Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaanaaaaaaaaaaaaana

czeka mnie 1wizyta u gina i nie spie po nocach

Polecane posty

Gość aaaaaaanaaaaaaaaaaaaana

jakos sie wstydze :O 26lat :O nie wspolzylam :O o co moze pytac, ide pryw

nie ma czym się przejmowac, zawsze człowiek sie stresuje przed nieznanym, takie wizyty sa tylko i wyłącznie dla naszego kobiecego dobra :)

Gość a ja00000000000
boze 26 lat i 1 raz u gina? :o o zgrozo :o

Nie dobrze, że nie byłaś.Ale nie ma się czego obawiać to nic nie boli.I ubierz spódnicę żeby nie paradować bez majtek po gabinecie, a tak tylko podwiniesz do badania:) Nie stresuj się.Gorzej jest u dentysty, a tam chyba byłaś

Gość aaaaaaaaaaaaananannana
boje sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o co bedzie pytac by sie przygotowac

Przede wszystkim data ostatniej miesiączki, czy są regularne itd nic trudnego, żebyś musiała się szczególnie przygotowywać

Gość zobaczysz ze jak wyjdziesz
pomyslsz ze to nie bylo przyjeme ale nie takie straszne a potem bedziesz spokojna. Przygotuj sie na to że będziesz miała np nadżerkę i będziesz musisała chodzić co jakiś czas ale spokojnie bedzie ok.

Gość aaaaaaaaannananan
mam duze wargi :O poza tym takie zgrubienia na calej dlug wejscia do.... :O wstydze sie

Kobieto ginekolog już nie takie rzeczy widział.Uwierz mi :) Nie masz się czego wstydzić.A duże wargi sromowe ma od cholery kobiet i nie ma się czego wstydzić

dziewczyno on juz tyle pochw w swoim zyciu widzial, ze twoja naprawde, z pewnoscia nie zrobi na nim wiekszego wrazenia.. a ja myslalm ze tylko 16, 17latki maja takie problemy jesli chodzi o ginekologa:o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaooaoaooa
up

Gość jhfdj
ja ,mialam 23 jak poszłam pierwszy raz i denerwowałam się strasznie. Zdecydowałam sie w koncu isc bo mnie pierś bolała no i upewnić się czy wszystko ok ze mną tam w środku. Balam sie, ze moge miec nadżerkę. Jak weszłam do gabinetu to pytala mnie o ostatnią miesięczkę, czy mam regularne i czy wspołżylam. Zrobila mi USG piersi i nawet nie chciala mi badac pochwy jak sie dowiedziala, ze nie współżyłam. Zdziwilam sie, ale powiedzialam, ze uzywam tampony, wiec postanowiła mnie zbadać. Jak włożyła mi wziernik to z początku nie bolało, ale po chwili aż zastękalam lekko z bólu. (w domu okazalo sie, ze mi troche uszkodzila błone bo mialam majtki zakrwiawione). Badanie trwalo 10 sekund, pobrala mi wymaz z pochwy do badania cytologicznego. W sumie nie ma się co bać.