Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam i to boli

jak długo żona wytrzyma bez zbliżenia

Polecane posty

Gość sam i to boli

2,5 tygodnia mia jak żona złożyła pozew ,stwierdziła że nie kocha ,ale pare dni wczesniej było zbliżenie,było mi ło super,i ciekawe ile teraz wytrzyma,bo ja staram ciągle ja namówić zeby wycofała pozew,i mieszkamy razem az d sprawy

Gość sam i to boli
ja nie wiem juz mnie nosi,staram sie nie myslec bo od razu staje

Gość Edward z Krakowa 30
wyslij do niej sexi smsa, moze sie podnieci i popuści szpary, Przeciez jej tez chce sie ruchać.

Gość sam i to boli
może jakieś propo

Gość zasadnicza róznica
Ile wytrzyma bez zbliżenia z tobą czy bez zbliżenia wogóle ?

Gość i co z tego że jej się chce
mnie też się chce a postanowiłam,że dość "wyciągania ręki" pierwszej,bo nie raz została odtrącona.I chooj mu na karabin,już raz przyszedł w łachę,nie odmawiam,bo nie chcę iść na noże całkiem,ale pasji nie było.konkretnie kłoda w łóżku.Już się pokapował,że coś nie tak,bo kompletnie się wycofałam z pseudowspólnego życia.Może znajdzie kochankę i pójdzie w pizdu a jak nie to pozew.Koniec.

Gość sam i to boli
dobre pytanie ,ciekawe ile kobieta ogólnie potrafi się wstrzymać-az baterie sie skoncza?

Gość sam i to boli
ok,ale u nas to zawsze łaczyło kilkanascie razy w mięsiącu,+czułosci,ja nigdy nie odmówiłem ona czesciej ,zawsze stałem na bacznosc kiedy trzeba było i teraz huj

Gość zasadnicza róznica
Albo aż spotka usłużnego sąsiada :P . A wracając do mojego pytania: bez zbliżenia z tobą moze jej się potoczyć reszta życia, co nie oznacza że reszta jej życia będzie bez zbliżeń z mężczyznami.

Gość adamos warszawa
do i co z tego że jej się chce posluchaj ty kurwo! jak znajdzie sobie sucz do ruchania to wrocisz do niego na kolanach. kobiety zawsze tak robią.

Gość Waaaala
Adamos - powiem ci tylko tyle, za mialam podobnie, jak pani, do ktorej tak obrzydliwie sie zwracasz. Nie bylo miedzy nami dobrze, wiec zrezygnowalam takze z seksu. Wzielam go na przeczekanie. Ale on tez byl uparty. Tyle ze ja po 2 latach (!!!) zaczelam sypiac z innym mezczyna, a on dalej z nikim. Efekt jest taki, ze ja uprawiam aktywny seks i ciagle mam na to ochote, a moj maz stal sie impotentem. I kto na tym lepiej wyszedl? Autorze topiku, nie rezygnuj z seksu, bo na dluzsza mete zaszkodzisz samemu sobie.