Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczycielkaleń

dlaczego posyłacie swoje dzieci do szkoły, skoro uwazacie, ze nauczyciele to idi

Polecane posty

Gość nauczycielkaleń

zal mi was kiedy tylko nauczyciele przebąkują o strajku od razu słychać wasze jęki " a co ja z dziecmi zrobie, a kto sie dziecmi będzie opiekował?, a co oni będą robic w czerwcu?" prawda jest taka, ze bez nas zeralibyście się w ciągu miesiaca! załuje tylko, ze wsród nauczycieli sa takie osoby, które uniemozliwiają konkretne akcje swoich myslacych kolegów boja sie o pracę i pieniadze ja sie niczego nie boje, bo moge pracowac gdzie indziej, moze równiez załozyc swoj interes ale wy, matki jestescie szczesliwe, kiedy waszych "cudownych dzieci" nie ma w domu same nie wiecie, co z nimi robic nie macie pojecia o wychowaniu jestescie malointeligentne i naczesciej niewykształcone, dlatego tak szczujecie na nauczycieli ( nie twierdzę, ze nauczyciel posiada jakieś wielkie wyksztalcenie, bo tak nie jest, ale wy nawet tego nei macie) utrzymują was wasi mezowie i zapomogi na wasze dzieci ale zazdroscicie wakacji chociaz sami nie potraficie ze swoimi dziecmi normalnie zyc, normalnie rozmawiac, ze o edukacji nie wspomnę słabe jest polskie spoleczeństwo, lecz nie przez nauczycieli, tylko dzieki wam takim, ktorych kariera zyciowa zaczyna sie i konczy n aurodzeniu kilku dzieci

Gość nauczycielkaleń
dziękuje, widze ze was zatkalo

Gość efergtertyry
nie słyszałas o obowiązku kształcenia? ja pierdole jakaś ty wykształcona :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ale wy, matki jestescie szczesliwe, kiedy waszych "cudownych dzieci" nie ma w domu same nie wiecie, co z nimi robic nie macie pojecia o wychowaniu jestescie malointeligentne i naczesciej niewykształcone, dlatego tak szczujecie na nauczycieli ( nie twierdzę, ze nauczyciel posiada jakieś wielkie wyksztalcenie, bo tak nie jest, ale wy nawet tego nei macie) utrzymują was wasi mezowie i zapomogi na wasze dzieci chyba cię porabało kobieto:O skad takie bzdury, że matki są na zapomogach i bez wykształcenia. Nie życzę Ci więc moja droga mnie na wywiadówce bo jakbyś mi szczeknęła to byś potem odszczekała wszystko u dyrektora. Aha a wykształcenie myślę, że będę mieć lepsze od Twojego:P

Gość ahhhahahhahahahhahahhahahah
właśnie cię wyśmiałam, autorko :D:D:DD:D:D :o

Gość nauczycielkaleń
ewelin..o- zamiast szczekać naucz sie mówić jestem pewna, ze nie chcialabyś ze mną polemizować na zywo jedna taka sprobowała i pożałowała niemalże się połakała, a zaczaila się na mnie w samochodzie, haah( chciala czyms biedaczka zrobić wrazenie) ta sama matka kilka lat wstecz doprowadziła moją kolezanke do łez, ale na mnie była tylko cienkim bolkiem a ty sobie poszczekaj, jak ci wygodniej tarzanie :D

Gość komtumi
Heh znalazła się zbawicielka. Nóż się w kieszeni otwiera czytając te bzdury. Jeszcze nie spotkałam się z tym zeby szkoła jakieś dziecko wychowała. Za szczerośc na religii dostaje się 1, za zbytnią spokojność- obniżone zachowanie, nie potraficie selekcjonować przydatnej wiedzy, jesteście kujonami ryjącymi na pamięc bez zrozumienia. Szkoła może i uczy ale tego, ze nie ma sprawiedliwosci i ludzie sa popieprzeni.

Gość komtumi
Nauczycielko to jaki soba reprezentujesz poziom świadczy jedynie o tym, ze nie nadajesz sie na mentora dla dzieci.Co to za grożby? w twarz byś połowy tych słow nie wypowiedziała bo wyleciałabys na zbity ryj ze swojej szkoły w pipidówie.

nie znasz mnie kobieto i na pewno nie popłakałabym się po rozmowie z Tobą, nochyba że ze śmiechu:D W szkole Ty pracujesz moja droga i państwo ci za to marnie, bo marnie, ale płaci. Ja jako rodzic mam prawo przyjść do Ciebie i skrytykować jeśli robisz coś źle. Nie jestes moja droga kimś wielkim siedząc za biurkiem nauczycielskim więc swoją jazgoczącą buźkę musisz czasami przymknąć bo byś wyleciała.

Gość kotdanja
"bez nas zeralibyście się w ciągu miesiaca!" Moglabym poprosic "pania nauczycielke" :D o przetlumaczenie mi tego tekstu na j.polski? :D :D :D We wrzesniu nalezy sprawdzic, czy naszych dzieci takie "niedouki" nie ucza.

Gość prowokejszyyyynnn

Gość komtumi
Prowokacja to chyba jedyne wytłumaczenie bo w głowie sie nie mieści ze mozna być tak ograniczonym umysłowo.

Gość chórek kafeterianek
Gdzieś się nasze dzieci chamstwa i rozpychania łokciami muszą nauczyć, bo bez tego zginą. W domu przecież się tego nie nauczą, więc posyłamy je do szkoły. :O

Gość bsjdgnzkmdn j
Temat: dlaczego posyłacie swoje dzieci do szkoły, skoro uwazacie, ze nauczyciele to idi A może tak pytaniem na pytanie ? Dlaczego autorko chodzisz do lekarza , skoro uważasz , że lekarze to ......... :)

Nie zdziwiłabym się jakby to nie była prowokacja:O Znałam nauczycieli dobrze i wiem jak potrafia mówić o swojej pracy. Większość z nich to alkoholicy przy wódzie wyładowują swoją frustrację, w domu zawsze mówili, że co to oni nie powiedzą na wywiadówkach, czego to nie nagadają mamie kogoś. A potem oczywiście uśmiechali się i nie pisnęli nawet słówkiem, tylko jeszcze podlizywali się każdemu rodzicowi. Taka prawda o niektórych a autorka to dobry dowód na to. Musi się kobita gdzieś wyżyć i wyładować frustrację.

Gość a c wy myslicie moze
ze uczenie waszych potomków to jakas fucha zyciowa? popatrzcie sobie na siebie, kim wy jestescie i jak (nie)wychowujecie swoje dzieci nic nie potraficie, tylko rozkłądac nogi przez mezem i rodzic, ale dalej brak wiedzy i rozumu załosne kobiety bez wyksztalcenia i inteligencji w tym kraju kazdy nauczyciel podziekowalby za wyrzucenie go ze szkoly głupie kury domowe, przychodzicie i kajacie sie, jak to sobie z dzieciakiem nie dajecie rady, jak wam włazi na łeb, a macie jedno, dwoje, lub troje, 4, 5 dzieci i zzera was zazdrosc, ze nauczyciel radzi sobie z calymi klasami w domu macie balągan i zero czasu poswiecacie dzieciom potraficie tylko kupic komputer i gry tyle w temacie

tylko takie matki spotykasz w zawodzie? To współczuje, na wioskach pełno takich patologi. Każdy nauczyciel chce by go wyrzucono? Ależ co za problem? Machnij wypowiedzenie i nie bedziesz pracować przecież nikt Cie nie zmusza. Tylko wtedy będziesz musiała na życie zarobić stojąc być może w sklepie po 14 godzin dziennie a dostając pieniądze te same co w poprzednim zawodzie. tak więc nie piernicz tu głupot, że nauczyciele chcieliby by ich zwolniono.

Gość obowiazek ksztalcenia jest
oczywiscie, ale nie powiedziane jest nigdze ze ten obowiazek nalezy do szkoly ... mozesz sobie dziecko uczyc w domu, nikt ci tego nie zabroni. wiec, jezeli nauczyciele sa tacy zli, bo musza caly dzien spedzac z rozwydrzonymi bachorami, ktorzy w szkole zachowuja sie jak w dzungli to prosze bardzo, uczcie ich samych w domu i bedzie kazdy zadowolony.

Gość hmmm.................
autorka zdecydowanie chlopa potrzebuje, ale niedoruchane cialo pedagogiczna tak juz ma:classic_cool:

Gość za kasą nie ma
wakacji, glupia pimpo, zrozumiałas? myślisz, ze nauczyciele to idioci, a wiesz, ile z nich dorabia i ma dodatkowe pieniądze, jesli nie na korepetycjach, to maja firmy, bo nie muszą płacic zusu, zresztą i tak wykazują zerowy bilans, zeby nie placic podatkow a ty pimpo myśl sobie, co chcesz mozesz mysleć, ze to debile, jesli ci taka "prawda" pomaga życ

Gość dzieki za poparcie

Gość hmm.....................
co to znaczy ''za kasą nie ma wakacji'' ??

Gość wiem ze moje
wypowiedzi nie są utrzymane w nazbyt kulturalnym tonie, ale czy wy wiecie dokladnie, jak was reprezentują wasze dzieci? z jaka kultura przychodza do szkoły? ich wypowiedzi świadcza o tym, ze sa szczute przez dorosłych, czyli przez was co jest szczytem głupoty z waszej strony, poniewaz nauczyciele nie robia waszym dzieciom krzywdy, przeciwnie uczastnicza w procesie wyprowadzania ich na ludzi, za marny grosz ostatni raz napisze tu, ze jedynie wakacje sa dla mnie magnesem jesli powazniejsze ograniczenia dla nauczycieli zostana wprowadzone, z radoscia rozstane sie z tym zawodem i nie martw sie o mnie elelwe, bo poradzę sobie w zyciu (nie będę sie tu rozpisywac na ten temat)

Gość dfacxd
pewnie dlatego że tylko chodzenie do szkoły umożliwia otrzymanie dzecku niezbednego papieru ' nie prawda.

nie martwię się o Ciebie autorko, bynajmniej. Są różni nauczyciele Ci lepsi i gorsi. Jeśli poziom jaki tu pokazałaś reprezentujesz w szkole to wybacz, ale to nie dzieci trzeba wyprowadzić na ludzi ale Ciebie:O Choc domyślam się, że rodzicom pskówek nie urządzasz. Ja nie twierdzę, że to lekka praca ale waszych jęków nie rozumiem. Najpierw wywalacie kase na CEN a potem marudzicie że wam za mało płacą, że tak źle. To po co wybieracie ten zawód?

Wykształcenie a inteligencja to dwie różne sprawy. Jedno wcale nie musi iść w parze z drugim, na co mamy tu najlepszy dowód. Wcale się nie dziwię że dzisiejsza młodzież jest taka jaka jest, w końcu przykład idzie z góry. Wam, nauczycielom wydaje się że jesteście najmądrzejsi na świecie, wszystko wiecie najlepiej i nie ma od was mądrzejszych. A prawda jest taka że większość z was nie nadaje się do tego zawodu. I nie wiem jak to się dzieje że najgorzej wychowane są właśnie dzieci nauczycieli. Znam kilka takich przypadków. Np. synowie mojej polonistki z podtawówki wyrośli na kryminalistów a syn nauczycielki z liceum jest narkomanem(nie wiem nawet czy jeszcze żyje. A wielu moich znajomych z pochodzących z rodzin patologicznych pokończyło studia i mają lepsze zawody i wykształcenie od twojego, autorko topiku. Może trochę pokory bo są na tym świecie mądrzejsi od ciebie. Dla twojej informacji mam normalną rodzinę a moi rodzice są nauczycielami właśnie.

Gość nic nowego ///
czarna wiedźma, wiec teraz wiadomo dlaczego jestes jaka jestes puknij sie w te glowke pusta, moze cos ci zaswita

Gość otworz szeroko
i polykaj wiem ze lubisz czarnawiedzmo