Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eonneon

problem podczas stosunku

Polecane posty

Gość eonneon

hej, słuchajcie, czy to normalne, jestem z pierwszym facetem jakieś pół roku, nie mam większych zahamowań i generalnie nie mamy żadnych problemów z seksem, ale on czasami skarży się na ból w czasie stosunku, tzn chodzi o to, że zbyt mocno się zaciskam, przeważnie kiedy jestem bardzo podniecona, mnie jest przyjemnie - jego po prostu boli darujcie sobie tylko pytania skąd jestem i debilne odpowiedzi :P

Gość eonneon
jeżeli w czasie stosunku - to pewnie penis, jo? :) mówi że czuje to jakby mocny zacisk, jakbym go np złapała ręką i ściskała z całej siły...aż do bólu, tak, że czasem musi wyjść :/

Gość dziwnego ma tego fiuta
moze to kobieta po operacji i teraz takie kwiatki wychodza ??? boli go jak wlozy ....

Gość no QWA
pierwszy raz sie z tym spotkalam zeby kogos fiut bolal bo c*** sie zaciska ;D ;D normalnie to jest ze facet szaleje z rozkoszy jak mu c*** fiucika tak masuje ;D a moze ty tam jakies zeby masz czy co?

Może ma jakiegoś bardzo wrażliwego fiutka? Może pomogłaby jakaś maść na opóźnienie wytrysku - ona zmniejsza czucie w penisie, więc u niego to by może pomogło właśnie?

Gość eonneon
nie wiem czy maści by pomogły - to nie jest tak, że za każdym razem coś takiego odchodzi, tylko jak naprawdę jestem bardzo podniecona, czyli wtedy, kiedy już jakiś czas się kochamy... stulejka odpada na pewno, dodam, że nie ma problemów z przedwczesnym dojściem, i raczej też mi nie wspominał żeby to zdarzało mu się wcześniej, z innymi partnerkami (a było ich trochę :/)

Gość vito
to dziwne trochę bo przeważnie to kobietę bardziej boli po ostrzejszym dymanku,jeśli jest ciasna.A Ciebie nie tylko Jego?

Gość eonneon
no właśnie mnie nie... i właśnie dlatego się martwię, bo mi jest zajebiście, a on wrzeszczy z bólu (no, może nie wrzeszczy, ale ... :P) generalnie jest przyjemnie kiedy się podniecam i się zacieśniam... ale problem leży w tym, że chyba za bardzo czasami :) nawet nie wiedziałam, że te mięśnie mogą się aż tak silnie zacisnąć, w końcu to pochwa, a nie ręka O_o

Gość vito
po prostu potrzebny Ci jest twardy korzeń i porządne rżnięcie.Wątpię czy byłabyś tak ciasna a facet miał pretensje.

Gość Homoseksualny John
A ja myślę że powinien mi przeczyścić rowek, a później tobie schowek :D