Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majóweczka_majowaaa

prośba o interpretacje temperatur

Polecane posty

Gość majóweczka_majowaaa

dopiero co zaczęłam mierzyć temperaturę i mam problem z jej interpretacją. Czy mogłby ktoś z Was spojrzeć na te temperatury i pomóc mi wyznaczyć owulację i linię podstawową (cykle mam 28 dniowe)? 4 36,65 5 36,67 6 brak pomiaru 7 36,53 8 36,48 9 36,57 10 36,58 11 36,64 12 36,61 13 36,68 14 36,70 15 36,88 16 36,83 17 36,81 18 37,01 19 36,92 20 36,94 21 36,88 Dodam jeszcze że z mężem staramy się o dziecko i starania były w 19 dniu cyklu. Czy możliwe że nam się udało?

Gość wydajeeeee
mi sie,że skok i owu było w 15dc

mnie dziwi ,że temperatura spada ... bo owulacja była na pewno ponieważ masz 37,1 ,ale pózniej dalej się powinna utrzymywać taka. ja miałam owulacje ok 12.08 i teraz jak mierze to cały czas ,mam 37,3

Gość majóweczka_majowaaa
w poprzednim cyklu juz po owulacji temperatura raz spadała a raz rosła. Wahania zawsze są nieznaczne ale są. Pewnie jutro rano będzie 36,90 Jeżeli owulacja była 15dc to czy 19dc jest szansa na poczęcie? Z góry przepraszam za "głupie" pytania. To dopiero mój drugi miesiąc z mierzeniem temperatury.

Gość majóweczka_majowaaa
ok dzięki za interpretację. A co z lina podstawową na jakiej temperaturze powinna przejść?

Gość majóweczka_majowaaa
podnosze

Gość kkkker
o ciąży siwiadczy 18 wyższych temperatur mam nadzieję że mierzysz temp.codziennie i tej samej godzinie i nie pod pachą:P

Gość a dlaczego starania były w
19 d.c. ???? jak się staracie to seksik conajmiej co drugi dzień

Gość z tego co napisalas
wychodzi ze owulacja byla w 18 dniu cyklu, a ztaem jesli staralas sie w 19, to niestety bylo juz za pozno...

Gość ccccura
poszperaj w necie jest darmowy program do wykresów -do ściągnięcia -o nazwie KARTA