Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mbbmmnmmb

Jaka głupia pipa, wyjdzie za niego za mąż!

Polecane posty

Gość fdgjodjfkljglg
to masz pecha :P :classic_cool:

a ty rozumiesz? moze mi uzmysłowisz ? :classic_cool: zwykle oswiadcza sie dziewczynie, a nie dupie ten koles musi miec chyba jakies zboczenie :classic_cool:

Gość ghgfghghhg
Jw, oświadczył się dupie :P Pipie jak jak wolisz. Bjacz.

Gość fgggfgffggf
Sielanka się skończy, jak przyjdzie do wypłaty pierwszysch alimentów albo dzieciaki przyjdą do taty na noc :D

Gość jggjjhjtt
o ranyyyyy

Gość panna N-ka
zalosny facet..

Gość zdfv df
wiem, ze to nie jest usprawiedliwinie ale ta jego zona to byla jedza :O zawsze lepiej wszytsko wiedziala, zawsze ona byla madrzejsza :O ile razy wchodzila mu w slowo bo ona lepiej cos powie, a taka luzacka przystepna babke z humorem chciala kreowac :O przeroslo ich...tego faceta na pewno, zrobil jak przewazajaca wiekszosc facetow, znalazl sobie mlodsza, moze mniej jadaca po nim ? nie wazne, ta zamist z jednym gora z dwoma (jak przewznie bywa) dziecmi zostala z 8raczkami.

"zdfv df wiem, ze to nie jest usprawiedliwinie ale ta jego zona to byla jedza zawsze lepiej wszytsko wiedziala, zawsze ona byla madrzejsza ile razy wchodzila mu w slowo bo ona lepiej cos powie, a taka luzacka przystepna babke z humorem chciala kreowac przeroslo ich...tego faceta na pewno, zrobil jak przewazajaca wiekszosc facetow, znalazl sobie mlodsza, moze mniej jadaca po nim ? nie wazne, ta zamist z jednym gora z dwoma (jak przewznie bywa) dziecmi zostala z 8raczkami. " A on oczywiście jes pedofilem:P.Gdyby było przez żonę to by szukał starej:P.