Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czteryy literyy

co najbardziej liczy się dla kobiet?

Polecane posty

Gość czteryy literyy

co będzie na 1 miejscu? kasa wygląd charakter proszę o wybór jednego z tych trzech

Gość jak dla mnieee
charakter

Gość MAriusz BHP
to zależy dla której kobiety dla mojej to połączenie charakteru i wyglądu (choć i to i to pozostawia wiele do życzenia :-P)

Gość tomek mam na drugie
Moja kolezanka kiedys opowiadala mi jak w liceum trzymała sie w paczce 3 kolegów. Byli podobni do siebie pod wzgledem charakterów, poczucia humoru itd ale kazdy czyms wyrózniał sie na tle innych. Jeden był bardziej inteligentny niz inni, drugi sypał dowcipami jak z rękawa a trzeci był najbardziej pośrodku, ale za to bardzo przystojny. I zgadnijcie co sie stało-zakochała sie w jednym z nich-oczywiscie tym najprzystojniejszym.

Gość wyglad na pierwszym
kasa na drugim,na trzecim charakter bo i tak sa pojebani wszyscy

charakter! żebys nie był ograniczonym dupkiem, dla którego liczą się przede wszystkim koledzy, ona ma czuc sie bezpiecznie, może na Ciebie liczyc i bedziesz ją przytulac bo dla kobiet czułośc jest bardzo ważna! i masz dzwonic wiecej niz raz dziennie! bo my potem zaczynamy historie doprawiac co sie dzieje ze nie dzwonisz, z kim i co robisz ;) kasa nie ma takiego znaczenia. jesli nie jestes smierdzącym leniem i zarobisz na swoje potrzeby i na to by czasem nas gdzies zaprosic to ok. wygląd ma tez znaczenie ale pod kątem dbania o siebie. ma od Ciebie nie smierdzieć! :) ja wiem ze to co pisze moze byc wg Ciebie za bardzo przerysowane ale taka jest prawda. i faceci, golcie włosy pod pachami mimo ze mozecie uważac to za pedalskie (ale wcale takie nie jest!), swiadczy o higienie. nie ma wtedy brzydkiego zapachu. pisze to na forum bo moze to czytac niejeden facet to chce by sie zastanowił. :P

Gość nielalalalala
pewnie zależy od wieku i doświadczeń, z wiekiem chce się mieć o czym pogadać z facetem, ja się np. zakochałam ostatnio w takim jednym, co to na początku w ogole bym na niego uwagi nie zwróciła, nie zeby jakiś brzydki byl, ale tez nic szczególnego, ale za to jaką ma osobowość... mniam, mogłabym go łyżkami jeśc (no i nie śmierdzi :)) )

Gość charakter
wygląd tzn. facet zadbany, czysty, umyty , a kasa dla mnie nie ma znaczenia bo mając wykształcenie nie ma problemu z pracą, pieniądze są zawsze do zdobycia ... :P

Gość stokrota45
serce

Wygląd. Choćby był najmilszym, najzabawniejszym, najinteligentniejszym facetem na ziemi, musi jakoś wyglądać. Na szczęście już nie mam takich dylematów.

Gość chrakter
wyglad tez ale ciut z tylu za charakterem

A jakie macie BMI? Bo dla facetów liczy się głównie BMI.

Gość buba125
1.charakter 2.wyglad 3.kasa -> na materialistki szkoda czasu, moi drodzy :P

Gość gruszkakula
Charakter. Wygląd. Kasa.

wszystko po trochu! ale dla mnie chyba najbardziej to wyglad!

dla mnie wygląd dlatego ze wole klepac biede z ładną dziewczyną niz zyc w bogactwie z brzydką charakter jest wazny kasa nie musi byc bogata ale powinna pracowac

Gość nielalalalala
bleeee, co z tego, ze sliczny będzie ja z obrazka jeśli np. (wszystko razem lub któreś do wyboru - i tak dyskwalifikacja): 1. co się odezwie to bzdura lub niewiedza 2. nie zrozumie żartów i w ogole wyjdzie na to, ze bez poczucia humoru jest i bez dystansu do siebie i świata 3. będzie się puszył i popisywał, bo przecież jest taki śliczny 4. fajtłapa życiowa i niedorajda, co to sam o siebie nie umie zadbać, a już o kogoś to w ogóle 5. egoista i snob i długo tak jeszcze mogę, w kazdym razie, ktoś kto nie ma tych wszystkich cech już jest wart uwagi, nawet jesli na pierwszy rzut oka wcale nie jest super piękny

Gość Chlopak ktory zna zycie
Oj dziewczyny pierdolcie pierdolcie nie od dzis wiadomo ze kobiety leca na kase....i nie gadajcie ze tak nie jest Bo ide o zaklad ze jakby podbil do was zajebiscie bogaty gosc w zajebistym samochodzie z ktorym zwiedzily byscie pol swiata to niewiem czy tak latwo dali sobie z nim spokoj:D

Gość wiadomo ze dla kobiet tylko
kasa sie liczy jak koles ma kase to moze miec 4 rece 6 nog glowe goryla 120cm wzrostu byc glupi jak but itd. a i tak na niego poleca takie sa poprostu kobiety tylko ze nie wszystkie sie do tego przyznaja...

Dziewczyny juz tak sa zaprogramowane by uczepic sie bogatego i zerowac na nim przez cale zycie i nie mysllec o problemach zamiast wyjsc za pieknego-nieudacznika i klepac biede ....:)

Takze mlode "ksiezniczki " czas sie obudzic .. ksiecia z bajki w tym swiecie nie znajdziecie

Gość a ja nie tesknie
Chlopak ktory zna zycie -------> glupoty gadasz. twoje porownanie to bzdura.

Gość charakter i wygląd sie licza
a potem dochodzą też inne rzeczy z czasem za które sie ceni faceta albo dochodzi do wniosku że to nie TO

Gość nielalalalala
chłopaku, który to niby znasz życie. a skąd Ty je znasz, z seriali chyba, hahaha, albo lat masz góra 16, ze takie głupoty piszesz, kasa jest wazna, a raczej umiejetność poradzenia sobie w życiu, ani ładny, ani inteligentny lecz nie umiejący zapewnic bytu rodzinie chłop nie bedzie atrakcyjny, własnie dlatego, ze fajtłapa i bark przy nim poczucia bezpieczeństwa i wcale nie musi jezdzić mercedesem, wystarczy, ze wie czego chce i umie to osiagnąć, a nie buja w obłokach a poza tym zakladam, ze autor/ka wątku pyta o to, w kim się można zakochac, a nie kogo wykorzystac...