pysiula_22_ 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Cześć Dziewczyny:) Chciałam zapytać jaki macie śluz po owulacji? wydaje mi się ,że powiny byc teraz dni suche , a ja mam tak niewiele ,ale jednak takiego białego lejącego sluzu hmmm, czy któraś też tak ma?? starmy się z męzem o dziecko w tym miesiącu...... i tak dopatruje się może choc czego :) ale jeśli któraś z Was też tak ma to prosze napiszcie :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Sierpień 17, 2009 przez kilka dni po owulacji może się jeszcze "utrzymać" śluz bardziej płynny. A ciążę wstępnie chyba najlepiej obrazuje podwyższona temperatura :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysle zeeee Napisano Sierpień 17, 2009 JA zaobserwowalam taki jak woda, rzadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysiula_22_ 0 Napisano Sierpień 17, 2009 mierzyłam temeprature i mam od 2 dni 37,3 ...to chyba dobrze świadczy? :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach