Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedny 26 letni facet..

Czy to jest Normalne.. te kobiety.. Chyba czas na zmiany

Polecane posty

Musze sie komus wyzalic i uznalem ze forum gdzie pisza same piekne kobiety bedzie idealne:) No wiec jestem ze swoja obecna kobieta od 2 lat (mam swoje mieszkanie ) zarabiam jak na swoj wiek bardzo dobre pieniadze skonczylem studia i dostalem swietna prace. Problem zaczol sie kiedy kobieta sprowadzila sie do mnie Musze napisac ze ona nic nie robi! nie pracuje , nie sprzata , nie gotuje NIC!! Jedynym jej zajeciem jest wydawanie moich pieniedzy .. nie ma dnia kiedy nie wracalaby z zakupow z nowymi drogimi ciuchami perfumami itp .itd samo to jeszcze mi az tak nie przeszkadza bo pieniadze rzecz nabyta ale to ze ona strasznie sie rzadzi wrecz rozkazuje mi.. zawsze musi byc po jej mysli to co powie jest swiete.. gdy wracam z pracy staram sie byc dla niej mily zawsze pytam "kochanie jak minol dzien" cos mi odpowie i rozmowa sie urywa.. ja mysle o dzieciach, ustatkowaniu sie i gdy o tym jej wspominam twierdzi ze jest za mloda(ma 27 lat) i musi sie wyszalec. Jest dla mnie mila tylko wtedy gdy mowie ze musimy odpaczac i lecimy gdzies na narty czy do cieplych krajow, albo jak sprawiam jej drogie prezenty. Chyba czas na zmiane pratnerki nie uwarzacie drogie panie??

Żałosne, szukasz partnerki przez kafeterie? A tak swoją drogą, frajer z Ciebie. Laska ma Cie w dupie, zalezy jej tylko na kasie... pewnie jest ładna a z Ciebie niezły pasztet. Żyjesz pod jednym dachem ze zwykłą dziwką

Gość masszzz racjee
zrob tak jak uwazasz jestem kobieta i nie wyobrazam sobie takiego ukladu dawanie powinno byc taka sama przyjemnoscia jak branie a z tego co piszesz ona tylko bierze ok lece na ryby 🖐️

Gość ziuzia laka nieduża
może wynagradzala sobie kasa brak okazywania uczuc z twojej strony

Gość
prowo 1/10 za piękne kobiety :p

Kancie dupy masz troche racji dochodze do wniosku ze chcialem miec ksieznicze to musze ja utrzymac.. Kobieta mnie reprezentuje i musi byc ladna Jedyny pozytek jaki z niej mam to "nieprzespane noce":D i to ze kolegom na jej widok szczeka opada na podloge:)

Gość naprawde jesteś biedny
i do tego bardzo żałosny

Niewiem juz co mam zrobic z jednej strony kobieta na widok ktorej mezczyzna zapiera dech wiele razy zdarzyla mi sie taka sytuacja ze gdy przechodzila to nie bylo faceta,chlopaka, czy zazdrosnej dziewczyny nie patrzacej sie na jej piekne cialo wlosy wyzywajace ubrania ach dla takich chwil warto zyc:) z drugiej strony macie racje czasem ciezko mi z nia porozmawiac na jakikolwiek temat bo ona potrafi gadac tylko z kolezankami przez telefon...

Chyba masz racje ale nie wyobrazam sobie sytuacji ze ona mogllaby pieprzyc sie z kims innym... jak czasem patrze na jej cialo to mysle ze idealy jednak istnieja.. trudna sprawa bo z jednej strony chce z nia byc jednak nie na zawsze bo wiem ze to nie material na zone

Gość a oczy mam nadal zielone
to Ty się zastanów czy chcesz mieć w domu kobietę czy lalkę. bo jeśli to drugie to wydaje się, że wszystko w porządku... :O a tak na marginesie, to musisz być strasznie zakompleksiony, skoro leczysz swoje problemy tym, że za Twoją lalką (w dodatku wyzywająco ubraną) oglądają się ludzie na ulicy. czy naprawdę sądzisz, że tylko nią możesz się pochwalić? jeśli tak, to bardzo smutne. i kurde, nie wyobrażam sobie... facet wraca po robocie do domu, a tam ani nie posprzątane ani nie ugotowane, bo królowa leży i pachnie :O jeszcze za Twoją kasę żyje...? to ja na nią mam tylko jedno określenie... pasożyt :O

Nie mam kompleksow wiem ze jak nie ona to moge miec wiekszosc dziewczyn nie tylko na kase ( choc zdarzaly sie przypadki ze wiele na to leci nie wyobrazacie sobie nawet jakie sa wtedy nachalne...) kasa pomaga ale moze byc tez przeklenstwem bo ciezko trafic na ta jedyna ktora kocha cie za to jakim jestes a nie co masz i ile zarabiasz

no wiesz... ciekawa jestem czy Twoja ukochana byłaby z Tobą, gdybyś nie miał tej kasy... wybacz, ale jak dla mnie to ona nawet tej kasy nie docenia, bo gdyby to doceniała, to starałaby się Tobie jakoś zrewanżować, np ugotować obiad, przecież korona by jej z głowy nie spadła. chociaż ja szczerze mówiąc to sobie nie wyobrażam, jak można żyć na koszt faceta. no kurde w głowie mi się nie mieści :O

Dawanie prezentow sprawia mi wieksza radosc niz ich dostawanie lubie widziec jej usmiech ale to niema sensu.. Wsumie to ona tez czesto sprawia mi prezenty itp ale co z tego jesli wszystko jest za moje pieniadze to tak jak bym sam sobie to kupil .

Kant dupy - mnie nawet wkurza, jak mój chce za często za mnie płacić :D np jak na piwo idziemy czy coś. chociaż jego zarobki do moich to niebo a ziemia, przy czym ja jeszcze studiuję. no i on zawsze twierdzi, że to jego obowiązek o mnie dbać bla bla bla.. ale ja nie chcę, bo nie chcę się od niego uzależniać i w ogóle czułabym się jak utrzymanka :D no ale tak, jak mówisz.. różnie są ludzie :)

Gość szkola zycia
Dziewczyna dobrze robi. Ma cialo i wymaga za nie zaplaty. A Topbie najwyrazniej to pasuje skoro nie potrafisz sie od niej oderwac. Przeciez nie szukales inteligentnej szarej myszki, tylko wizytowa lalke, prawda? No wiec tak trzymaj. Kupuj, zabiegaj i pokazuj kolegom co masz. O to Ci przeciez chodzi.Masz to co chciales.Zawsze hest cos za cos. Tylko nie zrob sobie z nia dzieci, bo ona na pewno o nie dbac nie bedzie.

Zielona oczka bez przesady nie wyobrazam sobie by kobieta placila za siebie w restaurcaji , czy w teatrze .. Co prawda mamy rownouprawnienie ale chyba moj honor by tego nie zniosl:)

ale ja nie powiedziałam, że mój facet ode mnie wymaga, żebym za siebie płaciła :D czasami po prostu ja inicjuję jakieś wyjście, od razu zaznaczam, że ja płacę i tak dalej.. może to dla kogoś wydaje się nienormalne, ale ja po moim ostatnim związku, nie chcę żeby mi ktoś po ewentualnym rozstaniu wypominał za ile kolacji zapłacił :D to TYLE :D

Gość szkola zycia
To przypomina Arabow. Tam kobiety nie placa za siebie ale sa calkowicie wlasnoscia faceta. Mozna je kupic, sprzedac , a jak podskoczy mezowi to nawet zabic. Ale za to sa posluszne. A Ty placisz, sluchasz polecen i najwyrazniej masz gowno do gadania. Ale to chyba Twojego honoru nie razi, skoro to znosisz? Pojecie honoru jest najwyrazniej pojeciem bardzo wzglednym......

Gość SZKODA MI CIEBIE GOSCIU
ze masz taka babe obok siebie. Nie tylko ty masz pieknosc. Moja kobieta jest tez piekna, ysoka, zgrabna i jak idziemy razem to widze jak innym faceta cieknie slinka. Ale w porownaniu do twojej to moja = cud na swiecie. :D. Mimo, ze nie pracuje (zarabiam tyle, ze nie musi) to mam posprzatane, codziennie pysznie ugotowane (inna potrawa), wyprane. A w sexie to prawdziwa, za przeproszeniem dziwka bo uwielbia te gierki, zaskakuje mnie pod kazdym wzgledem i dlatego od 3 lat nie mysle o innych bo mam wszystko w jednym. Moja Pani to idealna kandydatka na zone i matke i juz wkrotce nia bedzie.

Nawet zaciekawil mnie twój post... do momentu, kiedy przeczytałam " zaczol". Niech ci zwroca dyplom magistra, bo analfabetyzm marny z ciebie wykształciuch.