Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcie tooooo

Zbliża się LUDOBÓJSTWO

Polecane posty

Gość hghg
ja chce umrzeć!!!

Gość no ja móie ze 2012 się zbliża
nibiru coraz bliżej. Kumulacja tego wszystkiego staje się coraz potężniejsza.

Gość koksoskso
tak samo jest z rakiem! napewno jest lekarstwo na raka tylko rzady nie pozwolą go wydać bo to darmowa selekcja ludzi :(

Gość włos sie jezyyy
to nie niubiru tylko SZCZEPIONKI NA GRYPE SWINSKA KTORE ZABIJA POLOWE LUDNOSCI :o

Gość a wszystko co żrecie
to też jest samobójstwo! zobaczcie na swoją ulubioną cocacole - aspartam - powoduje raki! mleko - myslicie ze dzisiaj krowy wpierdalają trawkę i sianko jak dawniej na wsiach? są karmione sztucznym gownem, potem wy te sztuczne gówno pijecie w postaci PRAWDZIWEGO MLEKA haha wszędzie jest chemia

Gość to prawdaaaaaaaaaaa
w usa w kaliforni w podziemnych miastach ma miejsce chodowla ludzi na narzady i w celach eksperymentalnych(chodzi głównie o eksperymenty medyczne,naukowe ogólnie pojete)

Gość rozpierdalają mnie takie
teorie spiskowe

Gość włos sie jezyyy
Ja wiem jedno. Na tym świecie dobra się nie zazna, jeżeli jest inny świat, (z Bogiem), to może tam jest lepiej, ale tu na Ziemi możliwe jest wszystko, co najgorsze. Mieliśmy obozy koncentracyjne, masowe ludobójstwa, ludzie to chołota. I owszem, moim zdaniem, człowiek jest zdolny do wprowadzenia w obieg tej szczepionki, by pozbyć się tych 5,5 mld ludzi, gdzyż 500mln jest łatwiej kontrolować microchipami aniżeli 6mld. nie pierdziel o tej chodowli ? :o

"ą cocacole - aspartam - powoduje raki!" tylko light ma aspartam :P a swoją droga rakotwórczy wpływ aspartamu został udowodniony wyłącznie na szczurach i to przez podawanie takich dawek że :D więc w taki sposób to siękażdą substancją wykonczysz :P

Gość propaganda sie zaczelaaaa
brzydki niski oni własnie z tego robią problem na miare ŚWIATOWĄ, w grecji zachorowało kilka osob a oni zaczynają szczepienia na dniach od własnie GRECJI i to szczepienia PRZYMUSOWE 😭 tak to jest nakrecane ze najpierw media komercyjne strasza a oglupieni ludzie sie temu poddaja i sie beda szczepic bo sie beda bali ze zachoruja, chociaz normalna grypa na ktora tez sie czasami umiera jak jest nieleczona jest na wieksza skale niz ta swinska:( ludzie maja szambo zamiast mozgu przez media nie sluchajcie tego co mowia w tv to klamstwa

Gość loooooooolllll
ozpierdalają mnie takie teorie spiskowe" kurwa to nie sa teorie spiskowe to się DZIEJE :o z reszta zobaczysz nieldugo jak cie beda szczepic :o a wtedy powodzenia

Gość andiurrrw
TO mi troche przypomina film "V for Vandeta" (oczywiscie sie nie nasmiewam) aczkolwiek czy my bedziemy miec jakiegos super bohatera ?? Jak dla mnie to juz od dawna społeczenstwo sie cofa w rozwoju umyslowym (mam na mysli przecietnego kowalskiego) to tylko kwesta czasu kiedy nas wszystkich pozamykaja albo pozabijaja.... w obecnych czasach nie liczy sie jednostka tylko pieniadze ludzi ktorzy mysla ze sa lepsi... A co do cenzury mediow to 100% racja niestety racja ;/

Gość rgfggfgfg
smiertelne ofiary w historii komunizmu szacowane sa na 100 milionów istnień ludzkich....grypa hiszpanka -smierc poniosło od 50-100 milionów ludzi....kochacie ten swiat??

Gość swiat sie konczyy
bedziesz musiał sie zaszczepić :( beda to szczepia z przymusu, wojsko , policja i wszystkie inne sluzby beda braly w tym udzial, zmusza cie chodzby pałą przez plery wlasnie o tym mowa :(

brzydki bo jest nas dużo za dużo :) mniejszą "kupe" łatwiej kontrolować. ludzie otwierają umysły i widza co sie dzieje, a to nie za bardzo wygodne 🖐️

Gość tyttyyytyty
ale zrzedzicie,sezon ogórkowy ...temat w sam raz na sierpień... pozdrawiam:)

Gość szkoda ze nie widzicie
brzydki czyzbys bykl typem wypranego mozgu ? to wspolczuje:(

Gość tiaaaaaa hehe
zamiast nakłaniać 6miliardów to łatwiej nakłonić 2miliardy ludzi którzy są już zastraszeni i przerażeni chorobami, terroryzmem itp. tek ze potem populacje można z powrotem odbudować ale już wszystkich z chipami i to dla wszystkich będzie tak naturalne jak teraz jest naturalny dla każdego katolika chrzest tak samo wszczepianie chipa niemowlakom po narodzeniu będzie naturalne. a dla elity to o co przez setki jak nie dużej lat dążą czyli ŚWIATOWA KONTROLA

Gość swiat sie konczyy
dokłądnie chipy tez maja zamiar wprowadzic :o

Gość zobaczcie tooooo
brzydki niski beznadziejny sam nick mowi wszystko;) wierz jak chcesz mnie to rerero wazne ze ja jestem swiadomy tego co sie dzieje a ty wroc i dalej ogladaj tvn

Gość BNB jak łatwo zamydlić ci oczy