Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość digitaliminka

Przetłuszczające się WŁOSY

Polecane posty

Gość digitaliminka

Witajcie! Macie może jakies sprawdzone sposoby na tłuste i przetłuszczające się włosy? Już niedługo szkoła, a ja musze zawsze wstawac przed 6 i brac prysznic żeby zdążyć do szkoły.Nawet jak umyje włosy wieczorem to i tak rano są tłuste i musze je myć. Poradźcie mi coś!

Gość elua
Mądrala się odezwała:/ Jak ktoś nie ma tego problemu i nie wie jakie to uciążliwe to niech się nie odzywa lepiej. Ja mam to samo, włosy myję codziennie rano a wieczorem już nie są zbyt świeże, próbowałam różnych rzeczy, nic nie pomaga, hormony mam w normie, chyba pozostaje pogodzić się z tym faktem i żyć dalej...

Gość do elua
Dokladnie mam tak samo. Rano umyje wlosy i po kilku godzinach juz u nasady sa tluste :(

Gość aga pooooop
mialam ten sam problem.... dzis mam 30 lat,wlosy proste, cienkie ,sredniej dlugosci i zawsze klapniete i tluste....:( a 2 lata temu poszlam do fryzjera i zrobilam sobie trwala....na grubych walkach! :) Wygladam slicznie ,bo wydaje sie ze mam ich wiecej i co najwazniejsze-nie przetluszczeja sie! :)) jestem zadowoloa:) moge je myc spokojnie 2 razy w tygodniu:) A szampon musialam zmienic na-do suchych wlosow :)Co pol roku powtarzam trwala i nie mam problemu z ukladaniem wlosow....rano tylko ugniote i to wszystko:) polecam:)

Gość mam ten problem
jest taka maseczka w rossmanie Dermaglin na skórę głowy, trzyma się ją jakieś pół godz więc to jest trochę uciążliwe, ale warto bo włosy nie przetłuszczają sie po niej tak szybko. Dobry jest też szampon Barwy Siarkowa moc lub Joanna bursztynowy, ten pierwszy kupiłam w aptece. Jak ktoś ma dodatkowo problem z łupieżem to polecam Ziaja Med Ketozen do wł tłustych - również w aptece. Prztestowałam mnóstwo produktów na sobie i tylko tyle mogę poradzić. Wszystkie te pantene, elseve to badziew, który obciąża włosy