Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny29

moja żona nie chce ssać

Polecane posty

Gość ten ktoremu sssa
zona ssie sasiadowi i dlatego tobie nie ssa ,,poniewaz sasiad ma spory wytrysk i po nim jej zoladek jest juz pelny >::)

Gość załamany 7
totalnie żona leniwa w łóżku jest

Gość andzinsan
Ma rację trzeba odróżnić części ciała do czego służą ohyda !!!!!!!!

Gość przyszły_uczniak
kupcie stoper i Ty liż 5 minut, a potem niech ona ssa Tobie tez pięc! zachowacie dzieki temu zdrowy balans

Gość super brawo

Gość JAk zona nie chce
daj mlodemu cielakowi to Ci possie, albo usun sobie jedno zebro i sam ssij

Gość Maz123qrwamac
...jak mojej zonce wytłumaczyłem ze w nasieniu jest białko i witaminy i dobrze działa na cerę i depresję, to od tego czasu nie muszę się nawet prosić. Sama się do mnie przysysa kiedy ma ochotę...

Gość Maz123qrwamac
...ostatnio mi ssała pałkę na urodzinach babci, kóra kończyła 95 i w związku z tym byłą cała rodzina. Powiedziała,że źle się czuje i chyba będzie chora oraz, że potrzebuje sporej porcji białka i witamin. A następnie zaciągnęła mnie do łazienki. Wylizała jaja i mistrzowsko obciągnęła z połykiem. Zrobiłą się kolejka do toalety i z pośpiechu nie wytarła dobrze ust i wszyscy goście się tak jakoś dziwnie na nią patrzyli....

Gość Ekler
To chociaż jeszcze dopisz czy nie zachorowała ?

Gość zona wlasnego meza
polecam wyedukowac zone, obejrzec razem film dla doroslych, mam wrazenie, ze zona ma problem z wlasna seksualnoscia, jakies kompleksy? I koniecznie rozmawiac o seksie i o wlasnych fantazjach! Seks malzenski to powinna byc nigdy nienudzaca sie przyjemnosc, a nie rutyna pod kolderka... zona powinna sobie to uswiadomic!

Gość ShemaleLover27,,.
to zostaw szmate :) albo znajdz sobire kochankę która będzie Ci pozwalała penetrować wszystkie 3 dziury w swoim ciele jak baba powinna !!! ją rozpieszczaj kupuj prezenty! a te bliadź w domu traktuj tylko jako kucharkę i sprzątaczkę!!!!! niech pusta rura wie co robi się z takimi szmatami :) taka moja rada :)