Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chuck77

Durex Play 0

Polecane posty

Durex Play 0, czy ktoś próbował (pytam panie)? Warte jest to w ogóle zakupu? Moja partnerka ma dzisiaj urodziny, a ja przed wypłatą bez grosza, postanowiłem kupić z myślą o niej m. in. właśnie coś takiego może sprawiło by jej radość;). Kiedyś w sex shop-pie koleś wciskał mi żel rozgrzewający i pobudzający dla kobiet, dość drogi, twierdził że te durex'owe to bardziej lipa, mają inne składniki... Jak to jest, zwiększa jakoś wasze doznania drogie panie? Czy to się nieopłacalne?

Gość ON35
Kup jej to, na pewno będzie zadowolona. Kropelka tego żelu daje niesamowite efekty, doznania dla kobiet :) My z żoną sprawdzamy to od kilku wieczorów :)

Gość anita_23
najlepszy jest durex play 2 in 1 massage. 200ml a kosztuje ok 17zl.

ON35 hehe, chyba jednak spróbuję. A kupiłeś w zwykłej aptece? Bo kiedyś pytałem to nie mieli?

Gość anita_23
tak bez problemu kupilam!

anita_23, ok dzięki wielkie. Z funduszem cienko, a chciałbym ją jakoś zaskoczyć. Przed chwilą wpadł mi do głowi nietypowy dla faceta pomysł, odnośnie mojego zarostu, bynajmniej nie na twarzy;). Jak to jest, taki łysolek jest dla was milszy, czy to prawie bez różnicy?:) No i chyba póżniej większe krzaczki odrastają, co?;) To już by było poświęcenie z mojej strony, ehehe, ale jeśli miała by być zadowolona i pozytywnie zaskoczona....;)

Gość anita_23
zdecydowanie musisz ogolic bo to jest naprawde obrzydliwe a faceci tez powinni o siebie dbac!

Raz kozie śmierć, niech się cieszy;). A co do obrzydliwości narzuca ją mentalność czasu, jeszcze niedawno panie nie goliły się pod pachami, i nie było to wtedy obrzydliwe dla nikogo, tylko naturalne, heh. Być zadbanym to też względne, niezadbany się nie czuję, zawsze mam czyste ciuchy i buty, przystrzyżony zarost, obcięte paznokcie, nie nosze bielizny przez dwa dni, i wiem co to prysznic, a i tak czasem za plecami usłyszę jak można być taki brudasem- odnośnie długich herów, zarostu na pysku, sposobu ubierania się, teraz też dołączył do tego mój wacek jak widzę, ehehehe

Gość młody gay
durex play najlepszy jest ten czerwony... boże on naprawde potęguje doznania. mój facet nałozył odrobinke na swoje przyrodzenie, troche do mojej pupci, i jeszcze posmarował mój brzuch.... boze wystarczy ze dmuchnął powietrzem po moim brzuszku, a mnie przeszły dreszcze momentalnie... polecam czerwony durex play