Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestka

jest sobota

Polecane posty

Gość dwudziestka

normalnie to ludzie w moim wieku sie bawia, spotykaja ze znajomymi ida na imprezy na piwo....a ja? a ja cale wakacje siedzie w domu. W mojej miejscowosci to nawet nie mam z kim pojsc na impreze normalnie pogadac.....a i mam chlopaka z którym nie moge sie spotkac nawet w domu....

Gość Artefakt_Diabła
nie przejmuj sie,wakacje to ogolnie nuda.zreszta czasem tak bywa.np.moj samiec teraz spi a ja wale browara i siedze w necie

Gość dwudziestka
tyle ze ja jak nie ma wakacji to na nude nie narzekam... bo normalnie to studiuje w duzym miescie a w wakcje wracam na zabita wioske to mi ku...a nic nie wolno nawet spotkac sie z chlopakiem który mieszka 100km odemnie

Gość Artefakt_Diabła
to przez rodzicow tak? nie masz znajomych tam?

:D ''moj samiec teraz spi a ja wale browara i siedze w necie'' aż tak źle :)

Gość Artefakt_Diabła
a dlaczego źle?zycie...bylismy dzis na wycieczce na lonie natury i bylo fajnie.jak chce niech se spi,mi tam dobrze

mam podobnie tlye że faceta nie mam :P a na imprezy czasem chodze sama -towarzystwo zawsze sie znajdzie:)

Gość blackcat
heh, mój chłop jeszcze w robocie :o a ja z piwkiem przed kompem :P Nie załamuj sie, ja pół roku temu przeniosłam sie do innego miasta i największą moją rozrywką jest odwiedzanie mamy co tydzień bo też tu nikogo nie znam ;)

Gość Artefakt_Diabła
no wlasnie,zawsze nam sie wydaje ze tam gdzie nas nie ma trawa jest bardziej zielona he he

Gość blackcat
dobrze napisane ;) jak mieszkałam z mamą to myślałam ze to jakieś totalne dno, nie mamy o czym gadać i nuda jak diabli a teraz ... :D

Gość dwudziestka
wszyscy moi znajomi robia co chca a ja nigdy nie moge (i nie chodzi tu nawet o pieniadze) tydzien temu pojechalam na 24godziny do chlopaka to dostalam taki opierdol ze głowa mala aktualnie to mi sie nawet nie mam ochoty jutro rano wstawac bo po co i tak nie mam do kogo geby otworzyc

Gość Artefakt_Diabła
ech nie przejmuj sie,ja mam 24 lata a moja mama dostaje paniki przy kazdym moim wyjsciu z domu. jak wychodze na rower to twoerdzi ze oszalalam bo sobie krzywde zrobie he he. no i w sumie se zrobilam hahaha

Gość dwudziestka
to chyba mamy ta samą matke

Gość Dachówka 21 lat
ciesz sie , że masz tego chłopaka ja mam sytuacje tą samą co ty wioska-studia w miescie ale cierpie na Chroniczny Brak Chłopa dzis cały dzien siedzialam w domu=leżałam w łóżku z dołem naprawde ciesz sie z tego, że masz kogoś

Gość Artefakt_Diabła
wogole to przestanmy narzekac na rodzicow:)moj przyjaciel stracil mame i cigle mi powtarza ze zazdrosci mi tego trucia w domu:(

Gość dwudziestka
tylko ze ja od 22 czerwca codziennie siedze w domu a moje zycie sprowadza sie do zmywania odkurzania gotowania prania pracy w ogrodzie i siedzenia przed kompem czytaj módl sie i pracuj mam juz dosc

moj facet gra na sasiednim kompie i jest na mnie strasznie obrazony bo sie na niego wkurzylam za to ze wylaczyl gre w ktora gralismy razem bo zaczal przegrywac. Zaproponowal ogladanie filmu ale odmowila bo jak teraz zaczniemy to skonczymy po polnocy a ja juz bede kimac w miedzyczasie - ostatnio tak mam ze nie moge ogladac do pozna bo mnie scina doslownie.. No i tak siedzimy sfoszeni..

Gość Artefakt_Diabła
wylaczyl gre bo zaczal przegrywac?LOL