Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana00

lód

Polecane posty

Gość zaklopotana00

wiec tak zacznę od tego ze mam 14 lat. Mam chłopaka i pewnego dnia byliśmy ze znajomymi na ognisku. My ( czyli ja i mój chłopak) poszliśmy się przejść. W pewnym momencie zaczelismy sie calowac i wgl. Jego meskasc stwardniała i poprosil mnie zebym "wziela go do buzi", a on wzamian tez przy mnie "kucnie". Ja sie zgodzilam wzielam "go do buzi" a o przy mnie "kucnął". Potem chcial uprawiac sex lecz na to sie nie zgodizlam. Stwierdzam ze chce jeszcze zachowac swoje dziewictwo bo to najcenniejsze co mam. Wiem niby zrobilam mu loda ale to co innego. Moje pytanie jest takie czy dobze zrobilam wogóle robiac mu tego loda? Prosze o pomoc poniewaz jestem niedoswiadczona.( to byl 1 raz gdy robilam komus loda)

Gość 0/10 niestety
denne jak chuj

Gość powiedz mamie ze jesteś już
100% ową kobieta i idxcie razem kupić test ciązowy...

Gość zaklopotana00
równierz 14 , tak jak ja...

Gość zaklopotana00
Tak na marginesie to z mama nie mieszkam... I po co test ciazowy? NIE uprawialismy sexu...

Gość dobra dziecko wydupiaj
jakies podreczniki i zeszyty pokupic, bo lada dzien do szkoly idziesz 🖐️

Gość zaklopotana00
bardzo sie kochamy i planujemy ślub:D wczoraj zamieszkaliśmy razem, jest taki kochany i tak bardzo o mnie dba:) wczoraj wbiegł zadyszany do naszego mieszkanka na doddaszu z kurczakiem na kolację:) sniestety nie udało mu sie zwinąć przypraw. ale coś wymyślimy:)

Gość zalopotana00
Tak sie sklada ze podreczniki juz mam ;) ale dzieki za "troske" Podszywaczu prosze weź sie przymknij i daj odpowidac normlnym ludziom

Gość zaklopotana00
to jakiś podszyw to z tym ślubem. mam 14 lat idę do drugiej gimnazjum, jestem jedną z najlepszych uczennic i śpiewam w chórku. mój chłopak kiepsko się uczy, prawdę mówiąc pomogłam mu w matmie i biol, dzięki mnie zdał. głupio się czuję. co będzie jak ktoś z jego kolegów się dowie? że pozwolił sobie "zrobić loda" w zamian za pomoc w nauce?

Gość nie bój nic oni już wiedzą
dzieci w tym wieku wszystko sobie opowiadają:D niedługo ustawi se do Ciebie kolejka:D będziesz mogła pobierać opłaty za obrabianie bolca

Gość zaklopotana00
kurde no kolejny podszywacz...:/ Ucze sie w miare dobrze co do równierz mam dyzortografie i dyslekcje Mój chlopak zeczywiscie kiepsko sie uczy ale nie chodzimy do tej samej szkoly

Gość zaklopotana00
mój chłopak chodzi do męskiego gimnazjum koedukacyjnego gdzie co ranek jest modlitwa , co będzie jak ksiondz każe mu się wyspowiadać i on mu to wygada? np. wygada na ambonie w naszym kościele? w sensie zrobi aluzje że młodzież jest niegodziwa :(

Gość zaklopotana00
Nie jeste ze tak powiem " lodziara" . Jak juz pisalam to byl 1 raz ( nie chodzi tu o sex bo jestem dziewica na 100%) Wiec daruj sobie i nie wstawiaj linków z fotami. ( których i tak nie obejze!)

Gość zaklopotana00
kolejny podszywacz... masakra myslalam ze sa jeszcze ludzie któzy potrafia nrmalnie pomóc a nie tylko zabawiac sie w podszywanie

Gość a to jest najlepsze padłam
"męskiego gimnazjum koedukacyjnego " :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość zaklopotana00
tak sie spytam podszywaczy... Sprawia wam rto radosc ze robicie z SIEBIE idiotów? Bo to tylko o was swiadczy ze rajcuja was taie zabawy ;)

Gość to ja podszywacz
zabawa przednia :classic_cool:

Gość zaklopotana00
do: Madusia 18 Chcialabym uslyszec opinie, rady... A nie teksty podszywaczy. oraz jeszcze odpowiedzi na te teksty.

ja powiem ci , ale musisz to przyjąć na zimno - nie jesteś już dziewicą, co tam błonka, mentalnie zbrukałaś swą cnotę, nawet podlej , sromotniej , wstyd i hańba, bo taki zwykły seks to tylko grzech ale taki do ust to już nawet nie grzech to już sodoma i gomora, to szatan :( niestety, musisz z tym przejść do porządku dziennego, tylko się nie zabijaj :(

Gość Nie jesteś dziewicą
:O

Gość a co do tego wszystkiego ma
"lód" :O :O Ps. żadna z Ciebie dziewica .

Gość zaklopotana00
ja się o swoją reputację martwię, chociaż jego też, bo co jak go wyrzucą ze szkoły? potem się jeszcze na mnie zemści i w rezultacie to mnie wyleją , ale jak to obranianie bolca? że ja im czy oni mi? i to tak za pieniądze ? to chyba prostytucja ...:( ale mi chodzi o to że ja nie robię tego z każdym tylko z moim chłopakiem. męskie gim koe.- znaczy sami chłopcy tam są, niby tacy pożądni ale ja wiem jacy oni są , tylko jedno im w głowie - obgadywanie! ale mam taką cichą nadzieję że mój chłopak był pijany i nie pamięta już tamtego wieczoru

Gość zaklopotana00
do : to ja podszywacz fajnie ze przynajmniej ty sie dobrze bawisz bo niektózy naprawde maja problem...

Gość zaklopotana00
pójdę do gimekologa to mi na pewno powie że jestem dziewicą "nówka sztuka nieśmigana" jak to mówią moje koleżanki po fachu

Gość zaklopotana00
koedukacja - bo to jest szkoła o profilu sportowym więc taka nie do końca cywilna, są i księża i mają w programie więcej wuefu niż normalne szkoły edukacyjne

Gość zaklopotana00
Tamte teksty ze mój chlopak chodzi do męskiego gimnazjum koedukacyjnego to pisal PODSZYWACZ! A co do tego ze on nikomu nie powie to sie martwie... To byl mój 1 taki odpal. Zaluje ze to zrobilam ale nie moge tego cofnac. Stalo sie i sie nie odstanie. Bylam glupia wiem. Moge miec tylko nadzieje ze on nikomu nie powie... ;(