Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetyki

AVON

Polecane posty

Gość kosmetyki

Witajcie :) Szukam konsultantki Avonu z Gliwic, właśnie się tu przeprowadziłam i nikogo nie znam :(

Gość moge ci pomoc
znam jedna. podaj mejla to wysle ci jej numer

Gość była konsultantka niezarobiona
a po co? na tym się nie zarobi

Gość jestem z Poznania
ale moge przysylac ci zamowienia poczta z rabatem od ceny katalogowej przy wiekszych zamowieniach, co do oplaty za przesylke tez mozna sie dogadac. Jestem juz 5 lat kosultantka, uczciwie podchodze do klientow - nie wciskam nic nikomu na sile:) sluze rada przez meila, skype i gg ( tzn jezeli chcialabys sie dowiedziec cos na temat danego kosmetyku, czy inni sa zadowoleni, na temat zapachu, moge tez razem z zamowieniami wysylac probki interesujacych cie perfum lub kremow). Jesli jestes zainteresowana pisz aleksandra_pawicz@tlen.pl

Witam. Szukam chętnych osób na konsultantkę firmy Avon, jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o wiadomość na ten adres e-mail safrane12@gmail.com , Firma oferuje: - wpisowe 0zł - dodatkowy zarobek, - program prezentowy dla nowych konsultantek, - opusty na kosmetyki do 40%, - bezpłatną dostawę paczki do domu, - szanse na rozwój... Jeśli jesteś zainteresowana, odpisz do mnie. Pozdrawiam serdecznie.