Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewwelus21

Były kubi małolaty

Polecane posty

Gość Ewwelus21

Co poradzić na to,że były facet,do ktorego jeszcze wzdycham znalazł sobie 18letnia panne?on ma 23;p

Gość Artefakt_Diabła

Gość Artefakt_Diabła
a co to za roznica wieku...

Gość haaaah
a no zlalazl sobie taką zeby ją szybko przeleciec i zostawic :) Takie panny lecą na starszych tymbardziej jesli ma kase i autko

Gość Ewwelus21
troche jednak jest. i jeszcze jedno-czy to mozliwe ze mozna przestac kogos pragnac w ciagu niecalych 2tyg?

Gość Ewwelus21
Nie ma.ale konczy informatyke to moze o to sie rozchodzi...

Gość Ciotka terakotka
Informatycy to w 90% typy w okularach jak denka od sloikow, w porozciaganych swetrach ewentualnie koszuli w krate...

Gość Artefakt_Diabła
ja od 13 lubila duzo starszych.nie widze tu problemu.szczyl 23 lata i gnojowa 18.pewnie sie dopasowali

Gość Ewwelus21
Artefakt diabła-ja też lubiłam starszych, ale traf chciał,że zakochaam się w starszym o niespełna dwa lata. Nawet jak juz nie bylismy razem to pisal,ze dalej mnie pragnie itp,calowalismy sie. Mija 2 tyg-on idzie za reke z ta małolatą. Co mam myslec? w 2 tyg pozadanie opadlo?

Gość Artefakt_Diabła
pomysl sobie ze to niedojrzaly dupek ktory sam nie wie czego chce i znajdz sobie normalnego fajnego faceta.tzn nie szukaj,sam cie znajdzie he he.ja od zawsze mam facetow starszych okolo 12 lat wiec roznica wieku jest dla mnie bez znaczenia.ale coz...facet w wieku 23 lat to chlopczyk a nie mezczyzna

Gość Ewwelus21
Dziękuję za ciepłe słowa...wiem,że powinnam tak zrobić. Jednak dalej tęsknię. A ta dziewczyna...obiektywnie przyznaję,że jest piękna

Gość Artefakt_Diabła
ech...taka tesknota to moze nawet pol roku trwac.ale cierpliwosci,minie na pewno. jesli masz przyjaciol to zdaj sie na nich,mi w swoim czasie bardzo kumple pomogli.zapelnij sobie jakos czas zeby nie myslec o tym...

Gość Ewwelus21
Niestety,jestem na zyciowym zakrecie i za bardzo nie mam wsparcia u znajomych i przyjaciol.Wrecz odsuneli sie ode mnie.Siedze w domu. Kuzynka niby jest,ale ona ma faceta i swoje zycie:(

Gość Artefakt_Diabła
a ja wiem ze nawet jak ci sie wydaje ze swiat sie zawalil a niebo spierdala ci sie na glowe to wszystko minie.zycie jest zaskakujace jak guma z gaci,za rogiem mozesz znalezc swoje szczescie, a za dzien lub miesiac wywrocic wszystko do gory jajcami.uwoierz mi przetestowalam na sobie.kazdy zakret jest po to by za chwile lub dwie jechac poprostej

Gość porucha i zostawi