Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muskularnyfacet

Rodzina niszczy mój spokój! Szczególnie dzieci rodzeństwa!!!

Polecane posty

Wiem że to wyda się śmieszne ale już nie wiem jak mam się zachować? moja siostra wychowuje samotnie bliźniaki, które hałasują po całym domu to samo robią dzieci mojego brata. Do tego dochodzi jego krzycząca baba która potrafi zwyzywać każdego od chujów,kurew itp. mająca konflikty z teściami(moimi rodzicami). Między 8 letnimi dziećmi mojej siostry a trójką dzieciaków mojego brata również są bójki że potrafią cały domu rozwalić. Za miesiąc się wyprowadzam a i tak nie wiem czy to wytrzymam.

Gość masz własną rodzine
? dzieci, żone? Co na to Twoi rodzice?

dzieci nie mam, mimo tego że jestem najstaszy z rodzeństwa. Rodzice to znoszą, ale widze że nie jest im łatwo. Poza tym moje rodzeństwo jest toksyczne, potrafią sobie robić różnego typu złośliwostki. Z resztą siostra z bratową wyrzucają się nawzajem z domu a nie wiedząc o tym że to nie jest dom ani jednej ani drugiej.

Gość proponuje psychologa
całej rodzinie :D

Psycholog jest potrzebny głównie i wyłącznie dzieciakom bo z nich wychodzi agresja. Tak samo z dzieci brata jak i z dzieci siostry , między dzieciakami dochodzi do bójek.

Gość to jest jakaś patologia
??? szczególnie to jak odnosi się bratowa do Was :(

Gość kfaje2sdda
To się wyprowadź i to jak najszybciej! Czemu Twoja siostra i bratowa się wyrzucają nawzajem z domu który do żadnej z nich nie należy?

Zamierzam sie wyprowadzić ale niestety został mi jeszcze miesiąc, bratowa kazała mojej siostrze idź tam gdzie sobie zrobiła dzieci i doszło do szarpaniny miedzy nimi. Z tego co wiem to ojciec je rozdzielał.

Jak już to nie rodzina, tylko poszczególne osoby w niej. Bo problemy są szczególnie z bratem, jego żoną i siostrą. Nie wliczając w to ich dzieci.

Skoro muskularny z Ciebie facet, to w czym problem?:D A tak serio, pokaż dzieciakom kto tu rządzi, nie siłą, w bardziej pedagogiczny sposób, np. opowiedz coś o sowim dzieciństwie, wymyśl im grę strategiczną, przekup ich, a gdy będą Ci przeszkadzali - szatażuj, że więcej z nimi się bawić nie będziesz A gdy bratowa Cię zwyzywa/Twoich rodziców/kogokolwiek, powiedz stanowczo i władczo, byle nie zniżaj się do jej wulgarnego poziomu!, że nie życzysz sobie takiego zachowania bla bla bla (tu wstawiasz wymyśloną wcześniej formułkę). Jeśli poczuje od Ciebie siłę, zobaczy że nie jesteś ciotą, na której może się wyżyć, powinna odnosić się do was z większym szacunkiem Powodzenia:)

Pół biedy z dziecmi, gorszy jest konflikt między moją bratową a siostrą. Wcale się siostrze nie dziwie że tak reakują na nią, bo bratowa pokazywała jej drzwi a potem siostra odpłacała sie jej tym samym. Poza tym bratowa wyzywa każdego, głównie rodziców czy siostre.

Gość wrazie czego gdy bratowa
odstawi cyrki zadzwońcie na policje :O :O :O wtedy może się uspokoi

Gość bardziej to one cierpią teraz

Gość uciekaj z tego domu
bo możesz miec jakies problemy :O :O :O :O bratowa gotowa jeszcze ciebie oskarzyc o gwalt skoro tak sie zachowuje

Gość także uważam że najlepiej
zrobicie jak zgłosicie to na policje :)

Gość mówie krótko
Nie zwracaj na nich uwagi ;)

Gość ojjjeeeej
współczuję twoim rodzicom, naprawdę, sama tkwię w tej chwili u teściów (już niedługo) i staram się nie wychylać bo to nie jest mój dom, dzieci nie ma tylko ja z mężem, jego brat i jego siostra z mężem i rodzice. Jednak niedawno jeszcze działo sie tutaj niezłe akcje z siostrą mojego męża, ciągle sie wyżywała na matce i się czepiała jej o byle gówno, a to że coś jest za słone a to że za mało słone dosłownie, raz awanturę zrobiła bo żyłkę znalazła w kotlecie (przeciez najlepszym się zdarza) i nawet juz ją jej mąż uspokajał. Tylko ze tesciowa się w koncu wkurzyła i mają się wynieść. Ciekawe czy twoja siostra i bratowa wiedzą że nikomu łaski nie robia mieszkając z rodzicami raczej oni robią łaskę im, nie możesz pogadac z rodzicami żeby wyjasniły sytuację powiedzmy siostrze i twojemu bratu, że nie życzą sobie takiego zachowania pod ich dachem. W koncu to ich dom

Gość uciekaj z domu póki czas