Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o szok

POSZUKUJE WRÓŻKI

Polecane posty

Gość wrózkaAIdonaPoleca
Słucham Cię :)

Błagam powróż mi to niezwykle ważne ja Monika 01.09.1991 r., On Ville 22.11.1976 r. Czy kiedyś coś z tego będzie? Jaki on jest i jaki ewentualnie będzie dla mnie?

17:51 [zgłoś do usunięcia] Socjopatka Błagam powróż mi to niezwykle ważne ja Monika 01.09.1991 r., On Ville 22.11.1976 r. Czy kiedyś coś z tego będzie? Jaki on jest i jaki ewentualnie będzie dla mnie? Kiedyś pewnie coś będzie. Lubi seks, zwłaszcza wyuzdany i perwersyjny. Na codzień układny, miły, dżentelmen. Twoi rodzice o nim nie wiedzą, bo by Cię zamknęli w domu. Jest dla Ciebie taki jak ty dla niego. Ale i tak go rzucisz jak będziesz miała 20-23 lata, bo Ci się znudzi, że za stary dla Ciebie 🖐️

Rodzie o nim wiedzą, przyzwyczaili się, akceptują go i lubią... To ostatnie to sama dodałaś,ze za stary? Ja kocham go ponad życie...

Gość nie trzeba byc
wrozka zeby wiziec po dtaach urodzenia ze nic z tego nie ebdzie.... dziewczyno masz 18- chyba juz troche kojarzysz ,nie? wzielas se jakiegos starego dziadka,ktory sie podjaral bo mloda dupe znalazl..l.[\pewnie jest slodki,kochany i milusi,ale jaki ma byc? inaczej cie nie pzreleci.....

Właściwie to On jest słodki, tyle,ze ma całe ciało w kolczykach i tatuażach, wolny duch, i stary dziadek na pewno niej jest to..tylko 15 lat