Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogoodaa na milosc

5 Waszych wad,5 zalet .

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie mam wad.Jestem idealna ;)

Gość zalety i wady
wady zbyt szczera plotkara leniwa zazdrosnica spioch zalety ladna zgrabna punktualna inteligetna wierna

Gość gggqq
wady: Wybuchowa kłótliwa zbyt szczera nie konsekwentna złośliwa zimna suka egoistyczna nie lubie i nie szanuję ludzi..(wyznaje wyższosc zwierzaka nad człowiekim) nie lubie dzieci wredna płaczkliwa ale jestem także. zalety: mądra inteligentna kochajaca zwierzeta urocza seksowna wrażliwa miła sympatyczna uczciwa pracowita niezależna towarzyska z poczuciem humoru otwarta

Gość to teraz ja sie wypowiem
- nerwowa - aspołeczna :D - wybuchowa - wszystko "biorę do siebie" - leniwa + wrażliwa + perfekcjonistka (+/-) + w miarę szczupła + eeee to może jeszcze - pesymistka ;)

Gość trukusek
moje zalety stały się wadami dla mojego X, bo mnie zostawił w sposób jakiego sobie nie wyobrażałam i nie umiem poradzić także mam same wady

zady:P : uparta pesymistka zbyt krytyczna niesympatyczna mam straszną sklerozę :O walety: uparta :D intelygentna też dobrze gotuję :D szczera mam mocny kręgosłup moralny ^^

Zalety: - Wierna - Porządna - Spokojna - Zrównoważona emocjonalnie - Bardzo szybko się uczę, mam rozległą wiedzę z wielu dziedzin Wady: - Bałaganiarska - Nerwowa - Nieśmiała - Łatwo ulegam wpływom innych - Leniwa Jestem jeszcze bardzo bardzo dumna. To moja dominująca cecha. Nie wiem czy przypisać ją do wad czy zalet.

Gość esdsaass
1. nerwowa, o byle pierdołę się wkurzam 2. wszystko bez sensu analizuję 3. leniwa 4. boję się zmian 5. za często płaczę 1. sprawiedliwa, empatyczna 2. inteligentna 3. poczucie humoru 4. czuła i kochająca 5. mam fioła na punkcie cudzej (też zwierzęcej) krzywdy, pomagam wszystkim i gdyby wszyscy mieli to podejście co ja, to żylibyśmy w raju :D

Gość reneta k.
w: szybko sie wkurzam duzy nos krotkie rzesy niska duze piersi z: szczupla zielone oczy odpowiedzialna ambitna tyle

Gość esdsaass
tak :) zalety opisalam od razu i moglabym wymieniac dalej, a przy trzeciej wadzie się zatrzymalam i nie wiedzialam co pisać dalej :) Raczej sugerowalam się tym co słyszalam od ludzi (głównie od męża), bo gdyby to ode mnie mialo zalezec to.... nie wiem czy widzialabym jakąś swoją wadę :D haha ;)

Mi było najłatwiej napisać wady :P To znaczy chyba że podłe ze mnie stworzenie 😭

Gość też mam taki charakter
to teraz ja wady: -pesymistka -agresywna -wredna -nie lubię ludzi i ich unikam -zakompleksiona -niezaradna życiowo -wzwiązku muszę rządzić i mieć ostatnie zdanie -kłótliwa -''hitlerowiec'' jak to czasem mówi na mnie mój mąż :D:O:O zalety: -nie mam zalet dotyczących charakteru...jedynie co w sobie lubię to piersi ;)

Gość kwaitek polny
wady : leniwa, niekonsekwentna, nerwus, zbyt emocjonalna, zazdrosnica zalety: umiem sluchac ludzi, silny charakter- nie dam soba pomiatac, inteligentna, wspolczujaca, uczciwa

Gość kwaitek polny
do wad jeszcze moge dodac ze jestem wredna dla tych ktorych nie lubie i nie mam krepacji dac im to do zrozumienia ze ich nie lubie, przynajmniej moj chlopak uwaza to za wade :O

- bardzo złośliwa - przemądrzała - lubię wytykać innym jeśli mówią/piszą niepoprawnie - zazdrośnica - naiwna :o - z poczuciem humoru - lojalna - inteligenta ( a co :P ) - rodzinna - grzeczna dziewczynka :P