Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aky

spójrzcie jakie milusie zwierzątko

Polecane posty

hehe , Kant dupy Twoje też spoko, ale już trochę oklepane :D

Gość a to ci mądrala
walnął kupkę do muszli, świetny ten szczur

Gość normalnie w to nie wierze
choć w sumie szczury są mądre, mógł się nauczyc

To wielkoszczur gambijski. Kosztuje ok. 1000 zł.

Gość o bozeleeeeeee
ten pierwszy szczur jest okropnie wielki!!!!!! szczury sa przerazajace :O

ale fajnie ten szczurek się przytula do kota, normalnie w szoku jestem :)

rozbrajające. ;) ten gambijski jest świetny! te dwa co latają za kotem to mnie powaliły na tzytze. :)

ja miałam do tej pory tylko dwa chomiki. kant dupy, ile miesięcznie kosztowało Cię utrzymanie szczura? gryzły kable? tuptały za Tobą? reagowały na imię? jak często wymieniałaś im ściółkę? no i w końcu jak bardzo żywotne to zwierzątka? lo, sto pytań do. :D

Ja takich zwierzątek nie miałam, mam za to 2 łowne koty :) przynoszą myszki i kładą przed drzwiami wejściowymi.... czasem :D chyba chcą się pochwalic jak bardzo są łowne :)

kant dupy, na szczurka choruję już od dawna, ale podobno one się przywiązują do ludzi równie mocno co ludzie, a mnie często nie ma w domu, więc boje się, że mu będzie smutno czy coś. :) czemu tak krótko Ci żył? mi chomiki żyły po dwa lata, a szczurki są ponoć bardziej żywotne? a swoją drogą strasznie głupie te chomiki. spierdalały mi z klatki nagminnie, gryzły ubrania i jedyne co potrafiły to wywalać to kółko do biegania i po nocy napierdalać w nim okrążenia. :D

Też mam szczurka :) niesamowite, mądre zwierzątko. Ale kable.... porażka - gryzie co napotka. Na p;początku się nie brał, więc z lekka odpuściłam i nie zwracałam uwagi, ale potem było już za późno :) Są takie środki w sprayu do pryskania, ale jak kupiłam, to wszystkie kable już miałam pogryzione. Mimo to Igor to mój słodziak i ulubieniec :D Notabene - szczury lubią lizanie swoich właścicieli w usta :)

ale relaks;) dobra, ja spadam do pracy, wrzucajcie jeszcze jakieś śmieszne filmiki :*

Gość 6869689
a ja lemmingi

Gość hodowca szczurów
po pierwsze - szczur nie może być jeden, muszą byc conajmniej dwa. po drugie- szczurki muszą biegać poza klatką przynajmniej godzinę dziennie, po trzecie- za dużo serów i twarogów powoduje przebiałczenie i swędzące strupki na ciele. i po czwarte- ziemniaki szczkodzą szczurom. także polecam lepsze źródło niż kant dupy. pozdrawiam, hodowca szczurów rodowodowych ;]