Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Floriana

pomocy skype przerywa glos

Polecane posty

mikrofon przerywa kiedy mowie co mam zrobic?mam laptopa i zainstalowany juz mikrofon.pomocyyyy

Gość to samo miałem
wykasuj i na nowo zainstaluj.Wprowadzono nowości nie informując porzadnie.Teraz chodzi jak burza.Spróbuj.!!!

to nie wina mikrofonu :) czasem rozmowy sa z opoznieniami, przerywaniami .....uzaleznione jest to w znacznej mierze od ilosci zalogowanych uzytkownikow zgodnie z zasada : im wiecej tym gorzej :) przy okazji pozdrawiam 🖐️ :) dawno cie nie bylo.....

Ale ja mam tak caly czas juz od jakiegos tygodnia.Sprawdzalam w rejestratorze i glos nagrywa sie normalnie,tylko na skype przerywa... hej kabel 🖐️:)

Aha,ja osobe z ktora rozmawiam slysze normalnie,to mnie nie slychac.I nie wiem dlaczego slysze sama siebie w glosnikach,wczesniej tal nie mialam.Jesli zainstaluje na nowo skype,to czy to cos da?

Gość posłuchaj Floriano
Mnie bez przerwy komunikat sie wyswietlał wyłącz wszyskie aplikacje.włosy wyrywałem przez cały dzień i w koncu napisałem do nich.Odpowiedzieli,że wprowadzano nowości i te stare aplikacje trzeba wyłączyć.Zamiast po ludzku poinformować to takie zawiłości wprowadzono językowe.Chyba nie Polak to w ręku trzyma.

to nic nie pomoze....ze skypa dzwonie na stacjonarne po calej europie i tez mam czasem podobne problemy .....zazwyczaj pomaga rozlaczenie i ponowne polaczenie .....ale czasem jest wielka kicha.....

Gość królu tak się robiło
w weekend i przed nowościami.Teraz nie mam ,żadnych kłopotów łącząc się z kanadą,Australią i US.Wiesz z kim królu gadasz,że bajek tu nie piszę.

Ale ja mam tak od tygodnia, wiec podejrzewam, ze to u mnie jest cos nie tak.I jak wylaczyc ta opcje, zeby nie bylo slychac w glosnikach tego co mowie?

Gość przecież to jest w twoim
interesie.Kobieto proszę Cię SPROBUJ