Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaawansowana_wczasowiczka

jak patrze na polskich facetow to zal mi d** sciska

Polecane posty

Gość agrestinka
ja bylam w Usa i tam mozna sie ubierac po swojemu- w dresach, w majtkach- jestes soba!nikt nie wytyka Cie palcami!to sie ceni.W Polsce-wiadomo- szara masa.Nie jestem ani zgrabna ani ladna i tego tez nie wymagam od innych.Chyba bardziej sie liczy charakter i poczucie humoru niz wypacykowany lalunio zamiast chlopa.Wiadomo ,ze musi miec zadbane dlonie a nie ogryzki i tyle:)gorzej ,ze babki mierza wysoko a same nie sa powalajace albo co gorsza jak beda wygladaly u boku takiego odwalonego pana!

"znie jestes i brzydki i pie**olniety po co Ci te dane smieciu co ??? coi mi dadza numerki jak wyjde na ulice obojetnie gdzie to widze marudzacy narod a te " pewnie to że jak wyjdziesz w angoli, sudanie, kongo, mongolii itd to będzie gorzej :classic_cool:

ale co zlego jest wtym ze chce miec przystojnego faceta pytam sie? wg mnie nie jest to wyznacznikiem gowna w glowie.owszem doceniam jak facet jest inteligentny itp ale jesli mnie nie kreci z wygladu to out, nie bede z tym walczyc;p;p zwlaszca ze faceci dokladnie tak samo nas oceniaja;p i to w trybie od 0 do 10 .zaloza

Gość gfkgjfkd
Polska jest biedna" na ponad 200 krajów na świecie polska jest co do rozwoju gospodarczego, kapitału ludzkiego itd zawsze w pierwszej 50 " zgadzam sie, jak sobie pomysle ze moglam sie urodzic w jakiejs biednej wiosce w Mongoli, to wole Polske. ale to chyba normalne, ze chcemy zyc lepeij niz nasi rodzice, dodatkowo wiekszosc kobiet ma w glowie obraz swojwej, matki, ciotki, babki...zrzedzacej uzaleznionej od faceta kur***chce zyc i nikt nie ma prawa mowic mi co mam robic apel do polskich matek i ojcow:goncie synów do garow, sprzatania,bo nie wychowujecie ich dla siebie ale przyszlych kobieta(ewentualnie facetów hihi), a corki wychowujcie na odwarzne, pewne siebie babki a nie zakompleksione cipy uch troche sie unioslam ale jak sobie przypomne jak mi babunia powtarzala badz grzeczna dziewczynka,ustap itd itop ech polska patologia

Gość Normalny chlopak
JAK wam sie POLACY nie podobaja to WYPIER-DALAC DO TURCJI tam kurwa skonczycie jako 4 zona bedziecie zmuszane do sexu tam kurwa nie ma molestowania zony przez meza BIte jak sie brzydko odezwiecie i h-uj wam w dupe NARA

Gość
szybka jesteś :D Turcję i mentalność tamtejszych ludzi poznałaś w dwa tygodnie. Rozumiem, że znasz język turecki i wychyliłaś się gdziekolwiek poza kurort? Kraków i jego mieszkańców też poznałaś dogłębnie :classic_cool:

Gość agrestinka
racja ,ze matki robia maminsynkow!taki jeden bajerowal 3 lata moja kuzynke i gowno- ani zareczyn ani pocaluj mnie w dupe!sa troche pantoflarzamia ,ale coz.Babki sa wychowywane na wstydliwe i niepewne-sama jestem przykladem i chche to zmienic.

Gość
i jeszcze jedno - nie wiem w jakim środowisku się obracasz ;) bo ja wokół siebie widzę całe mnóstwo inteligentnych i przystojnych facetów... Polaków :p

Gość Normalny chlopak
Prawda jest taka agrestinka ze za 10 lat jedyne co ci pozostanie to pranie smierdzacych skarpetek po twoim grubym mezu...

nie chce sie tu wyklocac o to czy poznalam dobzre kulture czy nie, bo faktycznie nie zwiedzilam tam tak duzo jak bym chciala, chodzi mi o ogolne podejscie do kobiet..no i ..wyglad;p zreszta wszedzie jest lepiej w tej kwestii niz u nas w szarej polsce..

Gość do neurosa
do neurosa blagam cie kobieto, powiedz mi gdzie ty bywasz, pracujesz, chce wiedziec gdzie takiego spotkac

Gość seella
masz rcaje zaawansowana wczasowiczo, polacy sa ohydni!!!! Prawie kazdy sie na lyso goli, albo obina na kilka mm, lub max 1 cm bo niby tak wygodniej, leniwce nie chce sie im ladnie ulzyc fryzurki na zelu jak wlosi czy hiszpanie, polak to obleh!!!! Mysli ze jak napakuje to kazda na niego poleci fuujjj brzydza mnie takie miski !! Ubrac to wogole sie nie potrafia!!! jol joly, spodnie z du.. spadaja, koszulki jak na wychowanie fizyczne szerokie, porzociagane o 3 rozmiary za duze, TRAGEDIA!!!! Polacy jedzcie do wloch i zobaczcie jak sie swietnie potrafia ubrca wlosi!!!! I u nich nie pada co slowo " ku..wa" w trakcie rozmowy, nie macie czym imponowac oblechy! a ten szpan tymi straymi autami 10-20 letnimi widzi jakas dziewczyne i od razu pisk opon zeby niewiem co poakzac?? stary zlom? buhahaha jestescie zalosni polacy !!

Gość
proponuję kręcić się w okolicach wyższych uczelni :p

Gość do neurosa
do neurosa bo ja wokół siebie widzę całe mnóstwo inteligentnych i przystojnych facetów... Polaków " acha ale 2 w 1 tzn masz na mysli faceta ktory jest ladny i inteligentny czy znasz zarowno ładnych i paru inteligentnych :P

Gość do kant dupy
Ale zeby byc legalnie i pracowac legalnie, to musisz miec zielona karte. Musisz miec SSN. Bez SSN nawet prawka nie zrobisz, pracy nie dostaniesz. Bez tego ani rusz. Owszem, sa wizy pracownicze, na kilka lat, ale potem musisz wyjechac. No chyba, ze w miedzy czasie sie chajtniesz z obywatelem, ktory zlozy na Ciebie petycje. Albo zostaniesz sponsorowana przez pracodawce, co w dzisiejszych czasach zdarza sie juz bardzo rzadko. Na wizie turystycznej nie mozesz pracowac! No chyba, ze nielegalnie ;) Ale Ty przeciez wolisz byc legalnie?? Jesli przesiedzisz wize, stajesz sie nielegalna i masz zakaz wstepu na kilka lat. Na 3lata, jesli przesiedzisz do 6 m-cy, a ponad 6 m-cy, to zakaz na 10 lat. Ta Twoja rodzina, u ktorej bedziesz, to jakas blizsza? Mam na mysli rodzic? Bo rodzice tez moga zasponsorowac do GC. Kiedy planujesz jechac?

Gość agrestinka
moge prac skarpetki grubego meza a on bedzie znosil fochiy i izrzedzenie mnie-grubej baby.Mam nadzieje ,ze uda mi sie pokonac strach- odchudzam sie i mam nadzieje ,ze tym razem skutecznie:)

i Tobie neurosa szcerze zazdroszcze ze sie w takim srodowisku obracasz. ja niestety nie. wokol mnie same typy a la shrek.tolerowalam to przez dlugi czas ale teraz mowie dosyc tego, bede albo z ciastkiem albo sama , to nie problem dla mnie. nie cierpie czuc ze jestem z kims tlyko dla bycia.

Gość do neurosa
proponuję kręcić się w okolicach wyższych uczelni " hm tak ja tez studiowalam na wyzszej panstwowej inadal obstawiam przy swoim:O moze i inteligentni, ładni? czy ja wiem? ale mentalnie wciaz zacofani, bo kobita musi znac swoje miejsce w szeregu:O

Gość Normalny chlopak
Mowisz ze wlosi sa przystojni w porownaniu do polakow??hmm zgadzam sie to porownaj sobie teraz kurwa opalone czarne wloszki z jebanymi BIALYMI KASZALotami z polski... albo POMAranczowymi BArbie z solarium.

mario nie pograzaj sie juz. nawet nie chce sie zastanawiac jak bardzo zakompleksionym i narcyzowatym typem czlowieka jestes.takiego pustaka dawno nie spotkalam.ale to oczywiscie tylko w polsce takie atrakcje;D

Gość agrestinka
ja koncze licencjat z polonistyki!i nie jestem sciera!nie zycze sobie takich komentarzy!pod moim adresem.Problem kolezanki na temat wygladu Polakow ,to jej sprawa.Rodzice ja rozpuscili i szuka idealow.Ma do tego prawo ,ale niech sie nie kloci- kazdy ma prawo do wlasnej opini.

Gość
Sprawa jest tego typu Autorko, że faceci zatrudnieni w kurortach muszą być przystojni i mili - takie prawa rynku :) Myślę, że na głębokiej tureckiej wiosce może nie być tak bajecznie - a to właśnie tam zabrałby Cię Twój potencjalny turecki luby, abyś wychowywała mu gromadkę dzieci i przyrządzała hummus :p Przystojni und inteligentni 2w1 wszędzie ich spotykam, normalnie zatrzęsienie :classic_cool: aż żal że już się zaobrączkowałam

Gość agrestinka
do kogo to bylo?

bo idealy sa na swiecie drogie panie. wcale nie tzreba sie przyzwyczajac do utartych schematow ze albo ladny albo madry! nie chce sobie pluc potem w brode ze poszlam na latwizne.

Gość fsdfde
każdy emigrant to nieudacznik. Polki moga mowic co chca , ale dlaczego leca na Angoli a nie Ukraincow ? Wiadomo tylko szmaty na kase lecą .

Gość anty blachy
mario zgadzam sie z toba w 100% a moje zdanie o autorce tego tematu to ze jest zwylkla kurwa lecaca na kase i huj zwykla pusta blachara dupodaja

Gość wkurza mnie ocenianie
Szkoda, że tak wielu z Was ocenia ludzi po wyglądzie. Owszem facet musi byc zadbany (czysty) i tu nie ma żadnego ale, natomiast to co w głowie liczy się najbardziej. Znam wielu fantastycznych Polaków i znam też wielu niefajnych, ale nie lubię generalizowac ani w jedną ani w drugą stroną. Co do Turków - na pewno są i mili goście, natomiast moja koleżanka dała złapac się na miłe słówka tak jak autorka tematu, wyjechała z nim do Niemiec (tam dużo Turków) a na miejscu się okazało, że będzie jej płacic za towarzystwo i seks... zabrał jej dokumenty, w zamian przyniósł kosztowną bieliznę i odzież. Całe szczęście udało się jej uciec i skontaktowac z rodziną (notabene pomógł jej Polak) tak nie wiadomo jakby skończyła. Laska do tej pory ma traumę.

Gość agrestinka
przeciezs nie liczy sie tylko kasa!nie kazda tak mysli!to chore!

Gość
mario :D :D :D przystopuj z żartami bo normalnie umrę ze śmiechu :o

Gość znowu to samo z tymi polkami
Tych smierdzacych czochem turkow nazywasz ciachami, szkoda mi ciebie,ja mieszkam za granica bardzo dlugo i moge powiedziec ze moze jacys sie trafia co jakos wygladaja ale napewno nie sa lepsi od polakow czy innych, pojechalas za granice zobaczylas troche egzotyki i juz masz orgazmy,dla mnie to smierdzace brudasy i nie jestem jakas rasistka poprostu tacy sa a nie mowiac juz o traktowaniu kobiet, to ze sa mili i maja fajna gadke to tylko zeby zaciagnac jakas idiotke do lozka, widocznie dalas sie nabrac na ich stary numer