Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhh

Dacie sobie wstrzepić CHIP pod skóre ?

Polecane posty

Gość Po moim trupie
!!!!!!!!!!!!!

Gość babcia terenia
dwa tysiace lat temu kto juz o tym pisal... tylko wtedy nazywano to znakiem bestii :O

Gość wiem podobno w Bibli o tym pis
piszE:o

Gość Neverrrrr
Nigdy nie dam się zaczipować! Pierbole nie będą mnie kontrolować jakieś organizacje rządy itp... ludzie gdzie wasza niezależność nie dajcie się manipulować masmediom.serdecznie pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość:)

Gość siłą go wprowadzą
:(

Gość jak to nie ukradną
obetną ręke i jeszcze gorzej się to skonczy

Gość w świetle najnowszychdoniesień
wiele wskazuje na to że owszem, wielu z nas nie będzie już na świecie gdy masowo zacznie się wszczepiać nadajniki

Gość w świetle najnowszychdoniesień
i bynajmniej nie dlatego że będzie to za kilkadziesiąt lat

Gość babcia terenia
Wyznania Dr Sanders – Twórcy Bio-chipu (mikro-uładu elektronicznego) Przedstawiamy wyjątki z artykułu opublikowanego z czasopiśmie NEXUS (Australia), czerwiec-lipiec 1994r. Są to cytaty z oświadczeń dr Carla W. Sandersa, który był odpowiedzialny za stworzenie „bio-chipa (mikro układu elektronicznego) Dr Sanders jest inżynierem elektronikiem, wynalazcą, członkiem i konsultantem wielu rządowych organizacji. Pracuje też dla IBM, General Electric, Honeywell i Teledyne. „Trzydzieści dwa lata mojego życia spędziłem na pracy w dziedzinie elektroniki, projektując „mikro-chipy” dla potrzeb bio-medycznych. W 1968 r., zostałem zaangażowany prawie przypadkowo do badań nad rozwojem projektu dotyczącego leczenia złamanego kręgosłupa u młodej kobiety Był to projekt, w trakcie pracy nad którym wszyscy byliśmy podekscytowani. Byłem naczelnym inżynierem, odpowiedzialnym za pracę stu naukowców, jak również za wyniki badań. Kulminacyjnym punktem tych doświadczeń był „Bio-chip”, który według mnie jest „Znakiem Bestii!” (Szatana). „Bio-chip” jest ładowany dzięki zmianom temperatury ciała, co wyklucza częste zmiany baterii zasilającej. Wydano ponad 1,5 miliona dolarów na badania dotyczące znalezienia dwóch miejsc na ludzkim ciele, gdzie zmiany temperatury występują najgwałtowniej. Pierwszym miejscem jest czoło w okolicach linii włosów, a drugim zewnętrzna część dłoni. Pracując nad „mikrochipem” nie mieliśmy pojęcia, że może być on użyty jako procesor do indentyfikacji ludzi. Patrzyliśmy na nasze dzieło jako na bardzo humanitarną rzecz. Kiedy praca nad „bio-chipem” była już zaawansowana, nasi pracodawcy oświadczyli, że wobec nieopłacalności użycia „bio-chipu” do leczenia kręgosłupa, istnieje potrzeba innego, bardziej lukratywniejszego jego zastosowania. W trakcie dalszych badań zauważyliśmy, że częstotliwość, na której pracuje „bio-chip” ma duży wpływ na zachowanie się człowieka. Polecono nam wówczas zbadać możliwości manipulacji ludzkimi zachowaniami przy pomocy „bio-chipu”… Okazało się, że to jes możliwe. Wykazano np., że przy pomocy „bio-chipu” można powodować wzrost stężenia adrenaliny we krwi. Tego rodzaju „Mikrochip” nazywaliśmy „RAMBO”. W „bio-chipie” znajduje się 250 tysięcy komponentów, włączając maleńką baterię litową. Byłem przeciwny użyciu litu jako źródła zasilania baterii, lecz w tym czasie NASA używała litu do wielu rzeczy. Rozmawiałem z lekarzem Bostońskiego Centrum Medycznego na temat wpływu skoncentrowanego litu na ludzkie ciało. Według niego w przypadku uszkodzenia „bio-chipu”, może dojść poparzenia lub ciężkich owrzodzeń. Wycofałem się z prac nad tym projektem, wiele razy jednak byłem konsultantem. Brałem również udział w wielu konferencjach jako ekspert w dziedzinie programowania „mikro-chipów”. Na jednej z takich konferencji omawiana była kwestii kontroli ludności i jej indentyfikacji. W tego typu konferencjach udział brali też między innymi Henry Kissinger i pracownicy CIA. W miarę postępu prac nad rozwojem „bio-chipu”, najważniejszym punktem badań stało się jego zastosowanie przy identyfikacji ludzi. Skupiono się nad problemem załadowania w „bio-chipie” danych takich jak: nazwisko, wizerunek osoby, (zdjęcie twarzy), „Social Insurance Number” (Numer Identyfikacyjny), odciski palców, fizyczyn opis osoby, historia rodziny, adres, zawód, informacje o rozliczeniach podatkowych, (Income Tax) przynależność religijna i kryminalna przeszłość. W chwili obecnej do Kongresu USA został skierowany projekt ustawy mówiący o możliwości WSZCZEPIENIA „bio-chipu” w ciało niemowlęcia bezpośrednio po urodzeniu w celu identyfikacji. Prezydent USA, Bill Clinton na podstawie „Emigration Control Act of 1986 Section 100” (Ustawa Kontrolująca Przybyszów z 1986r sekcja 100) może wprowadzić według własnego uznania różne typy i sposoby identyfikacji ludzi – może to być niewidzialny tatuaż albo elektroniczny nadajnik-odbiornik wszczepiony pod skórę.Zastanówmy się i przyjrzyjmy się tym wszystkim faktom. To co nadchodzi, nie przyjdzie od razu jako wielki szok. Scieżka prowadząca do tych zmian – została już wyznaczona o wiele wcześniej”!

Gość analfabeci maja niezla wyobraz
wstrzepic LOL :D

Gość to nie wyobraznia krecie
masz linka do wiadomsoci na tvnie:o

Gość mememememe
Boze jak ja kocham Polske jak sie cos dzieje waznego to wszyscy maja to w dupie a potem placza :D

nie dam wole zgubić pieniądze niż wszczepić jak zgubie to trochę a w banku to procenty podatki ciężko to widzę z realizacja jak polowa robi na czarno dla zadu to większa kontrola gdzie chodzisz jakie sklepy odwiedzasz jakie substancje toksyczne zażywasz Różne Firmy (w Meksyku USA Kanadzie i na świecie) wszczepiają swoim pracownikom RFID w celach ochrony,sprawdzania czasu pracy itp. Następuje miniaturyzacja RFID do niesamowitych rozmiarów 0.05 x 0.05milimetra !!! Oczywiście bez atenki, ale ta wystarczy by była przekroju włosa i długości 1,5mm !! Chip ten zawiera 38 cyfrową liczbę!!! Cena 1 chipu 40centów J.W. Bush wpada na pomysł wprowadzenia kart pracy z danymi Biometrycznymi dla legalnych pracowników. Stwierdza również że każdy kto nie posiadając takiej karty podejmie pracę lub przyjmie takiego pracownika będzie łamał prawo! W Wielkiej Brytanii i USA planowane jest bądź jest w trakcie chipowanie dzieci i ich przedmiotów w celach zapenienia im bezpiezeństwa !!! http://www.eioba.pl/a82171/rfid_radio_frequency_identification_device_urzadzenie_identyfikacji_radiowej

wiadome :o nie śni mi się dożyć tych czasów, totalnie zniewolenie i upodlenie istoty myślącej, znakowanie jak bydło, pełen kontrol :o

może i można by coś zdziałać, gdyby więcej ludzi było tego świadomych. jak widać na załączonym linku, bezmózgie yeti całkiem dobrze się bawili podczas wszczepiania :o

Gość antychip
a co ja bydło? jeszcze czego Ja myślę, że nawet gdybym była bydłem to bym się zbuntowała i namówiła do tego samego kolegów z mojego gatunku :classic_cool:

Narazie to tylko propozycja a później będzie to nakaz odgórny i każdy będzie musiał przyjąć czip.To tak jak z założeniem konta osobistego w banku-czy chcielismy czy nie każdy musiał założyć,bo inaczej nie otrzyma pieniędzy na wypłatę, Wszystko jest skomputeryzowane, deklaracje zus,skarbowe więc i wypłaty na konto. Tak też będzie z czipami. W Apokalipsie św.Jana znajdują się to proroctwo- wersety: "Nikt, kto nie przyjmie znamienia Bestii na dłoni lub czole, nie będzie mógł ani sprzedać ani kupić ". Biochip wszczepia się tylko w tych dwóch miejscach dłoń lub czoło. Tu jest więcej o tym http://alberto.pl/bruksela.php

Gość buuuuuuuu swiat sie konczy
Obecnie jest już rozpowszechnione w krajach rozwiniętych znakowanie zwierząt domowych i dzikich przy pomocy 'biochipu' .Przeprowadzono też próby na więźniach. W nowym porządku świata nie przewiduje się pieniędzy jako środka jakichkolwiek transakcji. Wszelkie transakcje maja być dokonywane przy pomocy bioczipu (biochip) pod skóra z właściwym dla każdego numerem. Jakiekolwiek naruszenie przepisów rządowych pociągnie za sobą zawieszenie korzystania z bioczipu na odpowiedni okres czasu, w zależności od przewinienia. Osoby, które uznane zostaną przez odpowiednie czynniki za winne naruszenia przepisów państwowych, dowiedzą się o swojej winie, kiedy przyjdzie cos kupić, czy uzyskać jakieś inne usługi, wtedy dowiedzą się, ze ich bioczipy są na czarnej liście i nie mogą uzyskać żadnej usługi ani kupić czegokolwiek... Osoba bez bioczipu nie będzie mogła dostać pożywienia, nawet wody, mieszkania, zatrudnienia, usług medycznych oraz zostanie wciągnięta na listę wyjętych spod prawa.