Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamamusiaa

facet czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość mlodamamusiaa

ja mam 22 lata moj facet 29 mamy 2 letnia corke ,ja studiuje zaocznie nie pracujechodz chcialabym isc ,ale to juz inna kwestia ,siedze w domu zajmuje sie mieszkaniem od 2 lat sprzatam,goruje ,prasuje itp ,on wychodzi z dzieckiem na spacery ,czasami razem .Ma sowja firme idze do pracy na 9 wraca o 13/14 i co dalej -nie pracuje tam fizycznie ,umyslowo tez raczej nie przychdzi wielce zmeczony zje obiadek ,pobawi sie z mala wszystko bylo super do czasu nie zaczal sie spotykac z kolegami .Rozumiem ma zainteresowanie gra w kosza i silownia .Ustalilismy ze na silownie bedzie chodzil 3 razy wtygodniu od razu po pracy i w kosza 2 razy w tygodniu mimo ze mnie zabiera tylko raz w weekend gdzies kino itp ,a teraz co dzwoni kolega to prosi mnie zeby mogl isc grac w kosza np.dzisiaj ladny dzien niedziela moglibysmy zostawic dziecko do babci i sobie gdzies jechac ,albo zabarac mala nad jezioro to on mowi ze jest zmeczony a tu nagle telefon od kolegi i czy dzisiaj moze isc pgorac w kosza na godzinke !!! wczoraj tez byl i przedwczoraj tez ,czasami 5 razy w tygodniu chodzi nie chce go ograniczac ale czemu ja mam np wieczorami siedziec sama z dzieckiem ,powoli mam juz depresje jestem mloda ,wszystkie moje koelzanki wyjechaly moja jedyna kolezanka jest moja matka ,ktora go broni -lepiej zeby chodzil grac niz pic piwo pod sklepewm owszem ale nie kosztem rodziny!.Ja uwazam ze on i tak o wiele wiecej juz przezyl by na studiach dziennych szalal w akdamiku ,dyskteki ja tej mlodosci nie mialam i nie bede miec ale jest mi przykro...wiem ze musze sie czyms zajac w przyszlym tygodniu zamierzam isc na prawo jazdy..ale co zrobic z tym jego koszem?teraz jest obrazony i chce mnie przkeupywac zebym pozwolila mu wyjsc -a nie chce go na sile wiezic ...jest mi przykro wy moze jestescie starsze ,doswiadczone podpwoeidzcie

"prosi mnie zeby mogl isc grac w kosza" facet ciota :o poza tym co narzekasz ,że w życiu nic nie przeżyłaś nikt ci nie kazał mieć dziecka w wieku 20 lat :o

Gość Dżenifer czy to twoja historia
???? :)

Gość Dżenifer czy to twoja historia
???

Gość Dżenifer odpowiedz
:p