Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k u k u l k a

nie okazuje uczuc...

Polecane posty

Gość k u k u l k a

jestesmy razem niecały rok. wszystko bylo by pieknie gdyby nie to, ze ja bym chciala aby bardziej pokazywal, ze mu na mnie zalezy. Nigdy tak sam z siebie mnie nie przytuli gdy gdzies np jestesmy. Nie chodzi mi o obsciskiwanie sie bo tez tego nie lubie ale takie ot przytulenie przez chwile. Czasami wogole nie czuje, ze mnie kocha. Mimo, iż mowi Kocham. Wszystko czasem jest takie oschłe, zimne. Ja bym chciala, zeby bylo inaczej. Macie jakas cenna rade jak to zmienic? czy sie wogole da...

Gość k u k u l k a
probowalam. za wiele to nie dalo. zdenerwowal sie tylko. ehh ...

no ale właśnie rozmowa nie jest po to by się denerwować. Jak z Nim rozmawiałaś? Co mówiłaś?I co On mówił?

Gość k u k u l k a
na spokojnie wspomnialam cos czy mu zalezy bo bylismy niedawno w pubie i jego znajomy ewidentnie mnie podrywal a ten mimo, ze to widzial nie zareagowal. jakby wogole nie byl zazdrosny. nie chodzi, mi zeby robil awanture no ale... gdy mu o tym wspomnialam, uniosl sie i powoedzial, ze jesli mi to nie pasuje to moge sobie znalezc faceta, ktory bedzie kolo mnie skalal i okazywal uczucia i byl za kazdym razem zazdrosny. aj juz sama nie wiem jak z nim rozmawiac. on jest typem takiego twardego faceta.

Gość k u k u l k a
:(