy metny i z cala pewnoscia nie jest to plodny sluz...czyli dni plodne jeszcze sie nie zaczely w takim razie.

Gość thelullaby
Słuchajcie kobietki, ostatni okres miałam 4 lipca 2009, współżyłam 18 lipca ze swoim facetem, cykle miałam reguralnie co 26 dni. Nastepny okres powinnien byc 30 lipca,ale go nie dostałam, natomiast 22 lipca dostałam 3 dniowego plamienia! Emocje wzięły górę i nie zwracałam uwagi na zabezpieczenie,ale mój facet mówi, że gumka była cała i wycofał się nim doszedł. Myślicie, że mogę byc w ciązy? Zrobiłam 23 dni po stosunku test i wyszedł negatywny,ale okresu nadal nie ma. We wtorek idę do ginekologa, ale chyba zwariuję do tego czasu. Dodam, że w trakcie stosunku odczuwałam ból. Wiem, że miałam niewyleczoną nadżerkę,czy to mogło nabroic?

Gość thelullaby
podnosze temat

Gość zlotowłossaaa
onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa od samego włozenia penisa do pochwy w ciazę się nie zachodzi-równie dobrze mogłabys sie bac po włozeniu wibratora-nie masz co sie bac obiecuje!!! thelullaby Skoro było tak jak twój facet mówi to nie ma najmniejszych szans na ciaze-NAJMNIEJSZYCH!!! zaufaj mi, ja to kilkanascie razy w zyciu przerabiałam i wiem co mówię, poza tym na uczelni dowiedziałam się wszystkiego. To Twoje krwawienie jak najbardziej moze byc spowodowane nadzerką, ciaży nie ma przestań sie wkręcac.

Gość thelullaby
hmm a jeśli tak nie było, bo w sumie on sam już pewien nie jest?! =/

Gość eedlug mniee
wedlug mnie bedziesz w ciazy!

Gość thelullaby
a wniosek ten wysnułaś/eś na jakieś konkretniej podstawie?

Gość upppppppppppppperrr1223
uppper

Gość ktoś super łos
jest tutaj anyone?

mam nadzieje,ze tym razem u mnie bedzie ok...za mna mnostwo takich emocji ale wiedzialam o tym ze jest staly partner i bedzie ok....zreszta zdradzil mnie dupek...odeszlam bez slowa minelo juz pol roku i cisza... wiem ze w ciaze sie tak latwo nie zachodzi,siostra probuje juz pol roku i nic...poprzednim razem tez przez pol roku starali sie o dziecko oby wtrwac do poczatku nowego miesiaca i dostac okres....wtedy bede szczesliwa. i zanim cokolwiek zrobie to pomysle o tym 10 razy.

Gość Szakalka
a ja mam pytanie...czy jesli prezerwatywa sie zsunęła ( w zasadzie została w srodku , ale udało mi sie wyciągnąć....za dużo żelu durex:P) w trakcie stosunku...ale w dni niepłodne to czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże? też prosze o odpowiedzi...

Gość Malwinka 1983
uu a ja podnosze pytanie koleżanki , tylko nie wiem kiedy koleżanka miała sytuacje ale ja jakiś ytdzien temu

Gość thelullaby
nie, powinno byc okay ;]... czytalam gdzieś,że te żele są utrudnieniem dla plemników... Onaaaaaa-niestety mam taka samą sytuację, zerwaliśmy 2 dni temu,a ja zachodzę w głowę... ;(

chloera mnie juz trafia..on mi pisze jaki jest zakochany a ja nie moge poprostu nie moge z nim byc a do tego jeszcze ta sytuacja miedzy nami,mam nadzieje ze w ciaze tak latwo sie nie zachodzi.

Gość thelullaby
ja też mam taką nadzieje, 3mam za Ciebie kciuki... Niestety mój były, w ogóle stracił zainteresowanie- ciągle widzę go z jakąś nową,a mnie to nadal boli... Mam tylko nadzieję,że skończy się na strachu. Tak sobie myślę,że może zrobie sobie test jutro z rańca, co by się uspokoic przed ginem. Jak myslisz?

ja tez mam nadzerke,ale wiesz nie masz co panikowac skoro on sie wycofal a poza tym mieliscie gumke! moze brak okresu spowodowany jest nerwami stresem zmiana klimatu hm?

Gość thelullaby
wiesz mieliśmy gumkę, na bank się nie zsunęła,ale nie wiem,czy on mnie nie oszukał tak jak z tamtą laską.W sensie,czy się wycofał i czy nie pękła... Beznadziejne to wszystko! GRRRRRRR... Głupia zamiast myślec to wielca zakochana! Jeszcze teraz łapie się na tym,że mówie o nim mój facet! =/

u mnie odwrotnie,on wielce zakochany a ja mam totalnie wyjebane na niego...oby sie dobrze skonczylo cholera;/ z moim bylym facetem caly czas mialam takie akcje ze bez gumy sie kochalismy od wychodzil przed samym koncem i dokanczal reka...i nie bylam w ciazy ale wiedzialam ze gdyby tak bylo to by wszytsko bylo ok teraz on wszedl i doslownie kilka ruchow,raczej nie byl mokry...ehh juz sama nie wiem. najgorsze jest to co mi szmaciarz pozniej powiedzial...ze wtedy bylabym juz zawsze jego....heh ale ty sie nie martw mieliscie gume no moim zdaniem wszytsko powinno byc dobrze

Gość thelullaby
No dzięki za słowa otuchy, to bardzo pomaga... Po prostu teraz jak go widzę to mam odruch wymiotny! =/ Hm, no,ale skoro to było tylko 5 ruchów to to było tuż przed końcem???

nie,nie przed koncem bo nawet nie bylo konca;p

Gość thelullaby
no to możesz być spokojna ;)... z tego co ostatnio wyczytałam to ten płyn się wydziela przed finish'em ;)... Poza tym jak wydawał się byc 'suchy' no to nie ma bata!Ja mam nadzieję,że on mnie nie okłamał i było tak jak mówił na początku, bo umrę. 21 lat, samotna matka i jeszcze obrona ;o ... Nie dałabym rady! Nawet liczyłam płodne i wychodziło mi ,że 18sty i 19sty lipiec to byłyby jeszcze płodne... gdyby owu się przesunęła. A Ty miałaś niepłodne wtedy?

no ja akurat powinnam miec teraz poczatek plodnych chociaz nie mam tego charakterystycznego sluzu dla dni plodnych.... ile bylas z tym swoim exem?