Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala888888

CZY TEST CIAOWY MOZE

Polecane posty

Gość ala888888

nie wykryc hormonu ktory jest wytwarzany kiedy kobieta jest w ciazy....? jesli ma sie problemy hormonalne? zrobilam 3 testy ciazowe,w tym dwa po jakis 2 tygodniach po spodziewanej miesiaczce. wszystkie wyszly negatywnie. Okresu nie mam juz ponad 3 tygodnie. Ciagle mnie muli....a piersi mam bolesne i wieksze.... Mam juz 11 letnia corke, stosunek byl przerywany...Zawsze mialam nieregularne okresy...martwia mnie te objawy... CZY MIMO ZE TE TESTY WYSZL NEGATYWNIE

Gość ala888888
czy mimo ze te testy wyszly negatywnie moge byc w ciazy?

Gość ala888888
nikt nie odpowie?-prosze ...........:(

Gość kaskadka
moze. Moja kolezanka byla w 3 miesiacu i zaden test tego nie wykryl. Dopiero ginekolog potwierdzil

Gość No bez przesady znowu..
moze... ja zrobilam z 6 testów i teraz mam dziecko pomimo negatwnych wyników

schizujesz! testy w 21 wieku sa tak zrobione,ze nie zawodza! jak dwa razy ci wykazalo,ze negatywny tzn ze na bank w ciazy nie jestes!

Gość ala888888
matko.juz sama nie wiem co o tym myslec....:( gdy bylam w ciazy z pierwsza corka test zrobilam tydzien po spodziewanej miesiaczce.....i pokazal ciaze,pozniej znowu zaszlam w ciaze i tez pokazal(poronienie)..... Tak sie pocieszam,ze te testy przeciez nie sa 7 lat za murzynami...ale skoro piszecie ze ktos juz tak mial....:(

Gość ala888888
witam wszystkich:) chcialam tylko napisac ze okres mialam spozniony ponad 3 tygodnie....ale juz jest wszystko ok:) i bardzo sie z tego ciesze:) TESTY wyszly jednak dobrze. Bralam LUTEINE na wywolanie okresu i okres jest:)Nikomu nie zycze tych nerwow..... Dziekuje za odpowiedzi i zycze wszystkiego dobrego:)