Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaiiaiaiaiaiaiia

czy ktos mnie przytuli

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaiiaiaiaiaiaiia

bo przez cale 25lat przytulily mnie tylko 2 osoby-jedna przez sekunde jak zdalam exam-kolezanka, i raz facet zonaty tez 2sek, strasznie smutno tak nie czuc kogos, Boze zazdroszcze Wam

Gość przytulam dwa razy
:)

Gość oiiiiiiiiiiiioiaaiiaa
dzieki :(

dziewczyno umów sie jutro choćby z przyajcielem, kolegą i pogadajcie.. jeśli dobrze sie znacie i nie bedzie przeszkud to powiedz że ejsteś załamana i chcesz sie do niego przytulić bedize ci lepiej..

mnie rodzicie praktycznie w ogóle nie przytulal (tak ogólnie to zadnego razu nie pamietam) i zyje odpieprz sie dziewczynie tzreba pomódz JA TEŻ PRZYTULAM

Gość aaaaaaiiaiaiaiiaia
ojciec ma wyrok za znecanie, masz jeszcze jakies pytania :O

Nie załamuj sie!! Dasz rade!!! Wykształć sie znajdz prace mieszkanie i wszytsko sie poukłada

Gość aaaaaaaaaaaiaiaiiai
skonczylam studia, amm prace, amloplatna, ale zawsze, nie mam znajomych, o chlopaku nie wspomne, zjebbbaaaa dziecinstwo dziala :O

Gość aaaaaiiiiiiiiiiiiiiaiaiiaia
:(

wyjdz jutro namiasto upatrz sobie jakiegoś (oczywiście ładnie sie wyszykuj stań przed lustrem i powiedz ze pieknie wyglądasz) zagadaj np zaptaj o godzinę bo akurat komórkę zostawiłaś w domu jeśli zobaczysz że koleś nigdzie sie nie spieszy nie idzie tylko sie nudzi to zaproponuj wspólne lody, kawę czy cośpodobnego... spróbuj!!!

Gość aaaaaaaaaaiaiiaiai
daj spokoj to nie dlka mniie. :O niesmiala jestem :O poza tym nie lubie sie ladnie ubierac :O jestem zerem, nie mam o czym rozmawiac :(

nie mozesz sie tak dołować bark ci pewności siebie!!!! Lubisz sie malowac?? jeśli tak to pomaluj sie ślicznie weź lusterko strzelaj fajne minki ślij buziaczki i mówi ze jaknie wygladasz podziwiaj sie (to na prawde pomaga)

Gość aaaaaaaaaaiiaiaiaiiai
nie umiem sie malowac :( cera tlusta zaraz sie swiece, nie moge znalezc pudru dobrego matujacego, nie lubie strzelac min, wiem, narzekam,a le taka jestem

Gość aaaaaaaaaaaiiaiaiai
26juz :( a mlode laski jakie ladne, w kazdym calu idealne