Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilka1000

USG

Polecane posty

witam wszystkich, zastanawiam się ile kosztuje usg jamy brzusznej?? spóźnia mi się okres i muszę zrobić usg żeby się upewnić bo już wariuję..

Gość u mnie w mieście prywatnie
około 700zł

Gość taniej
kupić test ciażowy

Gość Ale Osły zeby w to wierzyc
usg dopiero 2 tygodnie po terminie spodziewanej misiaczki pokarze ciąże a wczesniej nalezy wykonac test z moczu do kupienia w Aptece lub z krwi BETAHCG usg ginekologiczne zaleznie od miasta 80-100 zł a USG brzucha to zupełnie co innego ocenia sie nerki żołądek watrobe jelita a nie macice i jej zawartośc idz do ginekologa ale wczesniej kup test w Aptece i zrób go z rannego moczu

Zrobiłam już 3 testy, wszystkie wyszły negatywnie, jednak miesiączki dalej nie mam, spóźnia się już 4 dni. za bardzo panikuję?? jak długo może spóźnić się okres?? P.S. dziękuję za info

Gość ghjkl
dziecinko,okres może spóźniac sie nawet kilkanaście dni i dłużej,nieraz trzeba go farmakologicznie wywoływac.Nie paniukuj bo nerwy moga wlasnie to przedlużać

Gość jejku kobieto
test sie nie myli nie jestes w ciazy na 10000000% a na usg idz na kase chorych Czy NFZ jak zwał tak zwał skierownie od internisty czeka sie od 7 do 21 dni w kolejce ale jest za free usg jamy brzusznej czyli watroba nerki zolodek jelita a usg ginekologiczne bez zadnego czekania na miejscu w trakcie wizyty u ginekologa

do tej pory miałam w miarę regularnie miesiączkę.. zdarzają się przy regularnych miesiączkach tak długie opóźnienia jak kilkanaście dni??

niedawno dostałam na ciele jakijsc wysypki więc często piłam wapno aby się tego pozbyć i okres preunął mi się jednorazowo o tydzień