Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pytanie,prosze o odpowiedzi

Polecane posty

Gość thelullaby
półtora roku =/... hmm może coś się przesunęło,albo zrób sobie test owulacyjny!

ja bylam se swoim 6 lat i mnie palant zdradzil na koniec...z tylko kolezanka,szok masakra miazga i w ogole ;/

Gość thelullaby
no to pojechał po całości, mój ex zdradził mnie z nowopoznaną koleżanką, pech chciał,że ich złapałam przez przypadek w toalecie damskiej. o ironio!!! 6 lat to jednak dłuuuuugi okres...

Gość thelullaby
no,a co do Twojego cyklu, no to możesz zrobic sobie test owulacyjny on Ci teoretycznie wyznaczy, kiedy owu. i płodne... ;) Umrę do wtorku! Jakie mam szanse na wpadkę jeśli coś było nie tak z gumką?

ale co z gumka?skoro byla cala i sie nie zsunela i nie skonczyl w srodku to chyba nie ma problemu...tak mi sie wydaje!

Gość thelullaby
ja nie zwracałam uwagi na tą gumkę, po całej tej akcji nie wiem,czy mogę Jemu zaufac,że tak było jak mowi... W sensie pęknięcia, nawet nie zwróciłam uwagi kiedy skończył-jakoś emocje wzięły górę...sama rozumiesz

teraz mozemy sobie juz tylko gdybac...ale dlaczego mialby cie klamac?

Gość thelullaby
bo jest skończonym pajacem?! nie wiem.. Może po prostu nabroił i podkulił ogon i uciekł!

ehh faceci,kazdy jeden jest chyba skonczonym draniem,nienawidze ich...jestes z kims i nagle sie okazuje ze ten ktos to zwykly frajer masakra. ile masz lat?

Gość thelullaby
21,a Ty? Ech nie mam do nich za grosz zaufania już!

Gość thelullaby
Najgorsze jest to, że z nimi źle,a bez nich jeszcze gorzej...powtórze jutro sobie test tak dla świętego spokoju, chyba mnie nie oszuka nie? ;)

nie no test to test chyba nie klamie choc ja po ostatnim zwiazku nie mam zaufania do niczego i nikogo... mam 24 lata:)

Gość thelullaby
no właśnie nie wiem, czytałam,że czasem może wyjść fałszywie negatywny. Jak za szybko lub jak mocz rozrzedzony... Z rana jakbym pyknęła to chyba nie byłby rozrzedzony, no ,a za szybko chyba też nie jest... We wtorek minie miesiąc od zdarzenia! To prawda, niby zaufanie ważna rzecz,ale tak naprawdę nikt na nie, nie zasługuje. Wiesz ja miałam wtedy do wyboru,albo iść z przyjacielem z Anglii i jego znajomymi do PUB,albo z moim i jego znajomymi na dyskotekę. Żałuję, że wybrałam jak wybrałam, może byłoby teraz inaczej... EEEECH no,ale mleko się rozlało to trzeba posprzątać.. To Ty w wieku mojego brata ;)

teraz ide juz spac kochana,odezwij sie jutro jak zrobisz tescik.Sciskam mocno i nie zamartwiaj sie!

Gość thelullaby
dobranoc ;) na bank dam znać..

Gość thelullaby
no to zgłupiałam... Test wyszedł negatywny, więc gdzie do jasnej cholery podziewa się mój okres?!

uff pewnie ci ulzylo prawda? a co do okresu to jutro do lekarza pojdziesz wiec badz spokojna! napewno wszytsko jest ok... ja dalej jakby mam nieplodne... okres mialam 3.08 wiec teoretycznie juz powinny byc plodne...

Gość thelullaby
no nie wiem,czy mogę jemu ufac... Boję się jak jasna cholera,a jak długie masz cykle?

ja mam raczej 28,29,30 teraz akurat ylo 28...

Gość thelullaby
no to pewnie jakoś na dniach bedziesz miała te swoje upragnione płodne... jak zdarza się i 30 dniowy cykl... ja miałam co miech co 26 dni i cisza :( ech

Gość thelullaby
no i jak tam Ci idzie? Ja jutro idę do lekarza, 3maj kciuki...

no wlasnie pomyslalam o tym i dlatego tu weszlam:) trzymam trzymam kciuki,mam nadzieje,ze dostaniesz jakies tabletki na wywolanie miesiaczki i bedzie wszytsko git...moze to tylko niepotrzebne nerwy i stres...

ja o sobie narazie nie mysle juz co bedzie to bedzie,nic nie zmienie.

Gość thelullaby
no ja też mam taką nadzieję, jak tylko coś ustalę to dam znać :)... ech zazdroszczę uspokojenia się ;D.. ja przed tym lekarzem jeszcze bardziej wariuję chyba.. ;o oby to były same dobre wieści! I co robisz odwyk od facetów? uciekam spac, do jutra

ciekawa jestem co tam u tego lekarza dzisiaj:)

Gość gf
ale wy panikujecie, ja zawsze kocham się z moim facetem bez gumki jedynie na koniec zakłada i kończy.. robimy tak od półtorej roku i ciąży na szczęście brak :)

Gość thelullaby
aaaaa witaj ,witaj.. no pan doktor ogólem był bardzo miły, zrobił USG i powiedział,że nic nie widzi! Mamusią nie bede ufff! Usunął mi nadżerkę ciekłym azotem iiii w sumie dał recepte na tabsy. Za co też jestem wdzięczna. Powiedział,że ne muszę czekac na okres,że moge zaczac brac tabsy ot tak...a one "beda myslec za mnie".. no i za miesiac kontrola jak po nadżerce ;D A jak u Ciebie?

bolalo usuwanie nadzerki? tez nam niewielka ale boje sie isc...a te tabletki to poprostu by wyregulowac cykl a nie jako antykoncepcja prawda?

Gość thelullaby
tabletki zapisał mi na cerę, bo mam problemy z trądzikiem i nie mogę się z tym uporać... no i jako antykoncepcje, jak to określił taki "przyjemny dodatek do wykorzystania".. Powiem Ci, że nie bolało :)... tylko potem bolał mnie brzuch jak na okres,ale teraz ok jest. Tylko, że dostałam krwawienia po tym,ale tak bywa. Za miesiąc kontrola, miałam ogromną tą nadżerkę dlatego nie czekał i zrobił mi od razu dzisiaj to. Istnieje możliwośc,że bede miala powtarzane za miesiąc, bo była tak duża :o.. tylko nie wiem co z tym okresem teraz... no skoro na USG nic nie ma,a okresu nie ma-to brac te tabletki? Moze poczekac jeszcze i jak coś zacznę brać od poniedziałku?Jak myślisz?

Gość thelullaby
on mówił,że 2-3 dni bez seksu,ale na necie jest, ze ok 3 tyg bez seksu...akurat to nie jest problemem... ;] ogółem fajny koleś, naprawde chce pomóc... na jesień jak nie bedzie słońca chce pociągnac dalej leczenie cery i zapisac jakies silniejsze leki i w ogole... jak to powiedział bede miala buzke jak pupcia niemowlacza po ok pół roku :) fajnie by było