Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusik8787

darmwoy numer w simplusie??

Polecane posty

Gość plusik8787

Chodzi o to ze mam teraz telefon na karte w simplusie. Doaldowalam sobie konto za 50 zl i wpisalam miesaic temu jakis kod zeby miec dsarmwoy numer. Ten sms mnie kosztowal 10 zl. Teraz znowu chcialabym meic ten darmowy numer, lecz jak wpisuje kod to mi wyskakuje ze numer nie naleyz do swojaka czy cos takiego. Co zle robie? Numer jest tez z plusa, dobrze go wspiuje, wiec o co chodzi??

najpierw zrób to "Aby sprawdzić wybrany Darmowy Numer i okres jego ważności należy wpisać kod *104#. A żeby zdezaktywować usługę - kod: *104*00*48wybrany numer#."

Gość plusik8787
no ok juz mi sie skonczyl tez darmwoy nr i chcialbym raz jeszcze miec go. Co teraz?

Do oferty Simplusa powraca Darmowy Numer. Usługa przeznaczona jest dla posiadaczy taryf: Nowy Simplus, Easy i Team7. Ucieszą się z niej zwłaszcza ci, którzy mają bliską osobę w sieci Plus, z którą często rozmawiają i smsują - dzięki aktywacji usługi będzie to możliwe całkowicie za darmo. Trzeba przyznać, że Darmowy Numer pomoże zaoszczędzić nawet kilkadziesiąt złotych. Długość darmowego telefonowania i smsowania jest uzależniona od kwoty doładowania: - między 30-49 zł - 15 dni, - 50 zł i więcej - 30 dni. Żeby aktywować usługę użytkownik musi mieć ważne konto na połączenia wychodzące. Aktywacja usługi: 1. Wpisz na klawiaturze swojego telefonu kombinację: *104*11*48wybrany numer#, 2. Wciśnij przycisk inicjujący połączenie, 3. Doładuj konto określoną kwotą.