Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyy

w jakim kraju szukać atrakcyjnych kobiet?

Polecane posty

Z pochodzenia rosjanka !!!! cHYBA CI SIĘ COŚ POMYLIŁO, to że rosjanki są ładne to ok,- ale brudasy nie z tej ziemi- lecą tylko na kasę i malują ię jak Wańki-wstańki. HIGIENA? - chyba tylko w poradniku do czytania

cienka sprawa (cienkasprawa@tlen.pl) Ja tu czegoś nie rozumiem ! Wymaganie macie wysokie, ok. /wasze prawo ALE CO WY SOBĄ REPREZENTUJECIE?? / MOŻE TO WY JESTEŚCIE WYPACZENI I DO ...T...A hhahahhaha :D No i właśn ie trafiłaś w samo sedno. Ponieważ jesteś niekumata, to wyjasnię Ci, ze ten topik jest analogią do topików zakładanych przez durne Polki. Pytanie ktore zadałaś powinnaś kierować do kobiet. Wy nędzne, zaniedbane Polki wymagacie księcia z bajki z wielkim kontem, a co same soba reprezentujecie?

Gość vb a ty to nie Jarus

wkurza mnie to ze jesli ktos jest zly to odrazu cala populacja na tym cierpi. To ma rowniez odniesienie do klusek, jesli jedna widziales to co reszta tez jest kluskami? Dajcie spokoj zachowujecie sie jak dzieci. Polskie kluski łączcie sie hahahah

Gość L--O--L
Meszkasz w Wiedniu i znasz az 7 ? No to faktycznie prowadzisz niesamowicie bujne zycie towarzyskie! Chociaz z drugiej strony przy tak chamskim podejsciu dziwie sie,ze w ogole kogos znasz. A skoro mieszkasz poza granicami kraju, polki sa najgorsze, to co robisz na polskim forum ?

vb a ty to nie Jarus Serio? Ależ to odkrywcze :P

R_Ewelka Właśnie mi przypomniałaś, że mam jeszcze 4 knedle w lodówce :)

Gość nareszcie słowo prawdy
do VB Jeśli nasi meżczyźni będą tyle zarabiać, żeby ich kobieta nic nie musiała robić przez cały dzień, tylko o siebie dbać, to będziemy zadbane. Ale niestety, zamiast 8 godzin w luksusowym SPA i na siłowni, my musimy spędzać w pracy, bo nieudacznik, który zarabia ledwo średnią krajową nie utrzyma sam domu:) Proszę dajcie nam kasę, to będziemy zadbane!

L--O--L Bo tylko po polsku wypowiedzieć się potrafi:)

VB uważaj żeby ci od tych kluchów d... nie urosła, bo na co będziesz narzekał?

ja kopytka mialam dzis na obiad! pyszne byly.. gdy sie w nie wpatrywałam dogłębnie kątem oka dostrzegłam w nich odbicie lustrzane polskich kobiet. :D:D

VB Może jestem nie kumata,- ale sprawę podam ci tak,- czy ONI czy ONE jest to obojęne,- jak się to czyta to sie nie dobrze robi BABY chciałyby tylko forsę i księcia z bajki , a FACECI tylko dupę i zmywarkę. A WIECIE COŚ O MIŁOŚCI??????????

nareszcie słowo prawdy VB uważaj żeby ci od tych kluchów d... nie urosła, bo na co będziesz narzekał? Na razie straciłem 9 kilo :( To przez to, że jem za dużo ryżu i warzyw. Czas wrzucić coś z rusztu :)

Gość Z pochodzenia rosjanka
Do VB Polacy też by się z tobą nie związali. Mogli by co najwyżej raz Cię przelecieć i to wszystko. Zlotko przeleciec to oni mnie moga w myslach. W realu nie pozwolilabym sie nawet dotknac koncem paznokcia ;)

nareszcie słowo prawdy do VB Jeśli nasi meżczyźni będą tyle zarabiać, żeby ich kobieta nic nie musiała robić przez cały dzień, tylko o siebie dbać, to będziemy zadbane A gdzie tak jest na świecie leniu? Wszedzie kobiety pracują, same się utrzymują nie ciągnąc kasy od facetów i chodzą zadbane. Moze poza USA i UK - tam są tuczniki i pasztety.

Jak chcecie smierdzące lenie kasę, to sobie zaróbcie, a nie wyciągacie łapy jak Rumuni. szanuje bardziej prostytutki niżprzecietne, niby porządne Polki. Prostytutka przynajmniej za kasę coś daje. I prędzej zaraziłbym się HIVem od Polki jeżdżącej na Turków, niz od prostytutki. Całe szczęście, ze nie muszę sypiać, ani z jednymi, ani z drugimi.

Gość Polscy mężczyzni
to nie tylko brudasy, lenie ale rowniez chamy i nieudacznicy :( Dlatego wlasnie Polska wstąpiła do UE by pomóc Polką w szybszym znalezieniu prawdziwego mężczyzne poza granicami naszego kraju :D

cienka sprawa (cienkasprawa@tlen.pl) VB Może jestem nie kumata,- ale sprawę podam ci tak,- czy ONI czy ONE jest to obojęne,- jak się to czyta to sie nie dobrze robi BABY chciałyby tylko forsę i księcia z bajki , a FACECI tylko d**ę i zmywarkę. A WIECIE COŚ O MIŁOŚCI?????????? Ta i jeszcze o przyjaźni w związku. Ludzie powinni mieć tez wspólne pasje i potrafić ze sobą ciekawie rozmawiać. Niestety poznałem wiele Polek i z wiekszością nie ma o czym rozmawiać. Nie macie zadnego hobby, nic was nie interesuje. Wiele z was przeczytało w zyciu niewiele książek. Nie jesteście w niczym ekspertami i macie niskie IQ. Rozmowy z Polkami są męczące. Żeby być sprawiedliwym, to dotyczy to 6 na 10, czyli 40% jest OK, jesli chodzi o rozmowę i spędzanie czasu. Chociaż tyle dobrze.

Gość Ewelka widzimy
jarus pisze ,musi sie wypisac

Z pochodzenia rosjanka Do VB Polacy też by się z tobą nie związali. Mogli by co najwyżej raz Cię przelecieć i to wszystko. Zlotko przeleciec to oni mnie moga w myslach. W realu nie pozwolilabym sie nawet dotknac koncem paznokcia NIe wiem, nie uprawiam seksu w Hipermarketach :D

Z pochodzenia rosjanka Za tysiąc Euro pozwoliła byś sobie wsadzić prącie :)

Gość taaa proponuje ukrainki
co prawda ich wyksztalcenie liczy sie tylko na ukrainie i musialbys sie tam przeprowadzic ale czego sie nie robi dla milosci prawda?

Gość Polscy mężczyzni
A co jest złego w tym, że kobieta nie pracuje?? Skoro facet -amerykanin zarabi kokosy to jego kobieta nie musi tyrac jak wół :-O Owszem może ale nie musi. A jak jest z polakami?! Kobiety w związkach nie chcą tyrać ale muszą bo ich niewyuczeni, leniwi samce nie zarabiają tyle, żeby starczyło utrzymac rodzine :( :-O

prawda jest taka, ze faceci chcieliby miec laski wygladajace jak Miss Świata, piekne, atrakcyjne, szczuple, zadbane po to by sie nimi chwalic przed kumplami a w domu to miec taka co posprzata, pozmywa i zrobi w lozku wszystko to na co on bedzie mial ochote, zajmie sie jego dziecmi bo on przeciez nie musi, jest SAMCEM!!!! Wyjscie z tej sytuacji jest proste, miec 2 kobiety: jedna na pokaz a druga do zaszufladkowania w domu, taka kostropata tlusta kure domowa hahaha