Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brytneyyy

Czy to jest normalne ???

Polecane posty

Gość brytneyyy

Że bedąc na wczasach lub obojetnie gdzie z facetem on chwilke przebywa ze mna a druga chwilke z kumplami - bo oprócz mnie sa jeszcze wtedy kumple. A wyglada to tak: np jakis spacer chwilke idzie ze mna a potem idzie na przodzie z kumplami a ja w tyle. E zeby mnie jeszcze objał cyz wział za reke? rzadko. Dopiero jak mu ktos powie bym nie spadła z górki czy cos. Tak samo tez wczasy to ranek i noc spedzi ze mna a potem wio do kumpli... Czy on mi nie powinnien wiecej czasu poswiecac? czy mi sie wydaje... albo.. hm.. tak to sie ciagle troszczy i lata za mna cyz cos mi zrobic do jedzenia cyz nie jestem głodna itp. ale czasem mam wrazenie ze jak przebywa z kumplami to on o mnie nie mysli .... co Wy na to ?? Albo co zrobic by bardziej zwrócił na mnie uwage. ??? jestesmy razem 9 mies.

Gość no niestety nastoletnie
zwiazki tak wlasnie wygladaja

Gość brytneyyy
tzn ja mam 19 on 20 lat.. chociaz wiem ze potrafi byc powazny a tka to jest taki szalony dusza towarzystwa...czasem roztrzepany ale cóz.. jak w takim otoczeniu sie wychował ...ale jakos inni faceci potrafia isc z kumplami a zaraz obejmowac swoje panny itd.mam nadzieje ze to sie zmieni lub jakos moge to zmienic..?

np jakis spacer chwilke idzie ze mna a potem idzie na przodzie z kumplami a ja w tyle. E zeby mnie jeszcze objał cyz wział za reke? rzadko." a co ty palisz ?

Gość mingEMango
dziecko zmień kolegę. W co Wy się bawicie?

Gość brytneyyy
po pierwsze zadne dziecko .. ale jak chodzimy gdzies razem to jest ok a tak to kumple... a tak to jest naprawde kochany. Mam nadzieje ze ktos madrze myslacy powie mi czemu tak jest ? wiadomo kumple tez sa ważni ... no ale..

Mam nadzieje ze ktos madrze myslacy powie mi czemu tak jest ? " ktoś mądrze myślacy nie odpowie ci na tak idiotyczne pytanie :P

Gość kleklekotka
facet jak facet, chce mieć dziewczynę, ale może chce pokazać jaki jest niezależny??? nie przejmuj sie tym, a najlepiej sama zapytaj, czemu Cie nie obejmie. Facetom trzeba prosto z mostu!!!

nie przejmuj sie, za kilka lat zacznie sie zachowywac jak prawdziwy meżczyzna :) na chwile obecna nie wymagaj od niego zbyt dużo bo szybko mu sie znudzisz :)

Gość tralallalala lilililili
też tak myślę że musi dorosnąć jeszcze mu kumple w głowie potem kumple też znajdą dziewczyny i każdy się zajmie swoimi sprawami :)

Gość a oc to
przymus spędzania 100 % wolnego czasu z toba ma ??? Pooknij się w głowę

Gość I ja cos dopisze...
Sluchaj- Twoj facet cierpi na przypadlosc, ktora ja nazywam krotko- EGOIZM. Jesli Ci na nim zalezy to sprobuj to zmienic, ale powiem wprost- ciezko czlowieka zmienic i jego przyzwyczajen. Moze facet nie szanuje Cie, w koncu koledzy sa wazniejsi-a tak byc nie powinno,. Decyzja nalezy do Ciebie. W koncu teraz tak sie zachowuje,a pozniej bedzie tylko gorzej wedlug mnie...

Gość quiet
Dla 20-letniego faceta zawsze koledzy będą ważniejsi, jeżeli spotkał sie rownoczesnie i z nimi i zw swoja dziewczyna. Za mlody jeszcze jest na taki powazny zwiazek. Poza tym nie trzymaj go na smyczy, bo szybko Ci ucieknie

Gość brytneyyy
Nie no on mnie szanuje i dba o mnie. Jak jestesmy sami jest ok, jak z kumplami to jest tak jak powyżej. Wg niego ? no musi to byc powazniejszy zwiazek jak za 2 lata mysli sie hajtać ? nie wiem moze ja nie jestem do tego przyzwyczajona ? jak mój facet no hm .. przez równe 7 miesiecy robił z emnie królewne ... wiec teraz trudno mi zorzumiec fakt ze jest juz inaczej.... a dwa ze juz ma mnie w garsci .... dlatego musze cos z tym zrobić ...