Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyy

w jakim kraju szukać atrakcyjnych kobiet?

Polecane posty

Polscy mężczyzni to nie tylko brudasy, lenie ale rowniez chamy i nieudacznicy Dlatego wlasnie Polska wstąpiła do UE by pomóc Polką w szybszym znalezieniu prawdziwego mężczyzne poza granicami naszego kraju dzieki temu polskie kurewki mogą bez paszportu i pozwolenia na pracę dawać dupy na nowych rynkach. No i mogą obsługiwać w UK ciapaty :D

Polscy mężczyzni A co jest złego w tym, że kobieta nie pracuje?? Skoro facet -amerykanin zarabi kokosy to jego kobieta nie musi tyrac jak wół Dziewczynko w USA kobiety biorą każda pracę i na pewno amerykanie ich nie utrzymują. Tam jest kult pieniądza jak nigdzie na świecie. Chyba, że masz na mysli żonę Bundiego? :D

Gość Z pochodzenia rosjanka
NIe wiem, nie uprawiam seksu w Hipermarketach Do VB No z pewnoscia nie uprawiales bo jestes za malo kreatywny a twoj stosunek polega tylko na zaspokajaniu partnerki w pozycji misjonarskiej. No coz lenistwo robi swoje i najlepiej tylko lezec :D

R_Ewelka (ewelka79@amorki.pl) prawda jest taka, ze faceci chcieliby miec laski wygladajace jak Miss Świata, piekne, atrakcyjne, szczuple, zadbane po to by sie nimi chwalic przed kumplami a w domu to miec taka co posprzata, pozmywa i zrobi w lozku wszystko to na co on bedzie mial ochote, zajmie sie jego dziecmi bo on przeciez nie musi, jest SAMCEM!!!! Wyjscie z tej sytuacji jest proste, miec 2 kobiety: jedna na pokaz a druga do zaszufladkowania w domu, taka kostropata tlusta kure domowa hahaha Coraz bardziej doceniam kulturę Arabów, od ktorych robi wam się mokro w majtkach.

Gość Z pochodzenia rosjanka
Za tysiąc Euro pozwoliła byś sobie wsadzić prącie Do VB Za taka mierna kase to najwyzej pozwolilabym ci walic konia patrzac na mnie :D

Z pochodzenia rosjanka NIe wiem, nie uprawiam seksu w Hipermarketach Do VB No z pewnoscia nie uprawiales bo jestes za malo kreatywny a twoj stosunek polega tylko na zaspokajaniu partnerki w pozycji misjonarskiej. No coz lenistwo robi swoje i najlepiej tylko lezec Ech dziecko, uprawiałem seks w takich miejscach, że nawet nie przyszło by Ci to do głowy. NIgdy w zyciu nie będziesz miała nawet w połowie tak dobrego kochanka jak ja. Ale nie ważne, możesz sobie konfabulować i marzyć. To wolno każdemu.

Z pochodzenia rosjanka Za tysiąc Euro pozwoliła byś sobie wsadzić prącie Do VB Za taka mierna kase to najwyzej pozwolilabym ci walic konia patrzac na mnie Na twoim miejscu bym nie wybrzydzał, bo do tej pory nikt Ci nawet nie zaproponował 5 Euro za seks :D

VB 1. Zdecyduj się w końcu na swoję płeć,- bo jakiś ruchomy w tym temacie jesteś ( albo nie czytasz tego co piszerz) 2. Bardzo szybko i jedną linijką oceniasz wszystkich (iloraz inteligencji ???) Powim Ci jedno: 1.. Kocham mojego męża 2. Przyjaźnie się z nim (bo jakby inaczej) 3. Mamy wspólne pasje 4. Potrafimy z sobą ciekawie rozmawiać ( w nocy też) 5. Mam wiele hobby i pracuje na nie 6.Interesuje mnie dużo spraw ( nawet i za dużo) 7.Nie sadzę ,że ludzie nie chcą ze mną rozmawiać,- bo mam wielu przyjaciół 8.Książek prtzeczytałam napewno wiecej,- jak Ty w swoim życiu KLUSEK zjadłeś 9.Ekspertem raczej muszę być,- bo bym nie zajmowała takiego stanowiska 10.O ilorazie nie wspomnę,- bo chyba bym Ciebie obraziła ... 11. A jak czytam takich zasrańców,- to mi sie niedobrze robi. Pozdrawiam

Dobra znudził mi sie ten topik. Idę zatopić zęby w tłustych knedlach :)

Gość eJ NO DAWAJCIE dalej
fajny topik i aż szkoda go kończyć :)

Gość Roki333
Hej. Co wy tak pomstujecie. Coś w tym prawdy jest:):) Na filipinach jest masa fainych i chętnych lasek ale daleko.