Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna 93 16

moj chłopak ma 1 jadro nie wiem co o tym myslec??? kocham go mocno

Polecane posty

Gość martyna 93 16

prosze o pomoc w tej sprawie czy mieliscie kiedys z czyms takim doczynienia Mariusz chce zerwac przez to ze ja poczułam jego problem w koncu przykro mi

Gość ja wszystko wiem
Drogie dziecię. Padnij na kolana i possij to jedno jajeczko a Mariuszek na pewno nie pójdzie do innej :classic_cool:

Gość zero problemu
jedno jądro też zdolne jest produkować plemniki, a dla nich zawiesinę produkuje przecież stercze/prostata, więc może Cię zapłodnić, sam uzyskać orgazm i być pełnowartościowym mężczyzną. Przecież na czole nie ma wypisane: mam jedno jądro!!!!. Na wszelki wypadek, dla uspokojenia nerwów, niech pójdzie ze spermą do laboratorium medycznego zbadać ilość i żywotność plemników. Ręczę, że wszystko będzie OK. Po rozwiązaniu problemu poszukajcie w internecie coś nt. Fizjologii i filozofii seksu. Powodzenia.

Gość do Martyny
a próbowałaś z nim uprawiać seks? Czy ma problem z erekcją i ejakulacją? Jeśli nie, to wszystko ok, możesz go uspokoić i pokochać na zawsze. Po wyjściu zamąż, jak będziecie planować dziecko, zbadajcie na wszelki wypadek ilość i żywotność plemników.

Gość Do martyna 93 16
no i co Martynko, zrobiliście "to" i sprawdził się w łóżku?

Gość rada xxyy
kochajcie się bez antykoncepcji, jak zajdziesz w ciąże, to go uspokoisz na zawsze, i będziecie rzazem do końca życia. Jeśli nie zajdziesz w ciążę, to możesz pozwolić mu odejść, gdyż małżeństwo bez dziecka, to martwe małżeństwo.

Gość martyna 93 16
siema. dzis ulepilam mu z modeliny drugie jadra, jest juz ok. pozdro

Gość wielka heca
Powiedz mu, ze ci to jedno jajko nie przeszkadza - no chyba ze ci przeszkadza. Powiedz, zeby nie szukał problemu tam, gdzie go nie ma.