Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edytka19

Poznam panów po 30-stce - sponsoring

Polecane posty

Gość Edytka19

Cześć, mam na imię Edyta jestem 19-letnią dyskretną dziewczyną o kasztanowych włosach i niebieskich oczach. Jestem przekonana, że moja osoba i bogata fantazja erotyczna jak na mój wiek doprowadzi Ciebie do nieziemskiej przyjemności... Dotychczas miałam tylko chłopców w swoim wieku lecz chcę się przekonać jak to jest z kilkanaście lat starszym większym silniejszym mężczyzną. Spotkać możemy się zarówno u mnie jak i u Ciebie ;) Zapraszam panów na spotkania sponsorowane aczkolwiek niekoniecznie sponsorowane - przede wszystkim przyjemność ;-) Ogłoszenie proszę traktować poważnie, odpowiem na smski, tel: 510-383-703

Gość Edytka19
Nie życzę sobie takich komentarzy.

To publiczne forum i mogę wyrażać swoją opinię na każdy temat :o A to nadal nie zmienia faktu, że jesteś sprzedajną dzifffką i pewnie obce jest Ci pojęcie szacunku :o

Gość Edytka19
Szanuję tylko gości z kasą. Wtedy pozwalam im na wszystko 🖐️

Gość Edytka19
robię ozp lubię jak mnie facet wali w doopsko

Gość Edytka19
nie wiem co to jest ozp. W skrócie: obciągam, daję dupy, pije spermę i złoty nektar, przy lepszej cenie mozemy się nawet dogadać co do lizania Panu odbytu

Gość Edytka19 - Prawdziwa
W ostatnich 3 wiadomościach ktoś się pode mnie podszywał! Nie miło czytać takie wypowiedzi! Od tej pory nie będę wypowiadała się w tym temacie, tylko kontakt telefoniczny i sms. Przykre że tacy ludzie są... takie dzieci...

A ja nie jestem dziecko. Jestem dorosła bo ssałam więcej penisów niż mam wiosen i waliłam się w dupala więcej razy niż mam zębów :D

Gość Ehnjlnjh
Ehhh hamstwo niezłe w tym temacie... Skąd jesteś tylko napisz. Bo jak 500km to odpada :D i opada ;)

Nieważne skąd. Jak płacisz uczciwie i pokrywasz koszty podróży to ja dojadę

Szkoda że masz na imię Edyta :O Już na starcie mnie odrzuciło. :O Jakoś to imię kojarzy mi się z tłustymi brzydkimi lochami, które bardziej przypominają kobietona niż kobietę.

A co masz przeciwko puszystym? Wcale nie jesteśmy brzydkie i też chcemy sobie dorobić :O

Gość Edytka19 - Prawdziwa2
Faktycznie z tego wszystkiego zapomniałam napisać skąd jestem :) A jestem z Warszawy więc mężczyźni poważni... zapraszam ;)))

Nowy w mieście - To źle ci się kojarzy moje imię :) nic z tych rzeczy które wymieniłeś :)

Nie ale potrafię jadnie nadstawiać dupy na rżnięcie :D

Za dodatkową opłatą mogę nawet posapać. A co. Żal ci że jestem zaradna i potrafię wykorzystać to co mam zamiast pieprzyć się za darmo dla jakichś miłostek-srostek?

Nie mam nic przeciwko "puszystym" Może źle się wyraziłem, mój błąd. Bardziej chodziło mi o to że "puszysta Ania" czy Kasia, Monika... brzmi bardziej ciepło niż "Zajebista Edyta" :O

Gość Edytka19 - Prawdziwa3
Z moich ust agresji i wulgaryzmów nie usłyszycie, powyższa wiadomość jest również fałszywa.

Jak już nie potraficie się zarejestrować to chociaż nie popełniajcie błędów, próbując robić coś w stylu Rambo 1, Rambo 2 ;)

Wredniak Paskudny... chyba nie za bardzo się zagłębiłeś w lekturę tego tematu. :O Wszystko jest jak najbardziej normalne, ty płacisz ona daje. Na swoje rewolucyjne fantazje musisz jeszcze poczekać.

ba.. :) to jest mój punkt wyjściowy. :) Wszystkie swoje posty opieram na fundamencie ironii, często z domieszką cynizmu. Jak jest za mało, to wtedy.... 🖐️