Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taki zwykły facet

oszalałem dla młodszej

Polecane posty

Gość to moze ja powiem ze...
Poznalam swojego obecnego meza gdy mialam 15 lat.On mial wowczas 24 lata.Nie wiem po co go straszycie.Nawet jesli zostanie wezwana policja albo rodzice doniosa do sadu to jezeli dziewczyna powie,ze z nim nie sypia i jest z nim z wlasnej woli to nic mu nie zrobia.A bez jej zgody badan ginekologicznych nie przeprowadza.Wiem,bo przeszlam to sama.Takze chlopie! Nie rezygnuj.Przeciez policjant nie bedzie was legitymowal na ulicy i pytal czy z soba sypiacie...Jesli masz jakies pytanie-to chetnie odpowiem Ci.

Gość stefaniaharper
mój były zmienił mnie na młodszą ;) ja mam 29, on 27, a ona wlaśnie 15 lat ;) ich "związek' przetrwał miesiąc... może i dzisiejsze nastolatki wyglądają bardzo dojrzale fizycznie, ale emocjonalnie to jeszcze dzieci i o tym powinieneś pamiętać, możesz dziewczynie zwichrować psychę na całe życie

Gość Ewelus21
u mnie tak drastycznie nie jest, ale mój były 23latek spotyka się z 18nastka. tak wiem,to jest legalne,ale przedtem lubił kobiety w swoim wieku a nie takie dzieci. Ja jej nie cierpię. Jego dalej kocham,ale odsunelam sie na bok i powoli godze sie z tym,że zostane stara panna;) i wszystko pasuje bo bede bibliotekarka a jak wiadomo wsrod nich duzo takich jak ja;P

Gość stefaniaharper
mnie rozbroiło tłumaczenie mojego byłego, że: ona przecież wiedziała ile mam lat, jak się na to decydowała... heh, dorosły mężczyzna powinien mieć wiecej oleju w głowie i myśleć za dwoje, przypomnieć sobie, na jakim poziomie emocjonalnym był, mając 15 lat powiem brutalnie, nastolatki powinny się stukać z nastolatkami, a nie z dorosłymi facetami

Gość stefaniaharper
schlebiało mi tylko jedno, 15latka mojego byłego wygląda starzej ode mnie ;)

Gość a taki zwykły facet
Ewelus21 wspolczuje:( tak juz jest,ze jak czlowiek zakocha sie raz nieszczesliwie to potem woli isc sam przez zycie,niz unieszczesliwiac innych,nie kochajac ich...jestes osoba wyzbyta egoizmu. Co do mnie- napisalem,ze przez rok cisza. Jesli za rok dalej bedzie to samo, to znaczy ze to ta jedyna milosc

Gość stefaniaharper
poważnie, już bez osobistych złośliwości, to jestem bardzo ciekawa, co wam z tego wyjdzie za rok

Gość Ewelus21
A taki zwykły facet-wlasnie rozumiesz mnie.chyba jako jedna z nielicznych osob. Stefaniaharper- no wlasnie. Jego 18nastka tez wyglada starzej ode mnie,ale jest sztuczna co tez powoduje ze starzej wyglada.heh

Ja się zaczynałam spotykać z moim narzeczonym jak miałam 16 lat - on 21. Z seksem poczekaliśmy jeszcze dwa lata - jakoś nam się nie spieszyło, rozwijaliśmy inne płaszczyzny związku (emocjonalnie się świetnie dopasowaliśmy). Teraz mam 22 lata, za rok mamy ślub;-) Klucz: cierpliwość. nie każdego faceta na to stać.

Gość a taki zwykły facet
tesknie:(

Gość malinna
lekko nie będzie,trzeba sobie poszukać zajęcia jakiegoś.Zbierasz konsekwencję tego co zrobileś,a początki są najgorsze.

Gość asiuia1911
ja mam 16 lat i kręce z kolesiem co ma 22/23 i co z tego??

Gość KANCELARIA PROKURATORA
WŁAŚNIE ZOSTAŁO WSZCZĘTE DOCHODZENIE W PANA SPRAWIE, OD MODERATORA ZOSTAŁ NAM PRZEKAZANY ADRES IP. TEN TEMAT ZOSTANIE ZARAZ USUNIĘTY, A PAN W PRZECIĄGU 2 TYGODNI SIĘ SPODZIEWA WEZWANIA.

jasne,no i co mu udowodnisz?? ej,nie przejmuj sie,to podszywacz jakis,a to ze piszesz tu wcale nie oznacza,ze mozesz pisac prawde...malo jest tu takich?? haha,ubawilam sie ;p