Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenka_34

TRACĘ JUŻ NADZIEJĘ, ŻE KIEDYŚ ZOSTANĘ MAMĄ

Polecane posty

Gość Lenka_34

Czasem wydaje mi się to takie niesprawiedliwe...co ja takiego zrobiłam, że staramy się już półtora roku o dziecko i nadal nic... czy jestem sama z takim problemem ? Jeśli chcecie do mnie dołączyć, wymienić się doświadczeniami to zapraszam - Lena

Gość Olulka
Nic nie zrobilas. Takie rzeczy sie zdarzaja. Po prostu nie wolno Ci stracic nadzieji. Mam w rodzinie przypadek, ze para starala sie 8 lat i w koncu sie udalo. W rezultacie ta para ma 3 dzieci. Inna para - po poronieniu 4 lata staran - i tez sie udalo. Teraz dziecko ma roczek, a mamusia jest juz z kolejnym w ciaza. Takze sie nie martw, tylko rob swoje. W koncu sie wszystko jakos ulozy.

Gość Juz2
Witam,ja tez staram sie juz prawie 2 lata.Bardzo chetnie dolacze :) Jestem pewna ze nam w koncu sie uda :) Ze zajdziemy w ta upragniona ciaze ... A jesli moge wiedziec to leczylas sie na cos? Bo ja jestem po laparotomi mialam usowane torbiele ale to juz kawalek czasu temu,teraz wedlug mojego lekarza jestem zdrowa i mam sie starac :)

Gość a HSG robiłas

Gość Do Lenkaa
nie jestes sama-spojrz ile tu takich topikow!!!!!!!! Sama sie staram ale niestety nic nie wychodzi(juz nie wiem ile sie staram,nie licze) ja natomiast sie lecze,bo ciagle cos nowego wychodzi...zycze wszystkim tego samego :* P.S.uwychodze natomiast z takiego zalozenia,ze jesli dziecka nie bede miala,to trudno :o

Gość niuniaa90
co to jest HSG ?

Lenka_34.....witaj w klubie.ja wczoraj dostalam okres:(to byl moj 4 cykl staran i niestety znow klapa.......robilam badania na hormony nawet te tarczycowe i oki troche mialam podwyzszona prolaktyne ale lykam na jej zbicie dostinex.ostanio robilam badania i prolaktyna sie unormowala jednak nadal musze lykac lek

Gość pocahontas8k
HSG to badanie na drożność jajowodów. Niestety dość bolesne

Gość Martua
Cóż wiele kobiet długo stara się o dziecko i czasami klapa a czasami się udaje! A więć nie trać nadzieji! wystarczy ,że przy współżyciu z partnerem zapomnisz o tym ,żestaracie się o dziecko i będziesz naprawde czerpała z tego przyjemność a w końcu się uda proponuję też żebyś ty i twój mąż zrobiliście badania może się okazać ,że nie możecie mieć dzieci w takim razie zostaje adopcja!!! Ja osobiście zaszłam ciążę przypadkiem co też się zdarza 2 razy! Dzieci mają między sobą...2lata różnicy!!!

Gość niechcąca nigdy
tak was czytam dziewczyna i sobie myślę jakie to życie jest dziwne....wy bardzo chcecie i się staracie a przy każdym niepowodzeniu jest wam przykro....ja natomiast z własnej woli nie chcę dzieci nigdy....tak jak wy bardzo chcecie tak ja bardzo niue chcę...moja wypowiedz nie jest absolutnie złośliwa tylko tak sobie własnie po myślałam że zycie jest dziwne

ponoc zdrowa para ma rok czasu na starania o dziecko dopiero jak mija ten rok i nadal nie ma dzidzi to wtedy powinno podjac sie leczenie .....jesli w tym cyklu znow nam nie wyjdzie moj p zrobi badanie nasienia tak dla spokoju i raz jeszcze ja sie przepadam.Chodz tak jak pisalam wyzej robilam usg dopochwowe wszystkom oki i hormony tez w normie..........

nie wiem jak z moja owulacja bo jak pisalam mialam podwyzszona prolaktyne a wtedy owulacja jest zachamowana.....lykam lek sluz plodny wystepuje ale moze nie dochodzic do pekania jajeczka pozstaje jeszcze monitoring