Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuśś

Nie mam objawów ciąży i zarówno nie mam miesiączki

Polecane posty

Gość Martuśś

Witam serdecznie, mam 20 lat, dwa lata temu przestałam brać tabletki antykoncepcyjne, po nich cały czas miałam nieregularny okres mój cykl średnio wynosił 22-28 dni, od zeszłego roku (grudzień 2008) mój cykl skrócił się do 16 dni odstępu między miesiączkami, ostatnią pewną miesiączkę miałam od 6-10 lipca 2009 od tej daty minęło 16 dni i (25-29 lipca) miał wystąpić kolejny okres lecz był on dziwny, trwał zaledwie 2 dni (25-26lipca) i można było nazwać go plamieniem a nie normalną miesiączką. Pomyślałam sobie że poczekam na kolejny okres który według wyliczeń powinien wystąpić (11-15 sierpnia) lecz od tej pory nie mam okresu, od czasu odstawienia tabletek kochamy się z moim narzeczonym bez zabezpieczenia lecz na sam finisz zawsze ubieramy prezerwatywę, nie wiem co o tym sądzić, a tym bardziej że nie mam żadnych objawów ciąży, nic zupełnie nic, czuje się normalnie- jak zawsze. W wakacje kolejka do ginekologa jest ogromna, jestem zapisana na wizytę dopiero 11 września. Co o tym sądzicie proszę o wypowiedzi:) pozdrawiam:)

Gość łapiduszka
polecam zrobienie testu ciążowego wiem ze to trudne ale daje pewność:) do czasu wizyty u gina;]

Gość LadyMarika22
mi test wyszedł negatywnie i już miech mi się spóźnia okres....

Gość Anabellll
dziwne to plamienie o ktorym piszesz ja bym juz wtedy zrobiła test:)

Gość zrób badania hormonalne

Gość cccxf
a dlaczego nie pójdziesz do gina prywatnie??

Gość bo to albo ciąza
urojona, albo utajniona

Gość dziwne to
to nie jest normalne, że masz okres co 16 dni. Byłas z tym u lekarza? Co ci powiedział? A jesli nie, to radzę jak najszybciej sie udać. To są może jakies zaburzenia hormonalne.

Gość Martuśś
To będzie prywatna wizyta u ginekologa, byłam u niego po pierwszych dwóch takich 16 dniowych cyklach, powiedział, że to może być po tabletkach antykoncepcyjnych oraz, że może zapisać mi inne na wyregulowanie miesiączki, powiedziałam, ze nie chce narazie żadnych tabletek to odpowiedział, że jeśli nie uregulują się te miesiączki do roku czasu, konieczne będzie branie tabletek. Dodam jeszcze, że przy tej wizycie zostałam zbadana i byłam całkowicie zdrowa. Robiłam dwa różne testy ciążowe oba negatywnie, więc w ciąży nie jestem, aczkolwiek coś musi się dziać tam w środku, wkrótce się przekonam co.