Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylviaaaaa

STUDIA

Polecane posty

Gość Sylviaaaaa

Jestem po pierwszym roku pedagogiki, chce zmienic kierunek tylko nie wiem na jaki. Chciałabym pracowac w biurze, nie lubie latac, najlepeiej w reklamie, albo jak ula brzydula w takich firmach, nie mam zdolnosci artystycznych, wiec grafikiem byc nie moge czy malarka, moze mi ktos pomoc jaki kierunek pownnam wybrac.

Gość czyli znaczy sie jestes
po prsotu leniwa??? chcesz siedziec na dupie przy buirku?? to moze Human resources? albo adminsitracja-jakby ci sie udalo dostac prace w urzedzie no to chyba spelnienie twoich marzen

Gość Sylviaaaaa
myslałam o administracji, tylko ja nie chce pracowac w urzedzie, ja chcce pracowac w duzek korporacji w zespole, z młodymi ludzmi

Gość a gdzie studiujesz
na jakiej uczelni?

Gość Sylviaaaaa
Studiiwałam akademie pedagogiki specjlalnej w Warszawie, ale j to nie dla mnie, ja lubie pracowac z ludzmi, w zespole

Gość Sylviaaaaa
dory, ze taK PISZE I MYLE LITEROWKI, ALE MAM REKE ZŁAMANA I CIEZKO MI Z TYM GISPEM,

Gość no to ci mnowie
idz na HR,moze byc tez psychologia0po tym tez sie pracuje w HR.

Gość nie chodzi o to jak piszesz
tylko co piszesz. Jaki poziom !! "Nie lubie latac", "w firmach jak ula brzydula", "praca w korporacjach" Dzisiejsi studenci! A potem piszą,że na pedagogikach matołki

Gość taki jeden z internetu
Jakbym słyszał moją byłą, latać nie lubi bo się zmęczy, pracować jako kasjerka w jakimś urzędzie to nie bo odpowiedzialność, ty to chyba księżniczką się urodziłaś co? tylko ktoś zapomniał majątku dać!! Do roboty się brać, a potem łażą takie sieroty i marudzą że pracy nie ma, albo na wejściu chcą dostawać 3000zł. Lepiej jedź do Irlandii takich ludzi Polsce nie trzeba.

Gość zj
idz na jakies zarzadzanie

Gość sylviaaaaaa
nie moge biegac za duzo bo mam noge chora:) i jak narazie czeka mnie rehabilitacja. A co w mojej wypowiedzi Wam nie psuje, to , ze chce pracowac w duzej korporacji a nie w małej firmie? Czy to, ze che pracowac w zespole z młodymi ludzmi? Aco do Brzyduli, podałam Wam przykład o jaki rodzaj pracy mi chodzi, To chyba Wy ludzie idzcie do jakies roboty, bo sami nie pracujecie, nie studiujecie, tylko cały dzien siedzicie na kafe i swoje frustracje przelewacie na innych

Gość Sylviaaaaa
czyli co sie bardzij opłaca studiowac administracje czy zarzadzanie zasobami ludzkimi