Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja17

MAM DOLA POMOCY!!

Polecane posty

Gość patrycja17

Hej Jestem już z chlopakim prawie rok i on nadal nie chce mnie zapoznac ze swoimi rodzicami (tlumaczy sie ze ma male mieszkanie i nie ma gdzie) Jak mam go przekonac zeby wkoncu przestał sie wstydzic pomozcie prosze

Trochę to dziwne :O może to jakiś pretekst..? :O skoro sam się przyznał, że ma małe mieszkanie i Ty o tym wiesz, to czego się tu wstydzić ? :O przecież nie masz tam zamieszkać tylko poznać jego rodziców :O nie rozumiem ..:O a może jego rodzice nadużywają alkoholu, czy coś w tym stylu i się obawia ??

no własnie tak jak napisała SamotnaONA. Może się wstydzi swojej sytuacji w domu. Powinnaś zaczekać tak mi się wydaje, nie nalegać itp. Niech to wyniknie z jego inicjatywy.

Gość patrycja17
To jest normalna rodzina nie pija alkoholu

Gość patrycja17
akceptuja mnie i wiedza o mnie tylko ze on nie chce narazie mnie zaprosic do siebie zebym poznala jego rodzicow (wstydzi sie ) tego jak mieszka...nie wiem co robic :(

Aha no to już wiemy jaki jest problem. Może porozmawiaj z nim.! Powiedz, że nie ma się czego wstydzić. itp. Bądź poczekaj, aż sam będzie gotowy.

Gość patrycja17
Rozmawialam z nim juz wiele razy i NIC :( JUZ NIE MAM SILY:(

no to jedyne wyjśce zaczekaj. aż on sam zaproponuje. Czy to jest takie ważne teraz, ważne jest to, że się kochacie.