Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Zrobił mi okropne świństwo -jestem w stanie wybaczyć ..

Polecane posty

Mój były którego bardzo kocham mało nie zrobił mi dziecka.. Okazało się, że ciąży jednak nie było mimo, że miesiączka spóźniała się 3 tygodnie. Gdy zaczęła mi się spóźniać pierwszy tydzień, uznałam, że nie będę go informować o tym i w razie co niepotrzebnie stresować. Po drugim tygodniu braku miesiączki wystraszyłam się poważnie i postanowiłam go poinformować.. uznał że się nie znamy.. Zabolało mnie to bardzo.. w kolejną noc od czasu gdy go poinformowałam w nocy zaczął wysyłać mi smsy, że spotkamy się w sądzie, bo to napewno nie jego dziecko.. pisałam wtenczas do niego, żeby dał mi spokój, że nic od niego nie chcę i żeby przestał już pić. Napisałam mu również, że jeżeli to się okaze pomyłką to go osobiście przeproszę za te nerwy.. No i stało się. Okres przyszedł. Tak jak mu obiecałam od razu do niego napisałam. Podziękował mi jeszcze za informacje. Od tamtej chwili w ogole się ze mną nie kontaktuje. Unika mnie bardzo. Tylko poprzez opisy na gg coś mogę wnioskować. Wiem, że nie ma nikogo, mimo, że słyszałam że jakaś typiara się do niego przykleiła. Zrobił mi straszne świństwo. Wiem o tym, wiem, że ja mu również niezłą stresówę zapewniłam. Przeprosiłam go za to. On mnie nie.. Mimo wszystko nie potrzebuję od niego przeprosin.. Wybaczyłam bym mu od razu.. Bardzo go kocham.. Czuję, że ja mu też nie jestem obojętna.. Nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji.. co o tym myślicie?

Gość falluda
no niestety , ja bym juz temu panu powiedziala good bye , sama dobrze wiesz dlaczego . Jest niby dorosły to powininen wiedziec ze istnieje taka ewntualność jak bejbis . Wlasnie tu jest duzo takich postow , zostawil mnie bo jestem w ciązy albo chce usunąć -facet nie chce tego dziecka . Ja rozumiem , że go kochasz ale sorki zwykłe patałachy sie tak zachowuja .

Gość jestes smieszna...
on zostawil Cie gdy myslalas ,ze jestes w ciazy,posadzal,ze to nie jego dziecko i o sadzie wspomnial,a Ty mu wybaczasz i przepraszasz?puknij sie w glowke,kochasz go,opamietaj sie.Bardzo fajny gosc,mozna na nim polegac

zwykle nie tlumacze udziom ich glupoty, bo szkoda mi na takich energii, wiec postaram sie streszczac robiac ten wyjatek. otoz, jestes glupia, z powodu 1 - nicka 2 - stopki 3 - treści pomiędzy nimi...

Nadmienię, że on ma 21 lat, ja 19.. Gdybym była w tej ciąży nie chciałabym od niego niczego. Powiedziałam mu to, a on wtedy stwierdził, że zrobiłby badania czy to jego. Jeśli wyszło by że tak to by wyjechał za granicę i wysyłał alimenty a dziecka nie chce oglądać.. Wiem.. totalny cham.. ale to nie pomogło w tym aby o nim zapomnieć..

Gość Finduilas
nie jest Ciebie wart, nie jest NIKOGO wart lepiej być samą niż z kimś takim

Gość hellop
Twoją być czy Ty jestes slepa?? przepraszac?? dzieci same sie ie robia, jak wklada to i ryzykuje Tak? masakra

Gość karmela22
Uwierz mi...musisz o nim zapomniec. Ten facet to drań i niestety istnieje ogromne prawdopodobieństwo, że znów Cię skrzywdzi. Naprawdę nie warto...

Gość hellop
Twoją być- powiem Ci tylko tyle, skoro tak sie facet zachowuje, jesli Ci nie ufa to w 100% sam sie kurwii, mierzy Cie dokladnie swoja miara...sory za szczerosc ale to prawda

Gość zastanawiam się mocno
jak tępe muszą być osoby, wypowiadające się w tym durnym temacie? :)

Gość eee tam jego
przeprosziny i tak nic nie zmienia, skoro sie kochacie to badzcie razem.

Można być chorym z miłości, można być chorym na umyśle. "Od tamtej chwili w ogole się ze mną nie kontaktuje. Unika mnie bardzo." "Czuję, że ja mu też nie jestem obojętna" Cóż, w takiej sytuacji tylko baranek w kaloryfer może załatwić sprawę. Aczkolwiek niekoniecznie.

Gość karmela22
On cię kompletnie nie szanuje i ty chyba siebie też nie za bardzo szanujesz. Wiem, że te słowa mogą zabolec...ale taka jest prawda... Zrozum ty nie masz za co go przepraszac...

Gość a oczy mam nadal zielone
powinnaś mu przywalić w pysk, a nie przepraszać. i jeśli Ty jeszcze go kochasz, to ja Ci kurwa wspólczuję, bo jak się nie zmienisz, to chujowe będzie Twoje życie.. a tłumaczyć to Ci nie będę dlaczego, bo nie wierzę, że można być tak głupim i tego samemu nie rozumieć. powodzenia!

Gość moskala
ajjj dziewczynko lepiej zajmij się nauką niż facetami bo ogólnie masz albo za miękkie serce albo jesteś zbyt łatwowierna.facet nie ma za grosz szacunku a ty chcesz mu wybaczać. ajjjjjjjjjjjjjj

Gość prowokejszyynn....

głupia!!bo jak można kochać kogoś kto Cię nie szanuje?On Cię kopnął w du*ę a Ty byś mu znowu do łózka wskoczyła. I jeszcze przepraszasz go, że podejrzewałaś, że jest ojcem dziecka które nosisz pod sercem, żaaaaaalllll....

Gość karmela22
Weź się w garść i daj sobie z nim spokój. Pewnie nie będzie ci łatwo...ale wierzę, że dasz sobie radę. Postaraj skupić się na czymś innym. Zajmij się czymś co pozwoli ci zapomnieć, bo wracać do niego a nawet myśleć o tym, to naprawdę najgorsza rzecz jaką możesz zrobić w tej sytuacji.