Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaahaaaaaaaa

jaki byl wasz 1 seks?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaahaaaaaaaa

moze ktos opiszxe doznania i jakies rady?

moj pierwszy byl taki sobie. 16lat po 7 randce z pewnym facetem ranek godzina 10 a za drzwiami rodzice , nawet drzwi nie zamknelam , nie mowiac o tym ze to bylo bez zabezpieczenia. czyli jak widac wylania sie nieciekawy obraz mnie z tamtego okresu :P aleee za to juz za pierwszy razem doszlam :P

Gość aaaaaaaahhhaaaaaaa
i jka bylo? opisz cos rodzice sie nie skapneli

za pierwszym razem nie :P za to za 3 mama weszla mi do pokoju no i sie zaczely awantury w domu - jakies 2 miesiace pozniej wyrzucili mnie z domu i zamieszkalam na drugim koncu polski :P

Gość wredotaaaaaaaaa
robilas to 3 razy tego samego dnia? nie wierze a jak bylo chociaz napisz:P

2 razy tego samego dnia a 3 byl dzien pozniej :P wolalabym zeby bylo romantyczniej , wieczor , kolacja a bylo zupelnie inaczej , to tak jak z moim pierwszym pocalunkiem - zadnej atmosfery lat 14 przy setkach osob , po meczu reprezentacji polski z jednym z zawodnikow z pierwszego skladu. kurcze latwa bylam :/ ale za to po pierwszym seksie nie mialam zadnej traumy bo facet sie spisal :P jej teraz jak sobie przypominam to sobie uswiadamiam jaka stara juz jestem :P

Gość czy tak jest s rio
a bolalo jak wsadzal?

Gość czy tak jests erio
przyjemnosc? a krew?

Gość pytankoooonma
a do buzi wzielas?

Gość kAMSI
wZIELO Mnie na dwa baty dwoch czarnych kowboji bylo zajebiscie sperma poszla MI uszami nosem i morda :D dupeczke troche mI PORWALO

Gość Kamilllllllllllllllllllll
muj pierszy ras wyglondal tak - poszlem se do burdelu i tam no poruchalem sobie troche murzynke ( miala wielka czarna cipe) spuscilem sie po 2 min :P 3 ruchy i gluchy milo to wspominam :classic_cool:

Gość Kamilllllllllllllllllllll
ta muszynka troszq mnie zraniła... Mowila ze mnie kocha..... ze nie tobi tego dla pieniedzy tylko z milosci :( nawet srobilem jej minetke chociasz tego nie lubie... 😭

Gość hmmhmmmhmmmm
jeszcze go nie bylo

moj pierwszy raz przezylam w wieku 20 lat z facetem starszym o 15 lat na pierwszym spotkaniu z nim.. byl tak delikatny ze nic nie bolalo i bylo super

Gość moj pierwsy seks byl bardzo
owocny :( przespalam sie z kolega i zaszlam w ciaze... :/

Gość no bo o co
same zdziry. do ksiażek gimnazjalne smarkule. mam 20 lat i jak słysze ze dziwczyny w wieku 14-16 lat dają dupy to tylko wyłącznie zdziry w oczach kolegów tez :D takze powodzenia dziwczynki ;D chłopcy lubią sie do dziewczyn usmiechac bo dajecie dupy a pozniej juz mowią co innego ;D

Gość Anita88
ja miałam 17 lat, a kolesia znałam 2,5 miesiąca, to było u mnie w domu, całowaliśmy się na złożonym łóżku i on gtradycyjnie zaczął się dobierać do majtek, rozebrał mnie do naga i całował mnie po piersiach i robił mi palcówę, kiedy już prawie doszłam zdjął spodnie i zrobił to co zrobił, przenieslismy sie po chwili na dywan i bzykał mnie w misjonarskiej, tez doszlam za 5 mimo ze wylam z bolu na poczatku. dzis juz nie jestem z tym facetem, a seks bardzo lubie.

Gość Anita88
Pierwszy raz z moim drugim facetem był duzo gorszy

Grą pozorów. :O Ja udawałem tego co już to robił ;) ona że nic nie jest Jej w stanie zaskoczyć. Było nieźle ale to co naprawdę dobre miało dopiero nadejść.... ;)

Gość no bo o co
swoja drogą anito po 2,5 miesiaca bym nie dala;p widocznie wszystkie anity ktore znam są takie ;]