Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukiz

Termin grudzień kiedy organizujecie wyprawkę?

Polecane posty

Gość Kukiz

Macie już coś kupione przyszłe mamusie czy nie?

ja mam termin na grudzien i pomału juz kupuje wsumie to rozgladam sie za wszystkim od kad wiem o ciazy.Zeby potem w ostatniej chwili niekupowac bo jak sie tego nawarstwi to finansowo z torbami została bym puszczona

Ja rodzilam w grudniu 2008. Zakupy robilam systematycznie, w zasadzie w sierpniu zaczelam porzadne zakupy. Pod koniec pazdziernika bylo wszystko gotowe :) W listopadzie popralam, poprasowalam :)

Gość MonikaKow
Witam. Ja mam termin na 24 grudnia. Brakuje mi już tylko drobnostek :)

Gość ja też miałam termin na
grudzień, z tym, że 2007. pierwsze zakupy robiliśmy latem, później stopniowo. WIele rzeczy kupowaliśmy przez internet. Do tego potrzeba więcej czasu, bo można na spokojnie poczekać na jakąś promocję, zapoznać się dobrze z ofertą. Ostatnie zakupy robiliśmy chyba jeszcze w grudniu. Ze wszystkim zdążyliśmy. Jedynie, jak się okazało, myśleliśmy, ze nasz maluch urodzi się większy i mieliśmy tylko jedne śpioszki i bodziaczek w rozmiarze 56, a nasz dzidziuś urodził się malutki i tzreba było mu dokupić już po urodzeniu więcej małych ciuszków, ale to też nie było problemu. Pozdrawiam serdecznie mamę grudnióweczkę:)

Gość Kukiz
To cieszę się bardzo bo myślałam,że ja tylko taka zwariowana:)Jeszcze nie znam płci dziecka,ale czasem trafi się na takie promocje ciuszków czy kosmetyków,że rozsądnie i taniej(!) kupić wcześniej:)

Gość MonikaKow
Ja już płeć znam :)

Gość Kukiz
Ja nie :P Podobno dziewczynka,ale jak wyrośnie coś między nogami to się nie zdziwię:)