Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogoodaa na milosc

5 Waszych wad,5 zalet .

Polecane posty

Gość Pogoodaa na milosc

Wasze wady/zalezy , to co w sobie lubicie , a czego nieznosicie 1.jestem nerwowa.za bardzo. 2.jestem leniwa. 3.jestem marudna 4.wiecznie niezadowolona 5.powierzchowna 1.pomocna 2.towarzyska 3.dobrze gotuje :D 4.mila :D 5.nie spozniam sie.Nigdy.

Gość Laguna_Bitch69
1.Madra 2.Oczytana 3.Pewna siebie 4.Wysportowana 5.Wyluzowana 1.Ciekawska 2.Plotkara 3.Wredna 4.Chamska 5.Zazdrosnica

Gość bebe be
Już chciałam coś odpisać, ale patrząc na twoje to stwierdziłabym, ze napisałabym to samo! Serio ;)

Gość aasjx
wady: nierozsądna zbyt emocjonalna niekonsekwentna nie uczę się na błędach niesystematyczna zalety szczera uczynna zabawna intetligentna pracowita

Gość Władek łódzkie
wady: 1. pierdzę cuchnacymi cichaczami w miejscach publicznych 2. kradnę w autobusach 3. mam sklonnosci homoseksualne 4. ciągną mnie trupy 5. śmierdzi mi z ust zalety: 1. mało piję (góra 2 piwa dziennie) 2. lubię trawkę i amfę 3. jestem katolikiem i zaginam do koscioła co niedziela 4. lubie zupe ogórkowom 5. mam penisa 17 cm

Gość V-a-n-i-t-y
1. Płaczliwa. 2. Wrażliwa. 3. Wiecznie niezadowolona. 4. Pesymistyczna. 5. Bojaźliwa... 1. Miła. 2. Uczynna. 3. Bezinteresowna. 4. Kreatywna. 5. Brak :)

Gość Kazimiera dobra sztuka
Nie lubie w sobie : Mojego brakuzorganizowania Mojego braku zaradnosci Dociekliwosci Niezdecydowania Niecierpliwosci :o Lubie w sobie: Oczy Kreatywnosc Poczucie humoru Madrosc zyciowa BUTY moje:D

Gość bułka z szynką i z masłem
Takie pisanie o sobie to nic... Pobawcie się tak z Waszymi partnerami ;) On/ona pisze 3 Wasze zalety i 3 wady, plus swoie, jego/jej zdaniem 3 wady , 3 zalety. Wy tak samo. Potem wymieniacie się kartkami i zobaczycie jak Wam oczy wyjdą z orbit :)

Gość Cynamonowe myśli mam
Zalety: jestem ładna mądra oczytana znam świetnie 3 języki obce przyjacielska Wady: Kłótliwa Zaborcza wszystko musi być po mojemu Plotkara Płaczliwa

Gość madlenaaaaaa
Ciezko tak od razu napisac cos o sobie :o zalezy: 1.umiem słuchać 2.wrazliwa na krzywde innych ludzi,nawet tych obcych,zwierzat tez. 3.posiadam tzw madrosc zyciowa co uwazam za duzy plus 4.szanuje osoby starsze 5.nie oceniam innych po wygladzie wady: 1.za bardzo wszystko analizuje 2.zawsze musze idealnie wygladac 3.podobaja mi sie zajeci faceci 4.za duzo imprezuje 5.jestem malo zaradna

Gość Ciekawska Dama
No jak widac Panom trudniej przychodzi napisanie swoich wad i zalet.Wad nie uznaja wcale.ah ci faceci :o Wady: Leniwa Balaganiara Plotkara straszna Zaborcza Zadziorna Zalety: Empatyczna Pomocna Fajne poczucie humoru mam Towarzyska Pomyslowa

+nie ulegam wpływom +mądra +wysportowana +szczera +kreatywna -złośliwa -ciekawska -zazdrosna -wrażliwa -nerwowa

Gość ciężko wybrać
- impulsywna - apodyktyczna - złośliwa - krytyczna - leniwa - szczera - wrażliwa na krzywdę, objawy nierównego traktowania innych etc. - chętnie pomagam - można na mnie polegać, rzetelna i konsekwentna - empatyczna

Gość madlenEM
wlasnie,dlaczego faceci nie uznaja swoich wad i nie przyznaja sie do nich ? :o

Gość o lol musze pomyśleć
-naiwna -niezdecydowana -leniwa -nieststematyczna -wredna +punktualna + + + + o kuuuuuu na prawde nie mam pomysłu :( jestem beznadziejna ;/

Gość ejj ja nie mam zalet chyba
:o spozniam sie zawsze i wszedzie ,narzekam na wszystko, marudze, za bardzo wszystko kalkuluje,a nalizuje,j estem niesystematyczna, leniwa, niecierpliwa, krytyczna powierzchowna naiwna gadatliwa pyskata wredna chamska zarozumiala podla czasem za duzo pije a potem malo pamietam daje soba pomiatac tchorz ze mna nie umiem nic nie sprzatam nie pracuje co wiecej nie mam zamiaru pracowac nerwus jestem nie chodze do kosciola patrze na wyglad facetow zalety hmmm hmmm nie mam :o :o :o :(

+punktualna +szczera +nie przejmuję się zdaniem innych ( w pozytywnym sensie) +tolerancyjna...baaaaaaaaardzo +obiektywna

+punktualna +szczera +nie przejmuję się zdaniem innych ( w pozytywnym sensie) +tolerancyjna...baaaaaaaaardzo +obiektywna

Gość Saaandruuskaa
Najpierw robie pozniej mysle Nie umiem nic zalatwic w urzedzie Wstydze sie innych ludzi czasami , nawet do sklepu sie wstydze isc :o Ciagle chce byc lepsza od innych Nie umiem byc z jednym facetem,za szybko sie nudze Tez patrze na uch wyglad Nie pamietam o rodzinach/imieninach najblizszych/przyjaciol , a wymagam by oni pamietali o moich :o Umiem sluchac i radzic innym Dobrze sie caluje :D Dbam o siebie Poprawiam innym humor Dobrze sie ruszam :D

Gość seksowna raczej nie inaczej
Zdolna,Piekna,Seksowna,Madra,Ambitna,Z pasją :P

Gość prawiczusiekk
Jestem slodki i jestem prawiczkiem :D

Gość gruszkakula
-lękliwa, nie mogę uporać się z nerwicą -niecierpliwa -despotyczna -bywam złośliwa -lubię się mądrzyć :-p +szczera +punktualna +życzliwa ludziom +inteligentna +staram się w każdej sytuacji być tolerancyjna i wyważona w sądach

Gość Koło Gospodyń Wiejskich
Tańczę, śpiewam, recytuję, daję dupy i gotuję. Same zady, żadnych waletów :D

Gość czuje-zlosc
1. zazdrosna 2. zbyt wrazliwa 3. nie ogarnieta w obowiazkach domowych;) 4. czeto fochuje 5. spoznialska 1. aktywna 2. ambitna 3. inteligentna 4. pracocholiczka - pozytywnie:) 5. komunikatywna

wady: nerwowa na pierwszym miejscu chamska -czasami:P leniwa wszystko zostawiam na ostatnia chwile czasem paplam co mi slina przyniesie na jezyk zalety inteligentna:D szalona duze poczucie humoru szybko nawiazuje kotakty przy czym jestem towazyska gotowac tez umiem:)

Gość to ja tez sie wpisze hieh
- zakupoholiczka -nerwowa -niezaradna -brak poczucia humoru i dystansu do siebie i swiata -brak poczucia wlasnej wartosci + godna zaufania + wrażliwa na krzywde innych +punktualna +wierna po grób +uczciwa

Gość dżasta r
zalety: szczerość punktualność lojalność uczynność wierność wady: szczerość bałaganiarstwo nadwrażliwość naiwność chimeryczność